רוכב ישראל - קצת באיחור

mutcha

New member
רוכב ישראל - קצת באיחור

השתתפתי ברוכב וכמו שכולם אמרו היתה חוויה מדהימה. אני לא מצליח להרגע מדבר אחד. כמות הזבל שנזרקו על ידי הרוכבים בצידי הדרך. עטיפות של ג'לים וברים. סחבתם את המשקל עד לאכילה, כל כך קשה לשמור את העטיפה ולסחוב עד הפח הבא? אף אחד לא עובר אחריכם ומנקה את הזבל מצידי הכביש. אנחנו קוראים לעצמנו "עם ישראל היפה"! אלק! ממש התביישתי.

plato1

New member
עצוב לשמוע...

בתור כבישון טרי אשר רוכב רק במשולש וגם זה פעם בשבוע דווקא לא ראיתי הרבה רוכבים שמשליכים את העטיפות לצידי הכביש.עצוב שזה היה המצב ברוכב ישראל. ואחרי הגינוי המתבקש נעבור לפינת החידות- האם השערה שרוכבי CANNONDALE זרקו יותר עטיפות מאשר שאר הרוכבים היא השערה נכונה או לאו דווקא??? או שמא בעלי אקזוטיקות איטלקיות הובילו השנה?? בין פותרי החידה יוגרל פוסטר של אופני חלומות...

בהחלט עצוב מקומם ומכוער

את התופעה הזו ראיתי כבר לפני שנה ואפילו הקדשתי מאמר מערכת לנושא בתור הגוף המארגן הייתי מעיף מהמסע כל אדם שהייתי רואה משליך זבל לצדי הכביש, והייתי קובע את הכלל הזה גם בתקנון

צודק...

אכן הדבר צריך להכנס לתקנון. בתחרות קטנה שהשתתפתי באוסטריה היה מצויין במפורש בתקנון שמי שישליך לכלוך שלא בנקודות יעודיות מסתכן בפסילה מיידית - וזה בהחלט עבד! בתופעה הזו אני נתקל כמעט כל שבת...

ido mazor

New member
תחרות קטנה עלק... איירונמן אוסטריה

דני אל תצטנע, תזכור מה הענף הרביעי באיירונמן (לשחות 3.8 ק"מ לרכב 180 ק"מ לרוץ 42.2 ק" ולהתרברב כל החיים). אתה חייב להשקיע בזה.

למעלה