רולן ,אוהי,סייחה,שבלולית

*יערית

New member
רולן ,אוהי,סייחה,שבלולית../images/Emo23.gif

הימים שעוברים עליכם הם ימים קשים, ימים של אי שקט גדול,של דאגה גדולה ואהבה שמופנית לילדה השברירית החזקה והחולה סייחה..... חושבת עליכם...חושבים עליכם..אנחנו המשפחה הורטואלית מעניקה לכם ברכה כזו שתשמור עליכם מכל משמר, שתשמור על הילדה המקסימה שלמדתי להכיר, שתשמור על היחדעל המשפחה שלא מזמן דיברת על משמעותה.... ממני ובטוחה משאר חברי הפורום
תחזיקו מעמד במסע הקשה שעומד לפניכם ויותר מכל סייחה שלכם
מפרי עטי / אבישג ציליק משפחה מקום בו אחוש נינוחה ומאושרת וממנה לא ארצה לצאת לאחרת. בתוכה אחוש ביטחון שם אעשה כל דבר ברצון. שם אשהה יום וליל ואותה תמיד אהלל. אהיה אחת בין כולם שם יחנכוני לכבד כל אדם. פעמים אהיה שם הוותרן ולא אתבייש ופעמים אם צריך אתעקש. אדע שם להושיט יד לעזרה ולהיות מקור לגאוותה. חשובה לאין ערוך, היא מקור הוויתי שם נפתרות הבעיות שם אני – אני ! בתוכה אני חלק משלם אחד ובכל זאת אני יחיד ומיוחד. היש משהו טוב יותר ממשפחה? היא שאותי מכילה בתוכה. שם אותי אוהבים ומכבדים שם חיי יפים ומאירים. חשוב לדעת – שמשפחה היא אותו המקום שכשאליו מגיעים , חשים בגל של חום, כי משפחה זה לא רק ההורים שילדו אותי אלא אותה סביבה המעניקה, החובקת והמתחשבת ברצוני...

blonda3

New member
יפה יערית../images/Emo24.gif

גם אני חושבת על רולן אוהי סייחה ומשפחתם. בטוחה שכל הפורום איתם. מקווה שגם אני אחוש שוב בטוחה לשתף ולספר על כל מה שעובר עליי כפי שאתם עושים כאן בפורום. לילה טוב.

yaeli4

New member
בלונדה, למה את לא מרגישה בטוחה?

לספר מה עובר עלייך? ספרי. אנחנו מקשיבים. ואין לי ספק שנוכל לעזור או לפחות לתמוך. וכולנו עם רולן ואוהי במסע הארוך והקשה להחלמה של הילדה.

*יערית

New member
יעלי../images/Emo24.gif

כמו יונה תוהה מה שלומך?" בוקר טוב לכולם, סופ"ש רגוע....עם הרבה תקוות לבריאות ואושר

yaeli4

New member
בוקר טוב, יערית ויונה וכולם../images/Emo20.gif

מרגישה טוב. הרבה יותר טוב. סידורי סופשבוע בעיצומם, נקיונות ובישולים. איך אני אוהבת שסוף השבוע מגיע. זה מרגיע אותי. שיהיה לכולנו שבת שליווה,

blonda3

New member
יעלי עניתי לך../images/Emo24.gif

למעלה בשרשור של יוסי. אולי אספר בהמשך מה קרה ומה עשיתי. תודה לך

למעלה