רומי, אני לא מגיעה לאיכילוב מחר כי יש לי בריתה (מישהו מהעבודה) אבל כשיהיה בוולפסון אני בטוח יגיע
S star22. New member 29/11/01 #1 רומי, אני לא מגיעה לאיכילוב מחר כי יש לי בריתה (מישהו מהעבודה) אבל כשיהיה בוולפסון אני בטוח יגיע
נ נלי. New member 29/11/01 #2 היי סטאר המפגש באיכילוב זה היום ורומי לא יכולה לענות כי היא כבר בדרך לת"א מאילת. נשמח לפגוש אותך בכל זאת אם היום אין אירוע. לילך
היי סטאר המפגש באיכילוב זה היום ורומי לא יכולה לענות כי היא כבר בדרך לת"א מאילת. נשמח לפגוש אותך בכל זאת אם היום אין אירוע. לילך
R RomiVais New member 30/11/01 #3 אהלן..... ../images/Emo13.gif חבל שלא יצא לך להגיע, אבל אני בטוחה שלא יחסרו הזדמנויות!!! לילה טוב....
אהלן..... ../images/Emo13.gif חבל שלא יצא לך להגיע, אבל אני בטוחה שלא יחסרו הזדמנויות!!! לילה טוב....
ה הענק החמודון New member 30/11/01 #4 בוקר טוב רומי../images/Emo42.gif אז אני רואה שכרגיל עדיין לא הלכת לישון. מקווה שנהנית והיה לך כייף. המון תודות על המתנה והברכה המקסימות.
בוקר טוב רומי../images/Emo42.gif אז אני רואה שכרגיל עדיין לא הלכת לישון. מקווה שנהנית והיה לך כייף. המון תודות על המתנה והברכה המקסימות.
R RomiVais New member 30/11/01 #5 זה באמת מכל הלב חמודון!! ../images/Emo23.gif כהרגלי באמת לא הלכתי לישון, וגם כשניסיתי לא כל כך הלך..... בטח שהיה כיף!!! עם החבר´ה פה תמיד כיף!! שיהיה לך המשך יום נעים וסוף שבוע מקסים, רומי
זה באמת מכל הלב חמודון!! ../images/Emo23.gif כהרגלי באמת לא הלכתי לישון, וגם כשניסיתי לא כל כך הלך..... בטח שהיה כיף!!! עם החבר´ה פה תמיד כיף!! שיהיה לך המשך יום נעים וסוף שבוע מקסים, רומי