1מדינת ישראל
New member
רולדות/עוגיות (כמו מעמול) תמרים
שהכנתי אתמול מבצק שק"מ החומרים לבצק 1 חב' קטנה קמח תופח 1 גביע שמנת חמוצה 1 ביצה 1 שקית אבקת ואניל גרידה מתפוז אחד 1 מחמאה 2 כפות סוכר אופן ההכנה במעבד מזון ללוש היטב את הסוכר והמרגרינה להוסיף בהדרגה את שאר החומרים להוציא את הבצק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל-1/2 שעה לאחר הוצאת הבצק מהמקרר , לפזר מעט את משטח העבודה בקמח ולפתוח עלה דק למרוח את ממרח התמרים (המעורבב עם מי זהר) ולפזר מעל את האגוזים הקצוצים לרולדה - לגלגל 3 גילגולים למרוח מעט מאוד ביצה לעוגיות- לגלגל כמו לרולדה ואחר"כ לחתוך באלכסון ומעל לצבות עם צבתית של מעמול. לחמם את התנור ולאפות העוגיות בחום 180 מעלות כ-30 דקות בטורבו לאחר שהרולדות/עוגיות התקררו לפזר מעט אבקת סוכר למילוי 1/2 קופסה ממרח תמרים + 5 טיפות מי זהר 50 גרם אגוזים קצוצים לציפוי - אבקת סוכר מקור המתכון - 1מדינת ישראל
שהכנתי אתמול מבצק שק"מ החומרים לבצק 1 חב' קטנה קמח תופח 1 גביע שמנת חמוצה 1 ביצה 1 שקית אבקת ואניל גרידה מתפוז אחד 1 מחמאה 2 כפות סוכר אופן ההכנה במעבד מזון ללוש היטב את הסוכר והמרגרינה להוסיף בהדרגה את שאר החומרים להוציא את הבצק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל-1/2 שעה לאחר הוצאת הבצק מהמקרר , לפזר מעט את משטח העבודה בקמח ולפתוח עלה דק למרוח את ממרח התמרים (המעורבב עם מי זהר) ולפזר מעל את האגוזים הקצוצים לרולדה - לגלגל 3 גילגולים למרוח מעט מאוד ביצה לעוגיות- לגלגל כמו לרולדה ואחר"כ לחתוך באלכסון ומעל לצבות עם צבתית של מעמול. לחמם את התנור ולאפות העוגיות בחום 180 מעלות כ-30 דקות בטורבו לאחר שהרולדות/עוגיות התקררו לפזר מעט אבקת סוכר למילוי 1/2 קופסה ממרח תמרים + 5 טיפות מי זהר 50 גרם אגוזים קצוצים לציפוי - אבקת סוכר מקור המתכון - 1מדינת ישראל