רוכב ישראל

• פותח הנושא vacum
  • פורסם בתאריך

vacum

New member
רוכב ישראל

ידוע לי על רוכב ישראל שנערך 3 ימים אולם קראתי וצפיתי לא מזמן בערוץ טבע הדברים על רוכב ישראל הנערך ביום אחד. אני מאוד רוצה להשתתף בזה ורציתי מידע נוסף, תודה.

natyh

New member
מטולת

כך זה נקרא : קיימים נכון לעכשיו שלושה אירועים מקבילים : חוצה ישראל שמארגן יורם גלבוע ב 30.9 עוד חודש , ברוח עממית של פעם , מטולת פרטים אצל דניאל יעבץ ראה שוונג חצית הכינרת . רוכב ישראל אירוע מסחרי . נתי

vacum

New member
מה ההבדל

בין חוצה ישראל לרוכב ישראל? ואיפה אני יכול למצוא פרטים על שניהם? (כמובן העדיפות היא לרכיבה של היום אחד ולא של ה-3 ימים שאני קראתי על זה כבר בשוונג)

natyh

New member
סליחה

האירוע לא נקרא רשמית חוצה ישראל איתך הסליחה , בעניין המטולת חפש את דניאל יעבץ שים הוגעה בשוונג או תתקשר אליהם ויפנו אותך . את יורם תמצא בטיולי אופניים או תתקשר אליו 054-2017722 ההבדל הוא הרוכב אירוע מסחרי הרבה רוכבים משטרה לוגיסטיקה זזים לאט עוצרים באכסניות מסחרי לא אירוע עממי ולא זול . יורם יושנים איפה שרוצים אצל חברים בדרך עממי לחלוטין לקח להם פעם שעברה לפני שבוע בערך 40 שעות . מטולת 24 שעות , קריעה . נתי או מספר הודעות שלו כאן בפורום . נתי

רק הבהרה אחת: וזה חשוב מאוד

"רוכב ישראל"- ארוע מאורגן, עם ביטוח, עם חברה מארגנת וכו' וכו'. המסעות של יורם (התותח!)- סתם רכיבה של כמה אנשים שרוצים לעשות משהו אקסטרימי כזה ביחד.. וכנ"ל לגבי מטולת.

natyh

New member
כמובן

אבל יש רכב ליווי אצל יורם בדרך כלל אני . ומאחר וליוויתי רשמית גם ברוכב הראשון אז יש גושפנקה רשמית , לא ??? נתי

vacum

New member
קצת שאלות

אני מתכנן לעשות את המסע הפאנטי הזה ורציתי לדעת כמה פרטים בקשר אליו. א. מאיפה נוסעים? כלומר דרך הבקעה או כביש החוף? ב. אם אני רוצה להביא איתי בגדים אני שם אותם באוטו? ואם כן אז אני יכול להביא הרבה ציוד ולשים באוטו או שזה רק לדברים חיוניים? ג. כמה זמן כל המסע? ד. כמה אנשים בערך אמורים לבוא? תודה.

ועוד הבהרה.

הרכיבה איתי אינה כוללת שום ביטוח,כל אחד אחראי לעצמו. אין התחייבות לרכב מלווה. מטולה-אילת יהיה מעכשיו מסלול רכיבה קבוע לאורך כל השנה,משמע לפחות 5-6 פעמים בשנה ואולי יותר. אין הרשמה ואין עלויות למעט הוצאות האוכל של כ"א לעצמו. הרכיבה תהיה באופן עקרוני בסופי שבוע כאשר היציאה תהיה ביום חמישי בשעה 16:00 ממטולה וההגעה לאילת ביום שבת בבוקר בימי הקיץ,בחורף ישתנו הזמנים עם שמירה על אותו טווח זמן לרכיבה. יורם

למעלה