רולר הוקי

rollerhockey

New member
רולר הוקי

מי פה שמשחק רולר הוקי בישראל שירשום באיזה קבוצה הוא משחק ובאיזה גיל. דרך אגב, אתם יודעים שעוד פחות משלושה שבועות נערך היום השלישי והאחרון בטורניר אליפות הארץ ברולר הוקי ברעננה. ביום השני שאני הייתי היו הרבה מצלמות של ערוץ 5, והם אמרו לי שהם הולכים לעשות סדרה על רולר הוקי בערוץ 5. כל תוכנית 45 דקות עם שני שידורים חוזרים. סך הכל 9 תכניות!!!!

power play

New member
?

מי ישחק שם? זה שיעשו זה לא אומר שישדרו..אבל אני מחזיק אצבעות..

rollerhockey

New member
אוקיי

מי ישחק שם? רעננה (שלקחו את הגביע ביום השני של התחרות...היום הראשון התבטל), נתניה, ירושלים, ראשל"צ, בת-ים, הרצליה קרייזי רולר. ודרך אגב, אני מקורב אישית להרבה אנשים בראש הקטע של הרולר הוקי בארץ, וזה בטוח שהם עושי םאת הסדרה הזאת. ספונסרים כבר שילמו להם הרבה מאד כסף. בתחרות יש ספונסרים על כל הגדרות, ויש אירוע גדול וכרוז וכו´....... תבואו! זה ממש ממש טוב זה מהבוקר עד הצהריים רק הוקי.... 16.5

rollerhockey

New member
חוץ מזה

לפני כמה שבועות היתה כתבה בערוץ 3 על הטורניר הזה והראו חלקים ממשחקים, ועושו ראיונות עם שחקנים מרעננה והרצליה

power play

New member
איך יוצרים קשר עם יוצרי

הסדרה הזאת.. יש לי סקופ בשבילם..פליקס אל תגלה =) איפה בדיוק הטורניר מתקיים ואיך מגיעים לשם?

rollerhockey

New member
בוא נא

אתם מנהלי פורום הוקי ואתם לא יודעים על הוקי בארץ? לידיעתכם, רולר הוקי מפותח פי עשר על הוקי קרח בארץ. יש יותר מ- 3,200 שחקנים בארץ. הטורניר מתקיים ברעננה, בפארק הגדול לא זוכר איך קוראים לו. איפה שיש מגרש הוקי. זה ליד בית לוינשטיין.

power play

New member
טוב

ובכל זאת שחקני ההוקי קרח יותר מוערכים,אפילו בארץ. עשו בסוף את השינויי חוקים בארץ שכוללים הכנסת שימוש בכוח פיזי במשחק? כשדיברתי עם ראש התאחדות ההוקי (אמ אמ אמ) הוא אמר ששוקלים לעשות את זה,לא רק בישראל. ואני עדיין מחכה לתשובה בקשר ליוצרי הסדרה.. אם אני לא מבין ברולר הוקי לפי דעתך אז..תחלוק איתי ואם השאר את הידע שלך בנושא.

rollerhockey

New member
תשובה

דבר, ראשון, אני לא יודע מה עשו בקשר לשימוש כח פיזי במשחק. מובן לך אבל שרולר הוקי לא ספורט לבלרינות. דבר שני, אין לי מושג איך יוצרים קשר עם מפיקי הסדרה. ערוץ 5. תתקשר אליהם אם אתה צריך. רולר הוקי - לא ממש שונה מאייס הוקי חוץ מכמה פרטים: -4 שחקנים + שוער לעומת 5+ שוער בקרח. -מגרש קטן יותר. -בישראל משחקים עם כדור בינתיים, עד שייבנו מספר טוב של מגרשים בעלי איכות משטח טובה מספיק בשביל פאק. -חוץ מזה.....הכל אותו דבר. אולי מספק שינוים קטנים מאד בנוגע לאוברטיים או משהו אבל לא משהו רציני. אם למישהו יש הסבר מפורט יותר או ששחכתי על משהו שירשום! מקווה שעזרתי תבואו לטורניר ברעננה! דרך אגב, אם אתה רוצה לדבר עם מפיקי הסדרה אז הטורניר זה המקום בשבילך. הם נמצאים שם.

power play

New member
תתפלא

אני ואל שמשחקים איתי מכירים אחד או שניים שמתקרבים לבלרינות שמשחקות רולר הוקי. איכות משטח מספיק טובה בשביל פאק-לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שכמה נסים צריכים להתרחש בשביל שיהיו כאלה בישראל בזמן הקרוב רחוק. נתראה בטורניר,מקווה.

rollerhockey

New member
בסדר

זה שאתה מכיר כמה בלרינות שאוהבות את הספורט הזה זה לא אומר כלום על כל הספורט! אמנם הספורט לא פיזי כמו אייס הוקי אבל הוא בטוח לא לבלרינות. ובקשר למשטח לפאק, רק לידיעתך שיש כבר שניים שלושה מגרשים מתאימים לפאק. ראית את המגרש בירושלים? נדמה לי שיש שם משטח לינוליאום אבל לא בטוח. רק צריך משקיע ואנשים שבאמת רוצים לעשות את זה.

MADPUCK

New member
שמע...

אם אי פעם שיחקת רולר הוקי והוקי קרח, אז אתה חייב לדעת שיש הבדל עצום בין שני המשחקים... אני אף פעם לא שיחקתי הוקי קרח (לצערי הרב) למרות שהחלקתי על קרח כמה פעמים ולפי מה ששמעתי מאנשים ששיחקו הוקי קרח וגם רולר הוקי ולפי מה שאתה רואה בטלויזיה לא צריך ליהיות גאון גדול בשביל להבין עד כמה ההבדל גדול. אני יכול להביא לך המון דוגמאות מניסיון אישי והשימוש בכח, כלומר ה-CHECK החוקי בהוקי קרח, יכול ליהיות מאוד מסוכן על משטח כמו בטון.... ובכלל המיהירויות והכושר הגופני הנדרש הם שונים לגמרי. קיצור, זה נראה דומה, אבל זה משחק אחר לחלוטין.

rollerhockey

New member
רגע

לא שיחקת הוקי קרח? אני שיחקתי אז ששששששששש.. ברור שזה משחק שונה, בעיקר בגלל שכשאתה נופל על משטח בטון זה הרבה יותר גרוע מאשר על קרח. אבל מהירויות? אותו דבר. אם יש לשחקנים רולר טובים אז זה אותו דבר.

power play

New member
רגע אתה בעצמך

עכשיו תעשה אחורה פנה ותנסח מחדש את זה... בלי עוינות.

puckman

New member
שניה.

קודם כל רציתי להגיד שיש הבדל עצום בין הוקי קרח לרולר הוקי, כמעט בכל חלק ממהלך המשחק. ודבר שני גם אני שיחקתי הוקי קרח. ואני לא רואה שום צורך להשתיק אף-אחד.

MADPUCK

New member
לא, לא שיחקתי הוקי קרח...

אבל אני מכיר אנשים ששיחקו, ואם אתה שיחקת ואתה אומר שזה אותן מהירויות... אני מצטער להגיד לך את זה אבל אתה פשוט איטי... ובקשר לרולר הוקי, כל משחק שאני ראיתי אי פעם, היה איטי להחריד, ואני מסתקל ESPN מאז שמשדרים אותו בארץ וחוץ מPRO BEACH HOCKEY לא ראיתי שום רולר הוקי אחר, שלא לדבר על אחד שלא היתי יכול להבדיל מהוקי קרח. אין לי שום דבר נגד רולר הוקי, זה משחק נחמד מאד... אני משחק אותו כבר שנתיים. אבל זה לא מתוך בחירה, בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי אני אעבור להוקי קרח, כי זה המשחק ולעומתו רולר הוקי זה משחק ילדים.לידעתך הרבה אני הכרתי ושיחקתי,(רולר הוקי) עם שחקן נבחרת הנוער של קאזאחסטן לשעבר, המהירויות שאליהן הוא הגיע עם הרולר רחוקות מהחלומות שלך ובסוף הוא גם עזב, בגלל שהוא לא יכל להתרגל לרולר הוקי (ולאיכות הנסיעה העלובה, יחסית לקרח) SO DON´T GIVE ME SHIT ABOUT YOUR EXPERIANCE AS A "HOCKEY" PLAYER

power play

New member
שטויות,הוא עזב כי לא היה לא ראש

לשחק יותר..קראנו לו מלא פעמים והוא אמר שיש לו עבודה ודברים כאלה. הוא התרגל למשחק..הוא פשוט לא אהב אותו..או אותנו..

ohad elmer fud

New member
ואללה...

ראיתי פעם משחק הוקי רולרס ב-espn ואיזה אנשים שמנים הם שם!!! הם בקושי זזים ונראים כמו שחקני פוטבול שמנים

power play

New member
ראית

הוקי חופים או רולר הוקי? כי רולר הוקי זה די מהיר אם משחקים עם דיסקית.

rollerhockey

New member
מה?

גם אני ראיתי ב-espn רולר הוקי מקצועני. לכמה דקות חשבתי שזה הוקי קרח נשבע לך? עד שראיתי תצלום מקרוב את הגלגיליות שלהם. המשטח נראה בדיוק כמו קרח גם. אתה לא יכול לשים לב אם אתה רואה כזה משחק מזוית מצלמה. זה נראה בדיוק אותו הדבר רק עם פחות צ´קים.

למעלה