רוכב חדש.. צריך עזרה

רוכב חדש.. צריך עזרה

שבת שלום לכולם.. אני מאוד מעוניין להתחיל לרכב על אפניים.. צריך קצת עזרה בסיסית: אני רוצה אפניים שיתאימו גם לנסיעת כביש, וגם לנסיעת שטח (הבלתי אפשרי..?). לא משהו הכי מקצועני, מוכן להשקיע בעסק בסביבות 2000-2500 כולל הכל... יש למישהו הצעות? איז סוג? איזה חברה? איזו חנות? המון המון תודה מראש, אני די אבוד בין כל המידע פה...

bianchi2

New member
|תוכאין אופנים כאלו אבל אתה יכול...

אין אופנים כאלו אבל אתה יכול לקנות אופני שטח וגם לבקש בחנות צמיגי כביש כך תוכל לעשות את השניים.

שני אפשרויות (כנס)

יש אופניים כאלו קוראים להם HYBRID אבל הם לא ממש נפוצים.... אבל אם אתה רוצה משהוא טיפה יותר קרוב למציאות אז תיקנה ז"ק אופניים רק אם בולם קידמי שיתאימו לנסיעה בשטח, אבל עדיין לא יהיה לך איבוד אנרגיה בדרכים סלולות . אני יכול להמליץ לך על שני חברות : 1. מרידה MATTS 300 או 500 2. הארו V1,2,3 לבחירתך המלצות אני בטוח שמישהו יתן כאן בקרוב

אלדד01

New member
מזל טוב..../images/Emo24.gif

אז ברוך הבא לספורט המדהים בעולם... אתה רוצה גם וגם...ובכן זה אפשרי! בתקציב המדובר, לדעתי אתה צריך לרכוש אופני זנב קשיח. שיכוך מלא יקר מידי, במיוחד אלה שבאים אם אפשרות נעילת בולמים. (בולמים נעולים, טוב מאוד לכביש) אם בכביש כוונתך לצאת מהעיר, אני הייתי קונה צמיגי 1 אניץ, מנפח ללחץ גבוהה (115-120 PSI) וזה טס לא רע. אם אתה לא יוצא מהעיר ובורות ומדרכות הם מכשולים עליהם אתה חש שאתה חייב לקפוץ שים צמיגים רחבים יותר. אינץ וחצי - ועד סמי סליק. כיוון שלהחליף צמיגים כל פעם זה כאב ראש, אולי תשקול לקנות זוג גלגלים נוסף. הרבה יותר קל להחליף גלגל מלהחליף צמיג. בשטח כמובן צמיגי שטח בעלי אחיזה טובה. רכיבה נעימה.

למעלה