רוכב ישראל

רוכב ישראל ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

הכותבים בפורום טיולי אופניים ברובם מן הסתם רוכבי שטח. מסע רוכב ישראל נתפס כמסע לרוכבי כביש - ולא הוא. אפשרי להרכיב צמיגי כביש על אופני השטח ולרכב את המסע הזה. בכל אופן זה מה שאני מתכוון לעשות. זורק כאן כפפה לכל אלה שלא כואב להם הגב ויכולים להתכופף ולהרים.... הצטרפו אל אחיכם רוכבי הכביש - רוכב ישראל הוא גם בשבילנו. מי מצטרף ?

../images/Emo45.gif

ארכב על הפינארלו עם קבוצת רוכבי כביש של צחי בן-גל.. איזזזזזזזה פחדדדדדדד ........ יום שלישי הקרוב אני רוכב לכנרת מרעננה. עם או בלי שותפים. יציאה מרעננה צפון על כביש 4, לכוון חדרה-בנימינה-זכרון-צומת התשבי צומת הסרגל,עפולה ..... --->>> כנרת. שעת יציאה 04:00 בדיוק. מי שרוצה מוזמן להצטרף. יורם

מצטרף לגדי בקריאה לחברי הפורום

הזה לטעום את טעם הפלוטון ברוכב ישראל. אני אהיה שם. בשבתות וימי שישי אחה"צ המוני רוכבי כביש פוקדים את ה"משולש" ומתחילים בנשר/רמלה או בתחנת הדלק בצומת נחשון. אני השבת גם רכבתי עם הקבוצה של צחי, ויש עוד הרבה קבוצות שיוצאות בין 06:00 ל 07:00. רוכב ישראל הוא הפנינג ענק של 3 ימים שממצה את כל הטעם של רכיבת הכביש, מיני טור לחובבים בקבוצה גדולה, כבישים סגורים, לינה, ארוחות וליווי. ממליץ בחום. ציקי

אין שום בעייה לרכוב את רוכב ישראל

על אופני הרים עם צמיגי הכביש הדר נעשה כבר בעבר- וניתן לביצוע גם בעתיד... בהצלחה..

of ra

New member
אכן, כך. וזה בדיוק מה שעשיתי../images/Emo42.gif

ברוכב ישראל לפני שנה, כאשר החלפתי לצמיגי כביש המיועדים לאופני הרים. חויה מומלצת במיוחד!!! בהחלט פתרון אפשרי למי שאין ברשותו אופני כביש.

alonaski

New member
גדי... מה , אתה עושה צחוק?!?!?

כאילו מה הקטע?!?!? הולך לרכוב את ישראל מהצפון לדרום?!?!!? קטנה עליך - המדינה שלנו!!!!
תחסוך ת'כסף וסע ישר לטראנס-אלפ!!!!

בואי נתחיל מקטן - ../images/Emo95.gif

היום ב 17:00 צומת פרדסיה - נדסקס (ונחרוש) את הנושא בדרך.

אתה יודע מה...

גדי, מה דעתך על טיול אופני הרים באוסטריה? (שם יהיה מספיק זמן גם להטריף אותך על כביש)

בדיוק חזרתי מאיזה 40 ק"מ

בנחל אלכסנדר ולא ראיתי את ההודעות. אז ככה : לקראת רוכב ישראל אני אהיה חייב להתאמן על כביש - אז ציקי - תחכה - אני אגיע. לגבי אוסטריה - אני יוצא עם ג'ירף לספרד בתחילת ספטמבר. וגם למירב מחר אני לא יוצא. אבל מחרתיים כן.

shpitzs

New member
אלונה \ גדי...

נגמרו המבחנים ... יש קצת חופש.. מיר"ב זה קרוב לבית ... צריכים עוד רמזים? עדי 053318508

mtbRider

New member
אלונה/גדי יש מצב לטרמפ למיר"ב?

מתכננים על דרופים אימתניים בעעעעעע או סינגול בשביל הכיף?

למעלה