רומי - חשבתי על
לאילת

ronnymp

New member
רומי - חשבתי על ../images/Emo73.gif לאילת

ביומיים האחרונים הכנתי עבודה ענקית למנהל מח´ עיניים שלנו שטס אתמול לאילת - לכנס בינלאומי שעוסק שם בהשתלת איברים הוא עוסק המון בהשתלת קרניות בקיצקוצ - יומיים שלמים טרחתי והכנתי לו חומר לכנס ההוא (ברויאל ביץ) שזה כלל מצגות , ומאמר , ופרק בספר מדעי כלשהו שעוסק בהשתלת קרניות ולבסוף שאלתי איך יטוס לבד לאילת ? ואיך בכלל הוא יוכיח שהיה שם - אם לא יקח איתו את הצלם שיתעד את זה ההזמנה לא איחרה לבוא - מייד הציע את הכרטיס והחדר במלון והבטיח שם המון הרצאות מעניינות - ואנשים נוספים מוכרים אבל המציאות חייבה אותי לסרב בנימוס - ולהודות לו - "בפעם הבאה - תודה" אז כנראה שלא ניפגש שם ביומיים הקרובים הוא שם - ב"רויאל ביץ´" ואני פה - ליד ה"ביץ´" יללה - יום נעים רוני

RomiVais

New member
חבל - ואני חשבתי שתבוא לבקר ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

כל הכבוד על העבודה - נשמע מאוד מאוד מעניין!!!! ולגבי אילת, חבל באמת שהיית צריך לסרב, אבל אני בטוחה שפעם הבאה זה ייצא לפועל, ובטח עדיף לך כבר עם האישה והילדים... חבל שאין לי מבקרים פה
בכל מקרה, שיהיה לך יום נפלא, והנה קצת
שלא תתגעגע, רומי...

הדרומי*

New member
קרידה רומי לא לשכוח שבדיוק ב"ה

סופע"ש 1.2.3."11 אני היה באילת נ.ב דברתי בטלפון עים ההוא מחנות הגדים וזה גם היה בסדר ועד אז שמרי לנו על העיר היפה שלך ולך המון בריאות נ.ב 2 צריך להביא מצלמה? לצלם אותך בחוטני ? ולסיום בדיחה אשת ראש הממשלה לשעבר שאלה את ראש הממשלה הנוכחי שהיא רוצה שבית מלון באילת היא על שמה שמלון הנסיכה היה על השם שלה. מה אמר לה ראש הממשלה שם המלון היה לא הנסיכה אלא רויאל ב´ץ

RomiVais

New member
דרומי יקר..... ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

אני זוכרת, כמובן שזוכרת... אני שומרת לך על העיר, מקווה שלא תתאכזב כשתבוא
לגבי מצלמה - אלי לא מתקרבים עם מצלמה, אני מאוד מאוד לא פוטוגנית!! אבל אתה יכול לצלם דברים יפים יותר, לא?
שיהיה לך יום נפלא, רומי

הדרומי*

New member
סנוריטה ../images/Emo11.gif לגבי עים את

פוטוגנית אני יכול להגיד לך שאת כן פוטוגנית
דבר שני בכניסה לעיר יש בצד ימין מסעדה שאת שמה את בטח זוכרת ושם אני יעמוד ממול הכניסה למסעדה ויצטלם לי ויריח את הריחות הנפלאים אהה מה השן{השם} שלה אהה אל גוצ´ו נו?

אל גאוצו באילת

היינו לפני כ3 שבועות באילת בנופש וכמובן שלא פסחנו על הביקור הקבוע באל גאוצו. הריחות הטעמים הכמויות והאווירה.פשוט תענוג. דרומי אתה רק מריח לא ? ביי

ronnymp

New member
קצת ../images/Emo42.gif זה תמיד טוב

הבוקר יצאתי מהבית (כהרגלי מדי יום בשעה 5.30) - והכל היה רטוב לא - זה לא השכן שהשתין , ולא הממטרות , ואף אחד גם לא רחץ את הרכב ה - י - ו - ר - ה - כן , הוא ביקר אותנו הלילה והלואי שככה גם יימשך כל החורף - ולא יהיה יבש כמו בשנים האחרונות ואילת - עוד נגיע , אני מוכן להבטיח - אבל באמת שבעם אחרת יללה - אז יום נעים ורטוב רוני

למעלה