1/2 קילו חזה עוף טחון
1 תפו"א מגורד דק
1 גזר מגורד דק
1 בצל מגורד
3 שיני שום כתושים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור וכמון לפי הטעם
4 ביצים קשות*
נייר אפיה
1. לערבב את העוף עם הירקות והתבלינים ולהניח על נייר אפיה.
2. בתוך תבנית בידיים משומנות להדר לצורת מלבן, לסדר את הביצים הקשות לאורך המלבן3. בעדינות לגלגל לרולדה עם הנייר, לאפות בחום 180 מעלות בערך 1/2 שעה או עד שהרולדה משחימה4. לקרר, להוריד בזהירות את הנייר, לחתוך לפרוסות, ולקשט כיד הדמיון.
* בדרך כלל שמה רק שתי ביצים, כי לא כל אחד אוהב. משתדלת לשים בשני הקצוות, כך שחותכת יותר באמצע למי שרוצה בלי ביצה קשה.
1 תפו"א מגורד דק
1 גזר מגורד דק
1 בצל מגורד
3 שיני שום כתושים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור וכמון לפי הטעם
4 ביצים קשות*
נייר אפיה
1. לערבב את העוף עם הירקות והתבלינים ולהניח על נייר אפיה.
2. בתוך תבנית בידיים משומנות להדר לצורת מלבן, לסדר את הביצים הקשות לאורך המלבן3. בעדינות לגלגל לרולדה עם הנייר, לאפות בחום 180 מעלות בערך 1/2 שעה או עד שהרולדה משחימה4. לקרר, להוריד בזהירות את הנייר, לחתוך לפרוסות, ולקשט כיד הדמיון.
* בדרך כלל שמה רק שתי ביצים, כי לא כל אחד אוהב. משתדלת לשים בשני הקצוות, כך שחותכת יותר באמצע למי שרוצה בלי ביצה קשה.