רומא-לאציו: איפה הבושה של ערוץ 5?

Uncle Leo

New member
רומא-לאציו: איפה הבושה של ערוץ 5?

נמאס כבר. על זה שלפני יומיים היה כתוב שישדרו את המשחק מגביע אופ"א טרומסו-רומא ופתאום לא, אני מוכן לוותר. אני מבין שבהתחלה הם לא יכולים היום לשדר את מכבי פ"ת משום מה, ונגיד שהם התקמצנו על לקנות 2 משחקים של גביע אופ"א. וויתרתי. אבל מטריפה אותי העובדה שאתמול היה כתוב שביום שבת ישדרו את הדרבי של רומא, ופתאום אני רואה שלא. איפה הבושה שלכם, ערוץ הספורט? הדרבי של רומא הוא אחד הדרביים היותר נחשבים בכדורגל העולמי. בשנה שעברה היה אותו הסיפור שלא שידרו את הדרבי השני (אולם לפחות לא 'עבדו' על הצופים בכך שהם פירסמו שכן משדרים אותו). אני מבקש (למרות שאני בספק אם מישהו בעל השפעה מסתכל כאן בפורומים) ש: א) יפסק העניין שהם מפרסמים על שידורים ופתאום משנים את לוח השידורים שלהם. ב) תתחילו לשדר את הדרבי של רומא. אומנם בשנה האחרונה לא הולך ממש לקבוצות, אבל הדרבי של רומא תמיד מעניין - בהחלט יותר ממשחקים כמו מילאן-פאלרמו או ברצלונה-אוססונה (עם כל החיבה שיש לי לכדורגל האטרקטיבי של ברסה). פעמיים בשנה אפשר לא לשדר את המשחקים הרגילים של הקבוצות האהובות על הערוץ נגד קבוצות קטנות, ולשדר את הדרבי של רומא במקום. תודה למי שקרא את מה שהיה לי לכתוב.

Uncle Leo

New member
תיקון

טעות שלי, היה כתוב שישדרו את הדרבי ביום ראשון (מכיוון שהוא ביום ראשון ולא בשבת).

mk12

New member
חבל חבל...

אחד הדרבים המעניינים ביותר ,דווקא אחרי שרומא משחקת גרוע במשחק הזה היא יכולה להציל את העונה ומפה והלאה להשתפר,חבל שנצטרך לראות את זה בשידור עלוב באינטרנט באיכות ירודה או להסתפק בתקציר לאחד המשחקים המעניינים שיש ועוד פעם :חבל חבל חבל. FORTZA ROMA

Uncle Leo

New member
הלוואי

הלוואי והייתי יכול לראות בשידור באינטרנט. לא הצלחתי למצוא, יש למישהו מושג איפה אני יכול?

Uncle Leo

New member
די כבר!!!

אני פשוט לא מאמין! עכשיו גם את השידור של אינטר-רומא אני רואה שהם ביטלו!! נמאס! ועוד הם שכחו לשנות את זה שביום חמישי היה אמור להיות 'שידור חוזר של אינטר נגד רומא'. למה לבאס אנשים, ערוץ הספורט?

Uncle Leo

New member
איזה יופי...

למרות שערוץ 5 פתאום החליטו לא לשדר את אינטר - רומא, רומא ניצחה. איזה יופי. מי שראה את הגולים יודע על מה אני מדבר - טוטי גאון. גם דה רוסי. בשער של מונטלה: דה רוסי עם מסירה גאונית מחצי מגרש לטאדיי באגף, שמשתלט על הכדור מעבר למגן, רץ לרחבה ומביא מסירת רוחב מדהימה למרכז. וכמובן מונטלה - איזה סיום! אבל אי אפשר בלי להלל את טוטי. כזה שחקן אדיר (וגם נאמן). תראו בתקציר של הליגה האיטלקית איזו איכות. רץ 40-50 מטר עד ל16 והקפיץ מעל השוער. שמתם לב שלאחרונה טוטי למד גם להיות עדין ומתוחכם כשצריך? פעם הוא לא היה מקפיץ ככה מעל השוער ומסובב כדורים, הוא היה פשוט מפציץ את החיבור. היום הוא עושה אבחנה מתי צריך ככה ומתי ככה :) בקשר לזה שרומא ספגה שניים במחצית השנייה: אני חושב שכל קבוצה שבאה לסאן סירו נגד אינטר ומובילה שם 3-0 קצת תכנס להיי כזה. העיקר שניצחנו! פורצה רומא!!!

Omri Sultana

New member
מסכים איתך במאת האחוזים

אני כבר הרבה זמן חי בתחושה שערוץ הספורט הוא לא ממש ערוץ של ספורט. בפרומואים הם אומרים ליגה ספרדית, לא? לא, כי אם הליגה הפכה להיות בבעלות פרטית של בארסה וריאל- תודיעו לי. יש עוד קבוצות ששוות שידור בספרד, כמו כן גם באיטליה. שלא נדבר על העובדה שכל משחק הם משדרים אח''כ עוד כמה מיליוני פעמים. מה, אי אפשר בינתיים להכניס משהו אחר לערוץ? אנגליה נגד אוסטריה היה משחק על הפנים, ובערך כל שעה שהעברתי לערוץ- הוא היה משודר שם. בחיאת, אם אין להם מה לשדר, תהפכו את הערוץ לחינם. הוא לא שונה בהרבה מערוץ הספורט של פעם.

Blinki BiLL1

New member
חאלס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתם באמת לא מבינים שאי אפשר בלי התעמלות בוקר עם גלעד ינקלביץ'!!!!!!!!!!!!

למעלה