אז...
קוראים לי הילה ואני בגיל העשרה (גיל ההתבגרות איזו סמיכות מגעילה...) אני לא חושבת שחליתי או שאני חולה אבל באופן כללי אני ילדה שכולם אומרים שאני רזה, אני גם חושבת ככה חוץ ממקום אחד שאני חייבת להוריד את השומנים בו... אז התחלתי בדיאטה (אם אפשר לקרוא לזה כך...) בהתחלה זה היה לבדוק את השומנים במוצרים ( 0% 1.5% וכו'...) אח"כ זה הפך גם לספירת קלוריות וללחם קל... הבנתי שבנות בגיל שלי צריכות לאכול 2200-2300 הפחתתי את התפריט ל 1500 משם ל- 1000 וכל ל- 700 600 עד 500 הייתי די חלשה וכולם אמרו שדי רזיתי וזה עודד אותי ממש. הבעיה הייתה שנפסק לי המחזור חצי שנה וממש נחלשתי אז החלטתי יחד ובזכות אמא שלי להפסיק, אבל כל הזמן שאני אוכלת עד עכשיו זה עושה לי רע... לכן אני רוצה לחזור לספירת קלוריות או משהו שיוריד אותי... גם הפסח הזה הלכתי עם אמא שלי (שמאוד תומכת בי) לקנות מצה קלה (כי ככה ביקשתי ממנה) אבל לדוגמא היום אכלתי בקניון ארוחה כזו מפוצצת ואני כועסת על עצמי, וסתם בכללי ירדתי מפווול שטויות כמו פיצוחים משקאות מתוקים ציפ'ס בורגראנץ' וכו'.... בקיצור סיפור מתוסבך... חיכיתי שהמחזור יחזור וברוך ה' הוא חזר לפני כמה ימים, ואני שוב רוצה לחזור, כל הסיפור הזה מדכא אותי ממש. זו אני. איך הבת שלך יצאה מזה לא סיפרת....