רולר עם בעיות משמעת

דגאי

New member
רולר עם בעיות משמעת

יש לי רולר golden די טוב אבל כנראה הוא ירד מדעתו. אז פרקתי אותו צחצחתי והרכבתי הבעיה שמדי פעם הוא נתקע כלומר אי אפשר לבנות עליו. השאלה האם לנסות להחליף מיסבים (מיסב אחד) או שבכלל לא להתעסק וללכת ישר על חדש. תודה.

paluta

New member
רולר מסוג golden

נראה מצויין יש המון סוגים אבל איכותו ירודה, אחת הבעיות בתיכנון שלו זה היכולת של מיים לחדור לתוך פנים הגוף - דבר שגורם בעיות די מהר אלא אם אתה מתחזק אותו היטב - הכוונה לכך שאתה שוטף אותו במי ברז לאחר כל שימוש שים לב שהברגים שלו נוטים להחליד יד מהר . ספציפית לרולר זה יש בעיה ידועה שהידית יוצאת ממקומה בגלל שהתבריג הנגדי שממקם ומחזק את ידית הגילגול אינה מתהדקת באופו מלא - דאג שהבורג הזה יהיה מוברג היטב - ידית משוחררת תגרום לשחיקה של החיבור וזה גורר תקיעה. אם הבחנת שעליך להחליף לו מיסב הייתי מייעץ לך להניח אותו בצד לזכר הימים הטובים ולרכוש לך רולר איכותי יותר אלא אם אתה בעל חוש טכני טוב ובעל יכולת לבצע את החילוף - השתמש בגירוז שמתאים לכך. בהצלחה

גם לי היתה בעיה כזו

של תקיעת רולר. היא נבעה מכך שהתשמשתי בגריז לא מתאים - סיליקון. כנראה הקומבינציה שלו עם גריז ישן ו/או מי מלח גרמה לתקיעות. נסה לגרז עם גריז מיוחד לרולרים, ונראה עם הבעיה תחזור (אצלי היא נעלמה).

למעלה