רום שלי

מיריאל1

New member
לילה טוב אהרון

תודה שהגבת לי, זה מאוד נכון מה שכתבת. אנחנו ההורים מצד אחד מתוסכלים מכך, אבל כנראה הם צריכים להרגיש בטוחים בסביבתם עד שהם מוצאים את הפוטנציאל והידע שלהם החוצה. אני יהנה אני מקווה... קשה לי לעזוב את האפרוחים והתרנגול.. אבל צריך את זה לנשמה. אני יחזור מהר ואצור קשר. מקווה שאיתך הכל בסדר מבחינה בריאותית (בדיקות וכאלה) כל טוב, מירי

מיריאל1

New member
הי דורית

תודה שענית לי, זה בפרוש מתסכל, אך אני מקווה שלאט לאט הם יכירו את רום. מסגרת חדשה כמו בית ספר, זה בפרוש לא החממה שרום היה בגן (4 שנים) אני יחזור ואצור קשר שוב ואני מקווה שגם אשיג מס' טלפון לגבי הטיפול בשיטת האמנה באזור אשקלון - לא שכחתי
בנתיים שבת טובה ונעימה לך ולכל משפחתך מירי

מיריאל1

New member
רום שלי ../images/Emo23.gif

הי לכולכם, היום היינו בפגישה עם המורה של רום לגבי תוכנית העבודה השנתית. המורה אמרה לנו שלפי תחושתה מהכרותה הקצרה של רום, רק מספטמבר, היא חשה שרום לא מראה עדיין את הפוטנציאל שלו והיא מרגישה שהוא יודע כל כך הרבה אבל עדיין מהסס. פשוט שמחתי על כך , כי זוהי בדיוק הבעיה עם רום, שהרבה דברים הוא הוא מבצע כבר בבית וכדי להוציאם בבית ספר, או בגן זה יכול לקחת אפילו שנה. זה די מתסכל שהוא מטעה כך את סביבתו הלימודית והאמת שחששתי שיגידו לו שהוא לא יכול ולא יודע אבל יצאתי באמת אופטימית. ושמחתי מאוד שהמורה עלתה על זה ואמרה לנו שיש לה סבלנות. האם משהו נתקל בזה אצל בנו/בתו? מעבר לזה כתבתי בתחילת השנה במחברת הקשר אודות רום באמצעות שיר קצר ואשמח לעלות אותו כאן, יתכן מאוד שתמצאו בו גם את ילדכם. מי אני ? : אני מלמד אותכם, שעור הכי חשוב - צעד צעד, ללכת צעד הלאה, עוד ועוד ולא להפסיק ולאט להתקדם ויותר קדימה ובסבלנות. ויש לי שמחת חיים ויש לי כלים בפנים גם כלי נגינה ורגישות לגוונים של צליל ועוד רמזים שם בפנים מציצים ומעידים שצריך לחשוף, בעבודה עדינה ובהתמדה וצעד, צעד, צעד וככה מתקדמים! השיר מאוד משקף את רום שלי. אז שלכולם תיהיה סבלנות וכוחות לראות ולגלות את ילדינו המקסימים. אז בנתיים נשתמע, מחר אני טסה לרומניה לטיול מטעם העבודה אספר חוויות כשאחזור - תהיו חסרים לי כמו המשפחה שלי
שלכם מירי

מירי מקסימונת

נסיעה טובה יקירתי האמת..אני אתגעגע אליך ותחסרי לי מאוד תשתדלי להיכנס הערב לצ'ט כדי שנוכל להיפרד ממך כמו שצריך אוקיי? ולגבי רום וכל מה שכתבת..רום מדהים..כמו אמא שלו, כמו אחותו וכמו כל מי שמקיף אותו אני משערת.. חיבוק גדול לך ונשיקות לילדים
אורית

מיריאל1

New member
אוריתי שלי יקירתי.

לילה טוב, מצטערת אני עיפה מידי להכנס לצ'אט. אז תודה על כל מה שכתבת. אני אצור קשר איתך כשאחזור ומקווה שנפגש במהירות. זהר כתבה לעפרי - אם הוא יגיב לה כבר מחר בבוקר, היא תוכל להגיב לו חזרה. שתיהיה לך ולמשפחה שבת טובה ורק טוב

מירוש

דווקא חיכיתי לך הערב..לא נורא פעם אחרת.. אני אתקשר אליך מחר אחותי לילה טוב, נשיקות אורית

למעלה