רומי1770

רומי1770

אני קוראת אותך הרבה זמן ורציתי רק לתת לך
באהבה רחל-נשמה

רומי1770

New member
רחל.... ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

פשוט, תודה. בסך הכל אומרת מה שמרגישה.....

רומי1770

New member
ועוד דבר........ במיוחד בשבילך....

לפעמים העולם יכול להתמוטט על בן אדם בלי שהוא יבין מאיפה זה בא לו.... זה קרה לי טענות קשות שאני מתחזה שאני משקרת והכל בגלל שהיה לנו את אותו כינוי שחף אז את היית בין המאשימים ללא בסיס ללא ידיעה ואני, אני הייתי זו שצריכה להוכיח שאני לא ילדה בת 14 אלא איש בת 29 כמעט. להוכיח בעולם וירטואלי זה לא פשוט בכלל... זה היה כואב זה צבט בלב. כמו בעולם האמיתי... רק שתדעי....הייתי חייבת לומר...דווקא עכשיו... רומי

רומי-מסובך

אני תמיד מוכנה להתנצל ולהודות על טעות ולנסות לתקן......אבל ממש לא הבנתי..... אם קל לך יותר להסביר לי באיימייל אני אשמח אם תרצי כאן אשמח אם תרצי האיסיקו אשמח......אבל ממש לא הבנתי את הכאב שלך....ולכן לא יודעת איך להגיב? אני האשמתי את נסיכת השחף, ואכן דיברתי איתה ואכן היא מתחזה. ולי בטלפון היא לא נשמעה בכלל בת 14 כמו שהציגה עצמה בפורומים. ואת אומרת שהיה לך בפורום את אותו כינוי-אדם אחר והאשמתי אותך? הרי טכנית זה בלתי אפשרי הפורום לא מרשה טכנית לשני אנשים שונים להכנס באותו כינוי אז אני לא מצליחה להבין איך טעיתי... מחכה להסבר בדרך שתבחרי. רחל-נשמה

ועוד-דבר בשבילך

אם מחר מישהו ימצא טכנית, דרך להכנס בכינוי רחל-נשמה לפורום , ויתיחסו אליו לטוב או לרע כמו שהתיחסו אלי, כי כולם יודעים שכינוי של אדם בפורום טכנית הוא כינוי בלעדי, ונניח יפגעו כאילו "ברחל-נשמה", והוא יפגע כי הוא נושא את אותו כינוי אז הבעיה היא אצלו. כי להכנס בכינוי שיש לו היסטוריה שלמה בפורום, זה עצמו מבחינתי התחזות, ואין מה לעשות זה אינטרנט. בחיים יודעים שבכיתה יכול להיות כמה דנה, או יוסי, וניתן להבחין בינהם על ידי קול, לבוש התנהגות. באינטרנט לא יתכן שתי דנה, יוסי אותו כינוי בדיוק בלי שזה יקרה התחזות חייב להיות עוד תוספת לשם. כי אין דרך אחרת להבחין בין אנשים. אז ממש לא ברור לי איפו טעיתי שכעסתי על נסיכת השחף שהוכחה על ידי כולם כמתחזה, ואת גם נסיכת השחף, מסובך לי. רוצה מאוד להבין תעזרי לי רחל-נשמה

רומי1770

New member
תראי...

זה בדיוק העניין לא היה את אותו הכינוי בדיוק ובכל זאת היה קל להאשים... נסיכת השחף או שחף זה דומה לא???....

רומי

עשיתי חיפוש במנועי חיפוש בכל הפורומים של סהר, לא מצאתי כינוי דומה לנסיכת השחף שהוא לא נסיכת השחף. אם את רוצה לעזור לי ולהביא קישור למקום שבו כתבת בכינוי שחף בלבד והאשמתי אותך בהתחזות, אשמח להתנצל אני לא חוששת להודות בטעויות. כרגע מבחינתי אין לי שום דבר על מה להתנצל, כי עד עכשיו אנני מבינה על מה מדובר , ונסיונותיי להבין לבד נכשלו. זה מאוד תמוה לי שאת לדברייך נכנסת בכינוי שונה ואני האשמתי אותך בהתחזות....ממש לא נראה לי הסיפור , מחכה לקישור. רחל-נשמה. כרגע אני מרגישה שהטחת בי האשמה חמורה , וזה מאוד מוזר לי , כי היו מעירים לי שאת אדם שונה, אם מישהו היה אכן רואה כינוי שונה. בידייך הפתרון לתעלומה שזרקת כאן.

למעלה