רומי....תשמיעי קול !!!

אורית...2

New member
רומי....תשמיעי קול !!! ../images/Emo33.gif ../images/Emo56.gif ../images/Emo65.gif

נסעת לחברים, ונשארת שם...???!!! מה קורה ? את חוזרת אלינו...??? ביי !!!

RomiVais

New member
אורית יקרה - ../images/Emo52.gif ..... ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא כתבתי קודם, חזרתי ממש שפוכה ושינויי מזג האוויר עשו לי קצת רע. אז באמת סליחה, ושלא תחשבי שאני צריכה שיכנועים כדי לכתוב ולחזור אליכם. גם כשאני קצת רחוקה אני לא מפסיקה לחשוב על משפחתי השנייה - לעולם!!
אבל בכל מקרה תודה רבה רבה על כל הדברים המדהימים שאת שולחת לי ולכולם!! מה שלומך יקירתי? ומה שלום אמא שלך? אני מקווה שכולכם חשים בטוב!! שיהיה לך יום נפלא ביותר, המון
ו-
רומי

אורית...2

New member
"שלום רב שובך רומי נחמדת....." ../images/Emo65.gif ../images/Emo55.gif

היי רומי !!! את שוכחת שיש לי ילדה בגילך...ואני מכירה את ה"החרופים" שהיא תופסת........במיוחד אחרי בילוי עם חברים, מותר לך !!!
אם לא עכשיו אז מתי ??? אמא שלי היום מרגישה יותר טוב,אבל זה בינתיים יום ככה יום ככה... קיבלתי ממנה "פטור" היום לא לבוא, אז מילאתי את כל החובות שהצטברו לי בשבוע האחרון... אנחנו כל הזמן בקשר טלפוני, סידרנו לה
עכשיו היא צילצלה ובכתה לי שהאחות נתנה לה עונש לא לרדת חצי שעה מהמיטה, בגלל שהיא ירדה לבד ! ולא קראה לאחות ...(שמים לה תחבושות אלסטיות ברגלים כל פעם שהיא יורדת, והיא ירדה בלי התחבושות, כי היא הירגישה טוב, אז עכשיו היא בעונש במיטה ... וחוץ מזה הכל רגיל...שמחה שחזרת ,(עוד שעה אני צריכה ללכת להעיר את הבת שלי...)ביי.....

RomiVais

New member
אוריתוש........ ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

אני לא שוכחת שיש לך בת בגילי!!! ואת בהחלט צודקת - זה הגיל המתאים לעניינים האלה...
אני רק מקווה תמיד להצליח שזה לא יבוא על חשבונכם...... אני שמחה לשמוע שמצבה של אמא שלך משתפר. גם אם יש ימים פחות טובים - העיקר שיש ימים טובים וזה באמת מה שהכי חשוב כרגע!! העונש שסיפרת עליו מזכיר לי את העונש שנותנים לילדים קטנים כשהם עושים משהו לא טוב. וזה הזכיר לי גם שאומרים שבגיל מסויים חוזרים להיות ילדים ויחד עם זה מגיעים מעשי השובבות
שיהיה לך ערב נפלא, רומי

למעלה