רומח הדרקון

rocket

New member
רומח הדרקון

שלום לכם ! אני ממש חולה על סדרת הספרים של רומח הדרקון ואני רוצה לדעת אול יש לכם ספרים של הסדרה שאתם מעוניינים למכות (יד שניה) או אולי אתם מכירים חנויות ששם יש עוד ספרים חוץ מטרילוגיית ``הרשומות``. הכי הרבה אני מחפשת את ``עת התאומים``, ``מבחן התאומים`` ואת ``מלחמת התאומים`` אשמח לתגובות

gorion dm

New member
אגדות רומח הדרקון

שלושת הספרים שאמרת שייים לקבוצת האגדות - כשתיקרא את שלושתם תבין למה. בכל אופן הם בסדר אני ממליץ לך אחרי זה ליקרוא את כיבשן הנשמה ואת להבות הקיץ שזה המשך של רשומות. בטח שמת לב שיש סתיו חורף ואביב...והקיץ חסר. אז הקיץ זה המשך אחרי שלושת הספרים של אגדות. אם אתה ממש אוהב את זה יש את שישית המיפגשים, שכתב אותם סופר אחר ולא מרגרט וייס. זה שש כרכים על החבורה. איך הם ניפגשו וכל זה...יש קצת סטירות עם המקור אבל סך הכל נחמד. אפשר להזמין בכל חנות ספרים שמכבדת את עצמה או בסיפריות עירוניות. אתה יכול להיכנס לאתר www.adnd.co.il ןבפורומים שם לישאול. יש שם פורום של מכירת דברים ומיסחר בספרים, תנסה שם.

rocket

New member
קראתי את

כבשן הנשמה ואני מוכרחה להגיד שזה הספר שבנתיים הכי אהבתי. חוץ מזה קראתי גם את דרקוני להבת הקיץ ואת מלחמת התאומים אבל במלחמת התאומים לא הבנתי בדיוק מה קורה כי קצת קשה להתחיל לקרוא מהחלק השלישי :)) אבל בכל זאת קראתי כי בכל זאת זה על רייסטלין וקרמון שהם הדמויות האהובות אלי. תודה על האתר אני אבדוק אותו ואולי אני אמצא את מה שאני מחפשת

Meddle

New member
יש בנתניה חנות שמוכרת המון המון

ספרים של רומח הדרקון וספרות פנסיה (וגם מד``ב) ובמחירים לא גבוהים כ``כ (כמו המחיר בדולרים +/-... הקאטש היחיד הוא שהספרים הם באנגלית....אבל לדעתי זה רק מוסיף... בכל מקרה, לחנות קוראים ``פינת הקורא`` והיא נמצאת ברחוב שמואל הנציב בנתניה. אם מישהו ירצה עוד פרטים שישאיר הודעה :)

flameable

New member
אני מחפשת ספרי רומח הדרקון

באנגלית בטירוף. כמה עולה שם ספר? יש להם משומשים (בוא נראה - סידרה של למעלה מ-80 ספרים, מינימום 30 שקל לספר, 2400 ש``ח?)... ???? וכבשן הנשמה שולט! (למרות שקראתי אותו בעברית)

Boojie

New member
שווה לך לנסות גם בבוורלי.

חנות וירטואלית (והגירסה הלא וירטואלית שלה היתה מוכרת היטב לחובבים החיפאיים, עד שהיא נסגרה) חמודה להפליא לספרים משומשים. שווה לבקר שם מדי פעם מחדש, כי המלאי משתנה. המחירים לא רעים בכלל.

EverMan

New member
בלה בלה

אז ככה אגדות רומח הדרקון יצאו עכשיו בגירסה חדשה ע``י אופוס הערה : משום מה החליטו המתרגמים של אופוס לעשות שטות , ברשומות הם כתבו עלפים באגדות הם רשמו אלפים , ברשומות הם כתבו גמדי מחילות באגדות גמדים סתומים .. כל כך קשה לשמור על סדר בספרים , על רציפות ??? ודר``א אני לא עד כדי כך אוהב את כבשן הנשמה הוא לא כל כך טוב , ויש שם הרבה דברים שסותרים את האגדות והרשומות. מישהו מוכן להגיד לי מה הוא אהב בכבשן הנשמה ?

mmm

New member
עצה אחת.. עצה קטנה....

תעשי מנוי לספריה. BY mE

למעלה