רולן יקרה וכולם/ן

תמרי30

New member
רולן יקרה וכולם/ן

תודה על האמפתיה ,ההבנה והשיחה הכנה
אבן פעלתי כעצתך הבהרתי את עמדתי לבן זוגי בצורה ברורה אסרטיבית וחד משמעית אבל השתדלתי לא לתקוף,להציק ולריב . היתה לנו שיחה עמוקה וגם קיבלתי מייל ממנו שבו הוא הסביר לי מה קורה לו לאחרונה ... לא הייתי מודעת לחומרת הבעיה , ידעתי שעובר עליו משהו אבל לא ידעתי שהמצב כל כך קשה וכואב עבורו ... כמו כן זה לא קשור אליי בכלל (לפחות נשמתי לרווחה) והוא הצטער שאני סופגת וסובלת את המצב . יש לנו עוד המון דברים שצריך לדבר עליהם אבל לפחות הבהרתי את עצמי ושאני לא מוכנה לקבל יחס כזה בשום מצב ובשום אופן . למרות כל הכאב והסבל שעבר עליי בימים האחרונים אני מנסה להיות מתחשבת ומקווה שהמצב המורכב הזה יפתר לו ויעלם כלא היה תודה תמרי

עלמה 3

New member
היי תמרי, חשבתי , לאלן נעלמת לנו

אני שמחה מאד ששוחחתם וליבנתם... חשוב מאד להיות אסרטיביים בשיחות וכמובן בזוגיות לא לתקוף ! כן, להיות מתחשבת ןעם הוא עובר משהו עם עצמו או בעבודתו אפשר לתמוך במילים טובות להתעניין באך מתפתחים העיניינים.... ושוב.... קחי בחשבון את מצב ההורמונים שמעלים לנו את סף הרגישות.. והסבלנות והסובלנות.... חיזקי ואימצי עלמה

תמרי30

New member
עלמה ../images/Emo24.gif

אווווףףףף הההורמונים האלו כשכל הסיפור התחיל בדיוק קיבלתי מחזור ואני מאוד מאוד מאוד רגישה בתקופת המחזור כולל התפרצויות רגשיות וכו'... אז כשהוא היה בארץ הוא ידע איך להתמודד עם ההורמונים המוטרפים שלי אבל עכשיו כשהוא רחוק וטרוד בעינינים לא פשוטים הוא נלחץ ומסתגר בעצמו . וכן חזרנו לעניין הסבלנות והסובלנות , מתי אני אפנים את זה ?! מקווה שבקרוב . מה שכן הוא אמר שנמאס לו להיות לבד ושהוא צריך אותי
תודה על ההתענינות תמרי

עלמה 3

New member
הרחוק הזה מוסיף עוד ועוד רגישיות

תמרי , את בקשר עם ילדיו ? כשהוא רחוק ?

תמרי30

New member
נכון מאוד

אני בקשר עם ילדיו ,משתדלת להתעניין בשלומם . בקשר טלפוני ומייל עם הגדול ואת הקטנציק אני רואה לפעמים

rolan

New member
תמרי ../images/Emo24.gif וואווווווווו

אני מרגישה עכשיו כמו אמא איזה כייף לשמוע... ולדעת שעזרתי ולו במעט... יותר מהכל אני שמחה שמסתדר לכם, שאת מרגישה טוב יותר... לא הצקתי לך כי ידעתי שאת עוברת תקופה קשה, אז עכשיו נגמרו התירוצים, את כאן איתנו ומספרת מה קורה... שימי
יש מפגש

תמרי30

New member
רווולללןןןן

עזרת לי מאוד
כל כך קיוויתי שהוא יבין אותי ואת הכעס שלי ומסתבר שהויכוח הזה פתח אפיק חדש של תקשורת בינינו (מי אמר שמריבות וויכוחים לא מעוילים לפעמים ?!) כנראה שבכל זאת האהבה העזה שבינינו מחזירה אותנו בסופו של דבר לאיפוס . לגבי המפגש לא יודעת פרטים איפה? מתי?

תמרי

גם אני מאושרת בשבילך,המרחק לפעמים משבש את התקשורת,אני מקווה שבן זוגך ילמד לשתף אותך יותר בזמן אמת כדי שנסיר דאגות מיותרות מלבינו,ואצלך ההורמונים ירגעו .

תמרי30

New member
יונה יקרה ,

גם אני מקווה שהבחור הבין והפנים שהוא צריך לשתף אותי במה שעובר עליו . דאגתי להבהיר לו בצורה חד משמעית וברורה שאני שם עבורו (גם אם לא פיזית לפחות נפשית/רוחנית/מנטלית ) לטוב ולרע ... לגבי ההורמונים שלי קשה מאוד להרגיע אותם (מן אופי כזה וחוץ מזה אני ג'ינג'ית ואצלי ג'ינג'י זה אופי

למעלה