רולדת (שטרודל) תפוחי עץ מהירה

גיל46

New member
רולדת (שטרודל) תפוחי עץ מהירה



מיצרחים : (מצרכים) חבילת בצק עלים 1 ק``ג - מתאים לשני רולדות 6-8 תפוחי עץ 2 כפיות קינמון 4 כפות סוכר אגוזי מלך או פקן או לוז כף אבקת תפוחי אדמה הכנה: 1. מרדדים את הבצק לשני מלבנים (בד``כ מגיע הבצק מרודד ואז נשאר רק לחלקו) על משטח מקומח. 2. חוצים את תפוחי העץ ומוצאים את הליבה. 3. קוצצים את האגוזים עם מכשיר קציצה. (זה שדופקים עליו עם כף היד) 4. עם אותו מכשיר אפשר לקצץ גם את תפוחי העץ, אם אין לכם את המכשיר, כדאי שתקנו... 5. מערבים את האגוזים התפוחים הקינמון הסוכר ואבקת תפוחי האדמה. 6. מפזרים בשווה שכבה אחידה על כל אחד מחצאי הבצק המרודד - ותשאירו שוליים מימין, שמאל והצד המרוחק. 7. קחו כוס עם מים הרטיבו את האצבע ומרחו את השוליים במים. 8. גלגלו את הבצק עם המילוי והדביקו את שתי צדי הרולדה פנימה. המים שמרחתם עוזרים להדבקה. 9. כנ``ל לחצי הבצק השני. 10. הכניסו את הרולדות (עם הסגירה למטה כדי שלא תיפתח) לתנור חם 170-160 מעלות למשך שעה עד שיזהיב כמו בורקס.
 
למעלה