רולן יקרה וכולם

תמרי30

New member
רולן יקרה וכולם ../images/Emo13.gif

אני יודעת שנעלמתי להמון זמן ,אבל הסיבות היו טובות ... הייתי אצל בן זוגי היקר בחו"ל ובחנתי את האופציות לעבור לגור בחו"ל . היה מדהים וכייף , עבדנו על הזוגיות שלנו והשלמנו פערים מסויימים שנוצרו בתקופה שהיינו כל אחד במדינה אחרת . חזרתי לארץ ואני שקועה בהררי ניירות (במשרד) ובהכנות לחתונה . קפצתי לומר שלום ולשאול לשלומכן/ם יום קסום

rolan

New member
תמרי יקרה!!!!

ואני דאגתי ודאגתי לך... אפילו מסר פרטי שלחתי... ומי לא בא?... ככה נעלמים? אוףףףףףףף אל תעשי לנו את זה יותר... עכשיו - כפיצוי, ספרי הכל הכל...
וברוכה החוזרת

תמרי30

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifרולן אישה יקרה

מצטערת שהדאגתי ....קיבלתי את המסר וניסיתי לכתוב לך בחזרה ולא הצלחתי (תקשורת האינטנרט לא ממש מפותחת שם )
. אני לא יודעת מאיפה להתחיל ... המקום שבו הוא גר יפהפה , שקט , שלווה נוף קסום , אווירה נעיצה ורגועה . הכרתי אנשים חדשים מכל העולם (חוויה בפני עצמה) חגגנו לו יום הולדת 40 והיה מקסים ... אירחנו והתארחנו ... למדתי את המקום ,את האנשים , המנהגים והחלטתי שזה מתאים לי והכי מתאים לי שנהיה כבר ביחד . הגעגועים קשים עבור שנינו ואנחנו מדברים כל יום בטלפון (שינוי לטובה
) וסופרים את הימים עד לפגישתנו (שבוע לפני החתונה) ומה חדש אצלך ???? התגעגעתי

הלו תמרי

איזה כיף כאן יש בשורות טובות ,קדימה עוד חתונה בפורום. שיהיה במזל טוב. ועכשיו יקירה תתפקדי למפגש,רוצים לראות אותך
ואגב ברוך שובך

תמרי30

New member
תודה יונה ../images/Emo13.gif

כיף לראות אותך
לגבי המפגש אני לא רוצה להבטיח מפני שאני עמוסה בהכנות ובסידורים עבורי ועבור בן זוגי היקר ... אבל אשמח לקבל פרטים (במסר) היכן מתקיים המפגש ואם יתאפשר לי אשמח לבוא .

rolan

New member
הכי חשוב שנהנית ושהכל מסתדר לו

בקצב ועל הצד שטוב לך...
תהיי בקשר...

עלמה 3

New member
אהלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תמרי ../images/Emo13.gif

נעלמת לנו ארוכות...... ראשית ברוך שובך,
ושנית
ובהצלחה. את הפעם , נשמעת מאושרת בלי עין רעה

*יערית

New member
ברוכה השבה../images/Emo140.gifתמרי

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה חוויות את מביאה לנו לכאן, משמחות,מעודדות,אופטימיות....נו שווה לנסוע לחו"ל ולחזור עם אוירה שונה לגמריי מממה שקורה לנו בארץ. שמחה שהחלטתם למרות הריחוק בכל זאת ליצלוח את זה יחד ולחיות יחד ...
על החשבון ושרק אושר ואהבה תנחה אתכם אמן

תמרי30

New member
בנות יקרות ומקסימות ../images/Emo13.gif

איזו קבלת פנים חמה ואוהבת , ממש כייף לחזור אליכן
אני באמת אופטימית,שמחה ומחכה כבר לאוקטובר
היה שווה לנסוע ועוד יותר שווה לראות שבן זוגי משתדל לשנות ולעבוד על הקשר הזוגי שלנו ... אין ספק שהנסיעה הזאת תרמה לקשר הזוגי והעצימה את האהבה
חמסה|
...חשבתי לעשות מחקר אנתרופולוגי על האוכלוסיה המקומית ... כייף ללמוד ולהכיר תרבויות חדשות וכל כך שונות משלנו מה חדש אצלכן ???? ספרו משהו מעניין

rolan

New member
תקראי חביבה, הכל כתוב...

יש כאן סיפורים מכל הסוגים... חלקם חדשים חלקם ישנים... תקראי קצת, תתעדכני והשתלבי בינינו...

*יערית

New member
משתפת אותך ואתכם../images/Emo20.gif

במשהו שאני כ"כ גאה בו ,מערכת היחסים של מעוף עם ילדיי התחזקה יותר מתמיד הקיץ הזה כשהוא עוזר לי בימים שאני הולכת לעבודה שומר עליהם ובנוסף לכל גם חברים מצטרפים לקומונה המישפחתית והוא נותן לכל אחד הרגשה אבהית, אחת האימאות אתמול שיבחה אותו בפניי ואמרה לי"הוא ממש מתנהג כמו אבא לכל דבר ואף יותר כי הוא מוכן לשמור כם על ילדים שלא שלו{החברים}" ואז היזכרתי לה שגם ילדיי הם לא שלו... אבל ככה זה עם מעוף......יש לו מגע מיוחד עם ילדים
ופשוט לא חשים בהבדל בין הורה ביולוגי לבן זוג של אמא....ואני והילדים יוצאים מכך נישכרים ומאושרים על המתנה המיוחדת שקיבלנו לפני כשנתיים
אז לא קל בחופש הגדול...ולמזלי הטוב האב מתפקד במיסגרת המיגבלות שלו בצורה מפתיעה וכן יש את הבן זוג ששם את ידיו{כי רגליו כואבות
} בכל דבר אפשרי רק בכדי להוריד ממני מעט מהמעמסה.

תמרי30

New member
יערית יקרה ,

נהנתי כל כך לקרוא אותך
נפלא שמעוף השתלב במשפחתכם ומנהג עם ילדייך כאילו היו ילדיו (לדעתי כך צריך להיות) גם אני מתנהגת לילדיו של בן זוגי כאילו היו ילדיי ... מה שמזכיר לי שהבטחתי לילד הגדול טיול בקניון (אבא שלו לא נמצא בארץ אז אני רוצה קצת לפצות אותו
יערית יקירה , שיהיה לכם רק טוב ושתמיד תהיו מאושרים ושמחים .

עלמה 3

New member
מעוף, כל הכבוד - איש עם ../images/Emo23.gif זהב

רק תבוא, שנראה את זיו פניך ונשמע את זיו קולך. ואת, גיברת יערונת שימרי על המתנה מכל משמר

*יערית

New member
תודה לכן../images/Emo140.gif

אכן זה האיש שלצידי...בטוב וברע ...הוא פה
אני שומרת עליו והוא שומר עלי ואנחנו על הילדים ....כולם שומרים על כולם
והוא....ניתן לנער כשיחזור לתת את הסבריו להעדרותו

למעלה