רומי בת 10 חודשים היום...

ענבל30

New member
רומי בת 10 חודשים היום...

ודווקא היום נפל עלי מצב רוח נוראי
בעיקר נושא העבודה שאני לא מצליחה למצוא, וכמובן התוצאות של זה, הסתבכות בחובות וביורוקרטיה. (עיקלו לי את חשבון הבנק שלי
) אני מרגישה מאוד חסרת-תועלת, חסרת אחריות וחסרת מוטיבציה. נראה לי שהדבר היחידי שלא חסר לי זה הכישרון להסתבך ולסבך לעצמי את החיים. פויה, קישטה רחמים עצמיים
(לא עזר
)

ענבל כשרע לך תחשבי על היצירה

המושלמת שלך בדמות רומי ובאופן כללי המצב של כולנו עכשיו רע ובטוח בקרוב יבואו ימים טובים יותר ומזלך שיש לנו אותנו תמיד שולחת לך
ו
ו
ו
ו
ו
ה
ו
ו

רותי ע

New member
למה פויה?

זה בסדר. מותר לך לקטר. מותר לך לרחם על עצמך. מותר לך להישבר. את לא יכולה להיות כל הזמן סופרוומן ! ואחרי הנפילה תסתכלי על רומי ותדמייני איך אוטוטו את חוגגת לה יומולדת שנה ותרגישי יופי של מוטיבציה
לחיי ימים טובים יותר...

ליאור31

New member
ענבלי

יש ימים הצער כובש אותי רואה רק שחור סביבי וכלום לא עוזר לי ענבלי, דעי לך שאת לא לבד! גם אני עוברת תקופה לא סימפטית ושולחת לך הרבה חיבוקים. צריך לפעמים להסתכל על חצי הכוס המלאה...אני יודעת שזה לא עוזר שאומרים את זה...אבל בכל זאת.רחמים עצמיים בהחלט מותר! אבל גם כשקשה צריך לחייך ולהגיד מחר יהיה טוב, מחר יהיה טוב.

ענבל30

New member
ליאורי מתוקה ../images/Emo140.gif

קצת קשה להסתכל על חצי הכוס המלאה כשהנוזל בתוכה הוא שחור
יש לי ימים טובים יותר וטובים פחות, אבל המאורעות האחרונים כנראה הביאו אותי לנקודה נמוכה במיוחד. יש לי המון על מה לשמוח, הכוס שלי מלאה בהמון דברים טובים: רומי, המשפחה שלי, החברים שלי. ועם כל אלו, עדיין יש את הציפיות שלי מעצמי, הרצון להצליח במשהו, כבר פחות משנה מה... לראות איזושהי התקדמות, ולא רק את הדרך למטה. כל ההתעסקות עם החובות, הוצאה לפועל, עורכי דין אטומים וקרים, בנקים שמתנכלים לך דווקא כשקשה, מדינה שמציבה ג´ונגל ביורוקרטי מלא חיות טרף מול אלו שנזקקים לעזרה, וגם - חוסר שביעות הרצון שלי מעצמי, שאני נזקקת לעזרה הזו בכלל. חינכו אותי להיות עצמאית, ואני מאמינה בכך בכול מאודי, המחשבה על לחזור לגור בבית הורי גורמת לי לצמרמורות ובושה עזה, והנה, אני לא מצליחה להחזיק את עצמי, ועוד תלויה בי ילדה קטנה מופלאה, שבאמת מגיע לה בית חם ואוהב, עם אמא שמעריכה את עצמה קצת יותר. יש לי עבודה לעשות, ואני מפסיקה כל הזמן כי אני לא מצליחה להתרכז, המחשבות מטרידות אותי ומעיקות עלי... בגלל זה כתבתי פה, כדי לשפוך את הלב. ההורים שלי רק מתעצבנים כשאני משתפכת להם. גם להם לא קל, וגם להם יש ציפיות ממני - ובינתיים אני מביאה להם רצף של אכזבות. רומי עוד קטנה, אבל אני לא רוצה לאכזב גם אותה... והכי חשוב - אני לא רוצה לאכזב את עצמי. אני יודעת שיש לי את הפוטנציאל, שיש לי כשרון ושהצלחתי בעבר, זה כל כך מתסכל שאני לא מצליחה לממש את זה ולצאת מהבוץ.

יונית ש

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif

את לא תאכזבי את רומי. את משקיעה מידי ומקסימה מידי כדי לעשות זאת אז אל תדאגי וגם אם יש ימים כאלה שחורים זה רק אומר כי ממחר יהיה יותר טוב. ותקטרי כמה שתרצי, תוציאי הכל מהלב. זה המקום וזו השעה. נכון את צודקת המצב קשה מאוד ומצער לשמוע מה שאת עוברת. אך אני באמת מאמינה שזו רק תקופה שכזו והשמש עוד תזרח עליך עם מיטב הקרניים החמות והמלטפות. תסתכלי על האושר הרב שאת גורמת לרומי על החיוך שלה אלייך על הבטחון הרב שאת מעניקה לה רק באמצעות היותך לידה והעיקר תאמיני חזק חזק בעצמך. נכון עכשיו קשה אבל יהיה טוב, טוב מאוד ואפילו נהדר. מחבקת אותך יונית

ענבלי ! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איך את יכולה בכלל לחשוב שאת, מכל האנשים והאמהות, תאכזבי את רומי ??? אני חושבת שהסיפור שלך היה הראשון שתפס את עיני בפורום הנקה של וואלה, וכבר אז הייתי מוקסמת מההתעקשות שלך שרומי תקבל את הטוב ביותר מגיל אפס. אז נכון שאת בתקופה קשה עכשיו, ונכון שעצם העובדה שזו תקופה קשה להרבה אנשים לא ממש מעודדת, אבל עצם העובדה שיש לך כל כך הרבה אנשים תומכים מסביב, בוודאי מקלה קצת, לא? לגבי ההתעסקות עם חובות, עורכי דין וכו´ - תשלחי לי מייל אם את רוצה קצת עזרה בנושא זה. ודבר אחד אחרון - קראת את הספר "כוחו של התת מודע"? הרעיון שם הוא שהתת מודע שלך הוא כמו מחשב, מה שאת מזינה בו, זה מה שיש בו וזה מה שיהיה. אז רק מחשבות טובות, הא ?

ענבלי

ציפיות - זה שם המשחק. מעצמנו מסביבתנו. אני ממש מבינה אותך שזה מעיק ומכביד ולא תמיד נותן להרים את הראש ולראות את הדברים הקטנים שעושים לנו את החיים קשים. מהתמודדות בזוג שלפעמים קשה, אני מתארת לעצמי שהתמודדות לבד היא עוד יותר קשה ולכולנו יש רגעי משבר וימים שמסתובבים עם האף באדמה. אני מקווה שתמצאי עבודה וככה תוכלי להתחיל להסדיר את חובותייך (פריסת תשלומים) ולצאת מעבדות לחירות
ותמיד יש את רומי כדי להעלות חיוך על השפתיים ולראות קצת אור בקצה המנהרה. שולחת

ענבל30

New member
חג חירות שמח גם לך ../images/Emo140.gif

אולי באמת החג הזה יהיה נקודת מפנה... את צודקת לגמרי במה שאת אומרת על ציפיות... עם הציפיות של אחרים אני עוד איכשהו יכולה להתמודד, (עזבתי בעבר לימודים "רגע לפני התואר", והתמודדתי עם האכזבה והציפיות שהיו לכו-לם ממני. קטן עלי!) ובאמת הבעיה העיקרית היא הציפיות שלי מעצמי, מה אני חושבת שאני יכולה וצריכה לעשות, והפער בין זה לבין מה שאני עושה בפועל. תודה על העידוד
זה מאוד חשוב לי!

../images/Emo24.gif את נפלאה תזכרי את זה!

את אמא נפלאנ ויצרת את רומי המקסימה וכל הקשיים יסתדרו בסוף. אז יש ימים פחות טובים ויש נפלאים "אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם". ובינתיים שולחת לך
והרבה עידוד וירטואלי
שירלי.

jole

New member
ענבל יקרה, אני קרובה מאד

אז את מוזמנת לבוא לשחרר קצת קיטור אצלי על המרפסת. פה מותר!!

ענבל30

New member
תודה לכן על העידוד ../images/Emo24.gif

הנה היום אני כבר במצב רוח משופר... העובדות והנתונים לא השתנו, רק המצב רוח שלי. אני חושבת ששעות אחר הצהריים והערב שביליתי אתמול עם רומי בהחלט עזרו, והבוקר איתה תמיד כזה מקסים, במיוחד החלק של ההתעוררות, לפני שאנחנו יוצאות מהמיטה, אנחנו משחקות, היא קצת יונקת, נשיקות, חיבוקים, צחוקים... אני הולכת לעבוד היום, ואני מודעת לעובדה שהחודש אני עובדת יותר שעות, אז בחודש הבא תהיה לי משכורת יפה יותר... המצב הולך ומשתפר, לא?
אחותי הציעה לי אתמול הצעה מפתה - לנסוע איתה ועם רומי לניקוי ראש ב"בומבמלה" (כרטיסים בחינם
) והפנטזיות בהחלט משמחות אותי... למרות שבכלל לא ברור שניסע. למישהו יש נסיון בביקור של כמה ימים בפסטיבל כזה (או קמפינג), עם תינוק בן 10 חודשים בערך? הכוונה היא לישון בקמפינג 2 לילות שם... אשמח לטיפים וחוויות כדי להחליט אם זה מתאים לנו או לא.

למעלה