רוכב למרחק - ברווט 200 ראשון עונת 2016

ariasdo

New member
חשבתי שתכנסו בדוך ברמת הגולן אבל עשייתם איגוף מהצד ...

המזרחי שמאריך את הדרך - כורסי , אפיק , רמת מגשימים צ' הבשן זה 46 ק"מ מתאם לברווט 200 חלוקת גובה מצטבר על יותר קילומטרים .

זה אומנם רכיבה יפה ומגוונת אבל לא אתגר בשביל החבורה שרכבה .
יש לציין שמנשה כבר מבוגר 60 פלוס כל הכבוד .

אני חשבתי שזה יהיה הפוף , גם ציפיתי לראות אך תתמודדו ברכיבת במסגרת ברווט 200 עם שילוב של עלייה אתגרית והמתישה לרמה מ' יהודיה לצ' הבשן שזה 23 ק"מ חצי מרחק על אותו הפרש גובה .

אריה סדובניק

tkatzir

New member
אני לא אוהב את הכביש שמטפס מצומת יהודיה

יותר מדי מכוניות (באופן יחסי) שוליים רחבים (יחסית,) וישר מדי (יחסית...)
&nbsp
אני לא חושב שאפשר להגיד על ברווט כלשהו שהוא "לא אתגר."
אני לא מכיר אף רוכב רציני שרכב כמה ברווטים שיגיד דבר כזה.
יש כבוד לכל רכיבה, וכל רכיבה יכולה להיות לא קלה.
&nbsp
טל.

ariasdo

New member
רכבתי שם מספר פעמים בשנה הקודמת בימי שישי ובחגים לא

נתקלתי בבעיית עומס מכוניות בעליה זה העלייה הכי טובה שיש והכי מתישה בגלל האורך .
אין כמעט מנוחה לרגלים עולים כ 1000 מ' על כ 22 ק"מ

לגבי אתגר גם כתבתי זאת הכוונה התייחסה לרוכבים שהשתתפו בברווט שיש לרובם ניסיון בהרבה רכיבות ארוכות ברווט וזו רכיבה שהגובה המצטבר חולק על הרבה קילומטרים .
בכוון ההפוך מיהודיה לצ' הבשן זה כבר אתגר קשה יותר שמשולב בתוך ברווט 200 צפיתי לראות אך תתמודדו .

אתגר ברכיבה זה דבר יחסי לאופי הרכיבה אתם רוכבים למרחקים ורגילים לקושי של מרחק עם כל בעיות הדרך ( המענין היה לראות אך תתמודדו עם שינוי מהמצב שאתם רגילים )

אני לדוגמה יכול לרכב מקסמום עד 120 אבל את העליה הזו אני לפני שנה עליתי בשעתיים בלי הפסקה .

ברור שיש כבוד לכל רכיבה - אני במיוחד מכבד ומעריך מאוד מבוגרים מעל 60 שרוכבים ברווטים כמו מנשה ואורי .

אריה סדובניק

שיע1

New member
אנשי הברווט

ושוב היתה לי הזדמנות להצטרף אל רוכבי הברווט שביקרו הפעם באיזורנו. כבר במפגש בארומה צמח הרגשתי שונות מסוימת אך עדיין לא ידעתי להסביר לעצמי את מקור הבעייה. רק אחרי בחינה מדוקדקת של הציוד התגלתה לי ההארה. החבורה אינה מייחסת כל חשיבות לאיכות האופניים או להתאמת המלבוש. אני שהופעתי עם אופני הקרבון וחליפת רכיבה תואמת לצבע הרגשתי לפתע כמו בנקאי החנוט בחליפה שלושה חלקים הנקלע להפסקת קפה במחסן של הפלחה. החבורה הזו מונעת קדימה רק מדבר אחד וזה התשוקה האמיתית לרכיבה על אופניים! לגיל אין כל חשיבות והרכיבה איתם היא תענוג צרוף ונדמה היה לי לרגע שתיכף נפגוש את יורם גלבוע מנמנם באחת מתחנות האוטובוס או בולס כנאפה בכפרי הדרוזים...כבוד גדול לכם אנשי הברווט!!

tkatzir

New member
שמח שיצא לנו להיפגש

רוכבים איטלקים (היה לנו אחד כזה ב 1200) מדוגמים בצורה מעוררת פליאה.
גם אחרי יותר מ 1000 ק'מ הם נראים כאילו הם עכשיו יצאו ממקלחת, עם בגדים לבנים צחורים כשלג.
&nbsp
טל.

rubber duck

New member
כבוד ובענק

מסלול ממש לא פשוט
במזג אויר לא פשוט

בקיצור

שחתיין לכל המסיימים

שרון

למעלה