רולן יקרה...

הילה1231

New member
רולן יקרה...

קראתי את הבלוג שלך ומאוד התרגשתי, איזו אמא נפלאה את... גם אני סבלתי מה"א יצאתי מזה קצת, ורוצה לחזור אבל פחות קיצונית... רציתי לשאול מה שלום בתך עכשיו? איך היא יצאה מזה? תודה והמון בהצלחה אישה יקרה... אני.

rolan

New member
תודה הילה חמודה

אמשיך לעדכן שם, בבלוג שלי... לא הבנתי הילה למה את רוצה לחזור?!!!! אני מקווה שלא הבנתי נכון ותתקני אותי. הבת שלי בסדר גמור אוכלת, מתפקדת אני פוקחת עין
בואי ספרי על עצמך...

הילה1231

New member
אז...

קוראים לי הילה ואני בגיל העשרה (גיל ההתבגרות איזו סמיכות מגעילה...) אני לא חושבת שחליתי או שאני חולה אבל באופן כללי אני ילדה שכולם אומרים שאני רזה, אני גם חושבת ככה חוץ ממקום אחד שאני חייבת להוריד את השומנים בו... אז התחלתי בדיאטה (אם אפשר לקרוא לזה כך...) בהתחלה זה היה לבדוק את השומנים במוצרים ( 0% 1.5% וכו'...) אח"כ זה הפך גם לספירת קלוריות וללחם קל... הבנתי שבנות בגיל שלי צריכות לאכול 2200-2300 הפחתתי את התפריט ל 1500 משם ל- 1000 וכל ל- 700 600 עד 500 הייתי די חלשה וכולם אמרו שדי רזיתי וזה עודד אותי ממש. הבעיה הייתה שנפסק לי המחזור חצי שנה וממש נחלשתי אז החלטתי יחד ובזכות אמא שלי להפסיק, אבל כל הזמן שאני אוכלת עד עכשיו זה עושה לי רע... לכן אני רוצה לחזור לספירת קלוריות או משהו שיוריד אותי... גם הפסח הזה הלכתי עם אמא שלי (שמאוד תומכת בי) לקנות מצה קלה (כי ככה ביקשתי ממנה) אבל לדוגמא היום אכלתי בקניון ארוחה כזו מפוצצת ואני כועסת על עצמי, וסתם בכללי ירדתי מפווול שטויות כמו פיצוחים משקאות מתוקים ציפ'ס בורגראנץ' וכו'.... בקיצור סיפור מתוסבך... חיכיתי שהמחזור יחזור וברוך ה' הוא חזר לפני כמה ימים, ואני שוב רוצה לחזור, כל הסיפור הזה מדכא אותי ממש. זו אני. איך הבת שלך יצאה מזה לא סיפרת....

rolan

New member
היא יצאה מזה

כבר לפני שנה וחצי... את הסיפור המלא אני משאירה לבלוג. תסלחי לי?
אני עדיין חושבת שמה שאת עוברת הוא תהליך לא בריא... כדאי לבדוק כדאי לבנות תפריט עם מישהו מקצועי - תזונאי/ת למשל... יופי שאת מספרת ומשתפת את אמא!

הילה1231

New member
לרולן

אני רוצה לרזות, ואני לא רוצה לפנות לשום אדם... במילא מאז שיצאתי מזה אני רק נעשית שמנה... אין לי מה להפסיד....

rolan

New member
אין לך מה להפסיד?!!!

אני דווקא חושבת שכן יש לך מה להפסיד... תשמעי מה מספרות הבנות האחרות, איך מהר כ"כ מאבדים שליטה, איך זה משתלט על הנפש, על המחשבות. אל תקלי ראש!

הילה1231

New member
הייתי שם, אני לא רוצה לחזור לזה

אבל אני חייבת. אז מה אם מאבדים שליטה... במילא העולם הזה מעצבן לאללה.....

הילה1231

New member
אבל

גם אין לי כח לחזור לספור קלוריות זה מגעיל אותי... אבל בעז"ה אני אעשה מאמץ לחזור.

הילה1231

New member
לך אישה יקרה....

מה אני אגיד לך?! די התאכזבתי, חיכיתי לתגובה, תמיכה , משהו אבל כלום... החלטתי לעזוב... זה במילא לא עוזר לי. זה בדיוק כמו בפורום הפרעות אכילה לך דבר אל קיר... אני חושבת שאולי פעם ב... אגיב לא בא לי להיות חלק מהפורום התאכזבתי... אני.

rolan

New member
הילה חמודה

לא הבנתי ממה התאכזבת, תוכלי להסביר לי?

הילה1231

New member
ציפיתי...

ציפיתי לתמיכה שתעזור לי לצאת מזה ולא לחזור וחוץ מזה אני לא חולה!!!!

rolan

New member
ושוב.... הילה יקרה../images/Emo20.gif

את קצת סותרת את עצמך. מצד אחד אמרת בציפית לתמיכה כדי לצאת מזה ולא לחזור, מצד שני את אומרת שאת לא חולה.... תקראי שוב מה כתבתי לך ומה ענית לי. לא חושבת שלא היתה כאן תמיכה, או שלא ניסיתי להניע אותך מלשוב לאכילה לא נכונה. צר לי אם הרגשת שלא קיבלת תמיכה. אני מצידי הרגשתי שעשיתי את כל מה שיכולתי לעשות מכאן. אם תרצי, אני עדיין כאן ואשמח מאוד לשמוע ממך וממה שקורה איתך.

הילה1231

New member
לרולן

אין לי מה לומר לך... לא יודעת, אני רוצה לחזור ואני אחזור, אני חוזרת בי, לא רוצה תמיכה, לא רוצה בטיח, אני אחזור לזה ואתמודד עם זה ל-ב-ד! ברוך ה' הסתדרתי עד עכשיו ואסתדר גם עכשיו...

למעלה