רולדה מקמח תופח...

m i r u s h i

New member
רולדה מקמח תופח...

שלום :)

חייבת להגיד שאני מכורה לתוכנית של קרין והיא הבחורה הכי סימפטית שנמצאת כיום על מסך הטלויזיה. :)

ולנושא...
מישהי שאני נורא אוהבת עוברת תקופה לא קלה ואני רוצה להכין עבורה משהו שמעט ינחם אותה, או לפחות יוציא ממנה חיוך או שניים.
הכישורים שלי במטבח כמעט ולא קיימים [רק שבוע שעבר ניסיתי להכין בצק לפיצה, אח"כ הפשרתי על פוקצ'ה ובסוף יצאו לחמניות. וגם הן לא היו משהו.
] אבל העוגת תפוזים הבחושה מהספר 'סודות מתוקים' גורפת מחמאות כל פעם מחדש והמישהי הזאת שעבורה אני כותבת את כל זה, משוגעת עליה.

אבל אני רוצה לגוון. אני רוצה להכין רולדה!
הבעיה היא שאני ושמרים לא ממש מצליחים לעבוד ביחד. קמח תופח יותר ידידותי לי..
יש מתכון עם קמח תופח?
יש לי גם קרם שקדים הורס שיכול לשמש כמילוי


הצילו?
 

m i r u s h i

New member
אגב,

לחלופין, יש גם את הקמח שמרים של אוסם. אבל יש לי בעיה באיך להפוך למשל 1 קילו קמח ו-50 גרם שמרים למתכון של קמח שמרים.
 

navazi

New member
פשוט תשתמשי בקילו קמח שמרים

הוא כבר מכיל את כמות השמרים הנחוצה
 
שמרים,

תמיד חשבנו ששמרים הם אויבים אבל הם ממש לא! אם פועלים איתם נכון ובעדינות , הם נעימים וטעימים!!!
צריך פשוט ללכת לפי ההוראות וסבלנות
השאר פשוט וקל!


http://www.carine.co.il/htmls/page_1762.aspx?c0=14168&bsp=14162&bssearch=4,0,7,5,53,0

ובקשר לשמרים עם הקמח בפנים, השתמשתי בו פעם אחת, לא התלהבתי המון.. אבל סך הכל עשה את העבודה בסדר.
אני אוהבת לעשות דברים כמו שהם, אמיתיים :)
 

navazi

New member
הערה קטנה לשיפור

אם תגיבי למי שכתבה את השאלה היא תקבל על זה התרעה.
מאחר והגבת לי אני קיבלתי התרעה ויש מצב שכותבת השאלה המקורית לא תראה את התשובה שלך (אם היא לא תכנס במיוחד לחפש), וחבל
 
למעלה