רומח יקר (
)...

קיט

New member
רומח יקר (../images/Emo32.gif)...

מה שלומך? .. נכון שקבענו ב10, אבל האם יהיה אפשר לקבוע ב11 בצאט?... פעם שעברה העירו לי על "הודעות אישיות " בלי שימוש ב
אז אני מקווה שהפעם זה בסדר
ואם מישהו אחר בכל זאת נכנס להודעה- הנה
גדול מקיט שמתגעגעת ...

קיט היקרה

גם אני התגעגעתי אלייך נורא ותהיתי לאן נעלמת. ברוך שובך וקבלי
גדול בחזרה.

קיט

New member
נעלמתי ..:)

נטוש יקרה .. לא בדיוק נעלמתי .. אני תופסת עכשיו יותר את תפקיד הסמויה.. נכון, אני כבר לא כותבת כאן, אבל ממשיכה לפקוד פה ולבדוק מה שלום כולכם . אני מרגישה טוב , והתחלתי את האוניברסיטה , הכל מתחיל לחזור למסלול של חיים נורמלים ואני מנסה להנות מזה . אני מקווה שטוב לך,וכמו תמיד מקווה בשבילך רק שמחה ואושר!!!! קיטי

תודה קיט ../images/Emo13.gif

גם אני שמחה שטוב לך ושמח עכשיו ושהתחלת ללמוד.
ואם את קוראת את הפורום בקביעות, את יכולה לראות שאצלי מצבי הרוח משתנים בקצב מסחרר, וככה גם הכינויים שלי... כרגע אני מרגישה בסדר לשם שינוי, למרות השרשור הכואב שלי עם שם ים מהבוקר. (שהיה המשך למעשה של אתמול). ולמען האמת, עכשיו אני מה זה משועממת ומתה לכתוב. לא יודעת מה לכתוב ואפילו לא יודעת איפה. אז מסתובבת לי בין הפורומים השונים ואם יש לי משהו להגיד בקשר לדיון מסויים בפורום מסויים, אז כותבת. ובכלל בא לי לכתוב שטויות, רק לא יודעת איפה אפשר לכתוב שטויות בחופשיות (לא בטוחה שכאן זה המקום המתאים). ומחכה בקוצר רוח למחשב החדש שעומד להוולד מחר. אני כבר מרגישה את צירי הלידה ומכינה לו בחדר את המקום שלו... וחוץ מזה, בגלל שכאמור אני מתה לכתוב ואין לי מה אז אכתוב כל מה שנשאר לי להגיד וזה: המלג שכם ש שגדף ם גש שקךף $@* שכ שגדכ ~)(# ההה ךלףש כגךשף םןש שך ךחה ששכ ש הךשכ שק ךף ש ם שך ש´קף שךלף ´ םף/ש ךלף שקר /ק שך כףם ובזה מסתכמים דבריי לעכשיו. המשך יום מוצלח נטע (שקצת השתגעה עכשיו)

קיט

New member
נטוש ...

אומרים שבשעות ה"שגעון" יוצאים דברי החוכמה הכי גדולים... : ) מקווה שמצאת משהו מעניין לעשות או שלפחות העברת את השיעמום בכיף!! קיטי

לקיט-שיהיה לך רק טוב../images/Emo50.gif

ושתצליחי להתגבר על כל הקשיים. שלך חנה גונן

lance-knight

New member
אין בעיה, קיט

כרצונך. אז נפגש ב-11. אני בתור knight רגיל לכבד רצונה של אישה.

למעלה