אור יקרה!! ../images/Emo65.gif
אז ככה, באילת אנחנו גרים כבר 13-14 שנים. החום פה "הורג" את אימי היקרה... הקיץ האחרון היה ממש סיוט בשבילה - מזל שיש מזגנים בכל מקום!! אצלנו בבית המזגן עובד רצוף, ללא הפסקה כי בכל מקרה היא כמעט ולא יוצאת... אנחנו כל כך מאושרים שהחורף קרב ובא!! למרות שחורף אילתי הוא לא בדיוק חורף
זה לא שכל יציאה מאילת כרוכה בכמה ימים, פשוט אם כבר נוסעים אני בדרך כלל מנסה "להרוג כמה ציפורים במכה אחת"
מחשב נישא בהחלט בתכנון שלי!!! אני משוגעת על מחשבים, ותמיד רציתי אחד, אבל צריך לחסוך קצת בשביל זה.
ובאמת הם נהיים זולים מיום ליום, כך שלא יזיק לחכות טיפה... אני רוצה ללמוד הנדסת מחשבים או תעשייה וניהול (לא סגורה על זה עדיין), כנראה באוניברסיטת בן גוריון... אבל לא לחוץ לי להתחיל ללמוד כבר, אני יכולה לחכות שנה שנתיים שכן אני בת 20 כרגע ולא ממהרת לשום מקום. אני גם רוצה לחכות קצת כדי לעזוב את הבית, עד שאמא שלי תרגיש טוב יותר. בינתיים למדתי לפסיכומטרי שנגמר סוף סוף ועכשיו אני מחפשת עבודה, שכן לא עבדתי כלל בשנה האחרונה בגלל ההדרדרות הקשה שהיתה לאמא שלי בשנה זו, לקחתי בזמנו החלטה לא לעבוד ולטפל בה ובבית, ורק עכשיו לפני כחודשיים השגנו מישהי נחמדה שתטפל בה, אז אני כבר יכולה לצאת לעבוד - צריך רק לחפש!!
אמא שלי עדיין לא מתלהבת מהמחשב, אבל לי יש את כל הזמן שבעולם כדי להראות לה שהמחשב הוא ייצור ממש חביב!!
היא בינתיים קצת אנטי, אבל הסכימה להכתיב לי ואני מקלידה - עבודת צוות... לאט לאט היא תשתלב עם המחשב - אני בטוחה!! ואז היא תתמכר כמו כולם, ולא יהיה אפשר להקים אותה מפה!!
מזל טוב ליום הולדתה של אחותך!!
מקווה שתהנו מהמפגשון!! למה בעלך לא יכול להגיע? הגישה לבית לא נוחה? אני אשמח אם תספרי לי עוד קצת עליכם, מאיפה אתם בארץ, במה עוסקים, איך אתם והילדים מסתדרים וכדומה... את כמובן לא חייבת ומקובל לחלוטין לשמור כאן על אנונימיות
שבת שלום גם לך ולכל משפחתך!! רומי