"רומח הדרקון" וספרי "מיצוב"

rustys

New member
"רומח הדרקון" וספרי "מיצוב"

שלום.. דבר ראשון אני בטוח שאני לא הראשון שמבקש את זה, אבל בכל זאת.. אם מישהו יוכל להגיד לי יפה אני יכול למצוא ספרים מקוריים בעברית של "רומח הדרקון", כלומר הספרים הראשונים נמדהלי בהוצאת "מיצוב" ולא אלה של אופוס אני אודה לו מאוד.. כמו כן אני מחפש ספרים של "מיצוב"- מבוכים ודרקונים מורחב": הספר לשחקן ולשליט המבוך ועוד.. אני אודה לכם אם תוכלו לעזור אני מחפש הרבה זמן תודה

SilverHand

New member
יש

"דרקונים של ליל החורף" (הספר השני בסדרה) בעברית בהוצאת מיצוב. משומש, קצת מרופט אבל שלם. כריכה רכה. יש לך ספרים באנגלית?

rustys

New member
אין לי שום ספר... בגלל זה אני רוצה

לקנות כמה.. באנגלית זה לא בעיה למצוא גם זולים פשוט תחפש באי ביי (e-bay) ממליץ בחום אפשר לצאת שם עם שתי הסדרות של רומח הדרקון במשהו כמו 40 דולר אולי פחות תחפש

cobobi

New member
ספרי מיצוב (ז"ל)

יש לי את: רשומות רומח הדרקון - כרך ב´ - דרקונים של ליל החורף אגדות רומח הדרקון - כרך ג´ - מבחן התאומים רשומות רומח הדרקון - שישית המפגשים - חלק שני - תאוות נדודים רשומות רומח הדרקון - שישית המפגשים - חלק רביעי - השבועה והמידה ספרים נוספים של מיצוב (ז"ל): טרילוגיית מונשיי - כרך א´ - מסע האופל באיי-מונשיי מורשת שנאראה - כרך ב´ - הדרואיד משאנארה השמש השחורה - חמישיית הצבעים כרך 1 - המעבר הירוק השמש השחורה - חמישיית הצבעים כרך 2 - לגיון הארגמן ממלכות נשכחות - ההרפרים כרך ראשון - ים החרבה רייבנלופט - ערפד הערפילים

אני מכיר די הרבה אנשים שיש להם את

כל סדרת רומח הדרקון, אגדות התאומים (לי יש את שלושת הראשונים ואת האחרון של האגדות), ואצלי יש גם את מוד"מ במהדורה השניה. למכור או לתת אני לא יכול :), אבל אני אבדוק אם יש מישהו שיכול.

למעלה