אני עושה כך
אנ י עושה כך
מכין בצק
קילו קמח
כף וחצי שמקים
כף סוכר
כפית וחצי מלח
3/4 2 כוסות מים
לש את כל החומרים ומניח להתפחה של כשעה
לש שוב ומניח שוב להתפחה כחצי שעה
קורע כדור בגודל מעט גדול מכדור פינג פונג מניח על משטח ופותח את הבצק לגודל הרצוי אבל כל כך דק שרואים דרכו את המשטח
ועכשיו שתי אפשרויות
במחבת רצוי טפלון מחממים ומניחים את הבצק לדקה אפשר לחמם את המחבת כאשר הוא הפוך
ניתן להניח בתבנית בחום של 250 גם לדקה
כאשר לשים את הבצק יש לקבל בצק רך אבל לא דביק .אני תמיד מוסיף קמח או מים כדי לקבל את המרקם הרצוי