רולדות/עוגיות (כמו מעמול) תמרים

רולדות/עוגיות (כמו מעמול) תמרים

שהכנתי אתמול מבצק שק"מ החומרים לבצק 1 חב' קטנה קמח תופח 1 גביע שמנת חמוצה 1 ביצה 1 שקית אבקת ואניל גרידה מתפוז אחד 1 מחמאה 2 כפות סוכר אופן ההכנה במעבד מזון ללוש היטב את הסוכר והמרגרינה להוסיף בהדרגה את שאר החומרים להוציא את הבצק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל-1/2 שעה לאחר הוצאת הבצק מהמקרר , לפזר מעט את משטח העבודה בקמח ולפתוח עלה דק למרוח את ממרח התמרים (המעורבב עם מי זהר) ולפזר מעל את האגוזים הקצוצים לרולדה - לגלגל 3 גילגולים למרוח מעט מאוד ביצה לעוגיות- לגלגל כמו לרולדה ואחר"כ לחתוך באלכסון ומעל לצבות עם צבתית של מעמול. לחמם את התנור ולאפות העוגיות בחום 180 מעלות כ-30 דקות בטורבו לאחר שהרולדות/עוגיות התקררו לפזר מעט אבקת סוכר למילוי 1/2 קופסה ממרח תמרים + 5 טיפות מי זהר 50 גרם אגוזים קצוצים לציפוי - אבקת סוכר מקור המתכון - 1מדינת ישראל

באותו הבצק ניתן למלא גם

בריבה פשוטה מעורבת או בקונפיטורה, אבל מתחת לריבה חייבים למרוח מרגרינה, מעל אגוזים קצוצים ומעל מעט קוקוס.

אם לדייק, מבחינה בריאותית הכי בריא

שמן/שמן זית, לא חמאה,מחמאה,מרגרינה.!!! המתכון שלי הוא עם מחמאה, ולהיפך, עם חמאה הבצק יהיה רך מיידי וקשה מאוד למלא אותו (הוא ייתפרק

ארית

New member
סליחה קראתי נכון???????

אבל מה זה בדיוק מחמאה???? תמיד שראיתי מחמאה במירשמים חשבתי שזה חמאה.. מישהו יכול להאיר את עיני?????? תודה ארית דרך אגב המתכון נראה יאמי יאמי... ארית

מחמאה דומה מאוד למרגרינה אך

רכה יותר . השם מחמאה הוא צירוף המילים = מרגרינה + חמאה.

ארית

New member
תודה על ההסבר אבל..........

האם יש מוצר אמיתי בשם הזה????? זאת אומרת אני מבקשת בחנות מחמאה וידעו על מה אני מדברת?????? תודה ארית

נירהמ1

New member
מחמאה היא מרגרינה בטעם חמאה../images/Emo39.gif

היא מהווה תחליף לחמאה במאפי פרווה.

ארית

New member
תודה תודה

אוסיף את זה לרשימת הקניות של בעלי (שדרך אגב יש לו מכולת והוא לא מכיר את המוצר
) תודה ארית

למעלה