רולן

*יערית

New member
רולן../images/Emo124.gif

רק רציתי לומר לך...האם יש לך אפשרות להעביר קורס מזורז את מנהלת הפורום גו"ג איך אמור פורום להתנהל? איך מנהלת אמורה להיות? {כאילו היא לא אלוהים...היא חלק מאיתנו נכון?} הפורום הפך משנה לשנה הבית שלי נהרס.... והיא הורסת אותו יותר ויותר... ואני מתביישת שפעם נקראנו חברות! אני קוראת את המילים שלך..כאילו מלטפות..את העידון שבך, את הדרך להיות חלק מכולם..ולא כחולה...וכולה את יומיים כחולה...אבל זה אופי! ואוהי צריך להיות גאה בך כאדם וכבת זוג. עד כאן פינת המחמאות והמצוקות

עלמה 3

New member
יעריקה........../images/Emo140.gif

בטח רולן מכחילה מרוב מחמאות.......... מה עם חברתך, מה מצבה ? עלמה

*יערית

New member
../images/Emo24.gif

ברוך השם החום ירד לה אחרי שבוע ימים, היא עדיין בטיפול נמרץ נשימתי...אני מאושרת גם יכולתי לקבל SMS ממנה שהחבר שלה כתב עבורי בשמה...זה להרגיש אותה קרובה כ"כ.. אז עדיין המצב הוא לא הכי תקין..ואני יודעת שזה עיניין של זמן...והלוואי שהזמן יהייה לעוד הרבה זמן.

עלמה 3

New member
מחזיקה אצבעות ונושאת תפילה...

ובעצם הוא שם למעלה היושב במרומים מחליט, כמה זמן ועד מתי ........... ליל מנוחה, מתוקה

rolan

New member
10XXXX יקירה

נראה לי שתיכף יזרום לי דם כחול...
חבל שכך את מרגישה מצד שני... אני מאוד מקווה שתמצאי אצלנו
ותביאי איתך עוד כמה חברים

*יערית

New member
משום מה......./images/Emo24.gif

עושה רושם שלעולם לא יזרום בך דם
וחברים יש רק באגד
כמעט ואין מורכבים שם...תני להם לעבור פרק א'... אחר כך יעבורו לפה
בכייף

dganit32

New member
אני כאן..ואני מתבישת

מתבישת לקרוא את ההודעה הזו.. ויערית..מקווה לא להתבייש גם בך..<כי אני מכירה אותך> אבל אניגאהלהיות בפורום ג"ג גאה לקרוא לו הבית שלי.. גאה בדרך של המנהלת שם...לתת לאנשים מרחב מחייה שם.. גאה באנשים שנמצאים שם.. גאה על מה שהמקום הזה נתן לי..פורום גרושיםגרושות" ואני גאה להכיר את אביטלי שלנו.. המקום הזה..הבית הזה שנקרא "פורום גרושיםגרושות" עובר תקופה קשה...וזה בגלל הדירים שבוולא בגלל המנהלת שמנסה ללכת בין הטיפות לתת לכולם את הזכות לאמר את דעתו.. ותאמינו לי..העבודה בימים האחרונים לא היתה לה קלה.. ואני לא חושבת שיש מישהו אחר..שיוכל לתת למקום הזה את כל האהבה הרעננות הלבביות והלהרגיש בבית כמו אביטלי שלי. דגנית פורום גרושיםגרושות..שם זה החיבוק שלי..

rolan

New member
דגנית יקרה../images/Emo70.gif

סליחה מותר ליערית, כאן בבית שלה, לומר ככל העולה על רוחה ולהרגיש טוב עם זה. ראית שלא עשינו מזה עניין, אז אני מבקשת ממך, אל תעשי את, עניין כאן... בבקשה שבת שלום לך

דגנית חבל שגם כאן לא מכבדת דעה

של חברה ומקוה שלא תרוצי ותספרי את מה שנאמר כאן ותצרי עוד בעיה מה העניין אי אפשר כבר להתבטא צריך כל הזמן להזהר מתי נלמד לכבד את הזולת שלא נדבר את חברך בתקוה שכאן מסיימים עם הערות ונשאיר בית פתוח לדבר על הכל אז הבטחתי שהיום אבוא לבקר ולשמור על ראש שקט אז מה שלום כולם? הקפה מוכן? פעם שהציעו עוגה מה קורה? היום אין שבת שלום לכולם אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

בטח יש היום הפתעה לך ולכולם

אהלן שבת שלום אילנה לעלמה יש אורחים לכן הקפה לא מוכן ,אז קדימה בואי שבי איתנו תני לרולן את פרטי הלידה שלך ובבוא הזמן נחגוג לך אחלה יום הולדת. אגב ,איזה עוגה את מזמינה ליום המיוחל? בגלל החום קבלו כולם

עלמה 3

New member
לפני שהאורחים יחסלו.........

אז מכבדת אתכם ב- עוגת שוקלד חמה... רוטב שוקולד נוזל כזה חמים וליד.. כדורי גלידה - בטעם אגוזי לוז ופיסטוק.... הממממ ובתפרטי היום קפה לטה - שבת שלום לכולם, צריכה להתפנות לאורחי............ עלמה

יונה את ועלמה מארחות לדוגמא../images/Emo20.gif

נו טוב שמשהו כאן אחלה גלידה אך אני אוהבהת יותר עוגות אז ליום ההולדת שלי אני רוצה עוגת כתר היאמשהו משהו יש לי את המתכון בכל אופן יש רק עוד חודש אז תתחילי להתכונן תודה על הגלידה קרה וטעימה אילנה

קחי בינתים ../images/Emo47.gif

שימי על ראשך ותמתיני לחודש הבא.... אגב מה זאת העוגה הזאת?

למען האמת נולדתי עם ה../images/Emo47.gif

וטוב שגם את חשבת כך אני מיוחדת במינה, נכון? סתםםםםם דרך אגב אני מאוד אוהבת את עצמי, מה שאני, איך שאני, בדרך אמונתי, בפורום אחר ראו זאת "כהתנשאות" אז חשוב לי לציין שאני אוהבת את עצמי ולא על חשבון איש ויותר אוהבת את כ ו ל ם כל איש ואיש ואישיותו ולעניין העוגה נקראת כתר עשוייה ממרנג ( קצף ביצים - כמו נשיקה ) וממולא בקצף שמנת מתוקה עם שוקולית ...מראה וטעם אגדה אני מכינה אותה רק לאירועים מיוחדים אז מתי האירוע הבא? אילנה

כשתגלי את תאריך יום הולדתך.....

אילנה ,זה שאת אוהבת את עצמך ומקבלת בעצמך את כולך זה נשמע נפלא. אל תתני לאיש לדכא אותך . ומה שקורה בפורומים אחרים,אותי אישית לא מעניין. אגב ,אומרים בסדנאות למודעות עצמית,תאהב את עצמך יאהבו אותך.....כך את מרגישה? כי אני חושבת קצת אחרת ,אני חושבת שכשאתה מפזר אהבה לסביבה אז אתה מקבל אהבה בחזרה.... מה דעתך?

אם את אוהבת את עצמך אז יש לך לתת

כלומר אדם שקבל את עצמו ויש בו אהבה יש לו גם לפזר כשאדם מפזר מתוך אהבה נכון שגם יקבל חזרה אך לפזר אהבה זה יכול להיות מלאכותי וכאלה יש הרבה ומגלים מהר האם את מקבלת את עצמך? אוהבת אותך? חישבי על זה? אך לפי איך שאני מרגישה אותך בהתכתבות נראה לי שחבוי אצלך המון אהבה וברור שיש לך גם הרבה לתת ומקוה שגם אוהבת אותך אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

אילנה בוקר טוב

שאלתי את עצמי על האהבה שבתוכי וכמה היא לסביבה החצונית? וכמה היא פנימית בשבילי את עצמי? צצו לי המון שאלות מאד מעניינות ואני רוצה לשתף . האם כשאנחנו אוהבים את עצמנו ,אנחנו מאושרים? האם אנחנו מקובעים ושלמים עם עצמינו עד כדי כך שאחר לא יכול לבקר או לשנות את דרכנו? האם אהבה עצמית אומרת שלמות עצמית? האם יש מקום לקבל אהבה? האם יש מקום לקבל ביקורת? היכן מקום הכישלון? היתה לי תשובה אחת בטוחה,אני חיה בשלום עם עצמי לפעמים אוהבת את דרכי ,ולפעמים רוצה לשנות . אני בהחלט לא רואה שאני מושלמת או שלמה עם הדרך או יותר נכון עם התוצאה... אבל ,אני מרגישה עם עצמי נוח ומאמינה שבתנאים אחרים יכולתי להגיע רחוק יותר. ותמיד שואפת ללמוד לקבל ולתת.....

עלמה 3

New member
יונה,

ע"פ היכרותי, עם הדרך שאילנה מציגה, ומדעתי אני רוצה להוסיף : מזה להיות מושלם, זה לקחת את התוצאה - לבדוק אותה - האם היא לשביעות רצונינו...... ויצא מה שרצינו ו/או אולי נכשלנו - ושהכישלון לא יערער את הביטחון מלהמשיך לנסות.... ומשם להמשיך: ללא תנאים לנסות שוב ושוב עד שיצא כמו שרוצים ובדרך להתגבר על כל המיכשולים, לשים בצד את "הפחד" את ה"כאב" ולפעמים ללכת נגד הרוח, בכל הכח........ שורה תחתונה - להאמין בעצמך, שאפשר לעשות הכל
ו " כשאתה מאמין בעצמך - "אתה מושלם "
עלמה

עלמה יקרה

אהבתי מאד את הדברים שכתבת,לשים בצד את הפחד ואת הכאב ולהמשיך קדימה... להאמין שאפשר לעשות הכל ואז להרגיש מושלם כאן זה הבור,ומה אם לא הצלחנו האם הכישלון מעיד שאנחנו לא מושלמים ואז בא הכעס וחוסר הערכה העצמית? או אלי היכולת לקבל את עצמך גם כאשר נכשלת או פחדת או אפילו יצא לך קצת רוע ...זה להבין שאתה שלם ובשלם יש גם תכונות או מצבים שהם לא תמיד נעימים ויפים לעין....ההבדל בין שלם ולבן מושלם הוא חומר למחשבה.... כשאתה מקבל את עצמך בטוב וברע אתה מקבל את השלם.

השאלות רבות והתשובות מרובותל -../images/Emo23.gif

בכללית - אהבה יש ולכולם שאלת: אם אוהבים את עצמנו, אנחנו מאושרים? כמובן - תביני כשאדם מקבל את עצמו,כלומר מודע למגבלותיו ולמגרועותיו יודע לשלוט בהם ואיננו רואה בהם חולשה וכשאדם לא מרגיש חלש או מאויים מרגיש בטוח בעצמו וחזק ובשליטה הוא יוצר השלמה עצמית ההשלמה וקבלה לעצמו יוצרת אהבה וכמובן אושר השאלה הנוספת: אם אנחנו שלמים עם עצמנו, האם נאפשר לאחר לבקר, ולשנות אותנו? אפשרי - כל החיים הם בית ספר אך כשאנחנו שלמים, שלמים אם מה שיש כאן ועכשיו אך תמיד נמשיך להקשיב ולשמוע כל דעה ובקורת אך התגובות שלנו יהיו יותר בשליטה, לא נהיה חשופים לפגיעה אלא להבנה נדע לראות את העיקר ולא את הטפל בעצם נבחן כל דבר שבדרך (אני קוראת לזה אירוע) בפרופורציה ללא אמוציות ואז אנו בוחרים לנו לקחת את הדבר שמעשיר אותנו או להתעלם אם הדבר נראה לנו טפל שאלה: האם אהבה עצמית אומרת שלמות עצמית? כמובן - מאחר ואדם שלא שלם עם עצמו כלומר לא מקבל את התנהגותו לא יאהב את עצמו וכפי שנאמר: אם השלמתי עם מה שיש בי וקבלתי את עצמי אז מתמלאת בי אהבה וכשיש בי אהבה יש לי גם לתת. שאלה: האם יש מקום לכשלון? כמובן - אם בחר לראות את זה כך (הכישלון הוא בעיניך) אמרת שבתנאים אחרים יכולת אחרת - את התנאים את יוצרת ואת בוחרת החיים שלך בידיים שלך התוצאות הם שלך לפי איך שאת מדרגת אותם הכל מתחיל ונגמר מאיתנו אילנה באהבה ושלימות מגיעים לשלימות

למעלה