רומן גארי/אמיל אז´אר

jewell

New member
רומן גארי/אמיל אז´אר

(שלמי שלא יודע הם אותו אדם ) סיימתי השבוע את "חרדתו של המלך סלומון", והיה מעולה, למרות ש"עפיפונים" יותר דיבר אלי... מה שהפתיע אותי זה איך לא עלו עליו!!!! הוא הרי משתמש בדמויות כ"כ דומות בספריו, וגם הביטויים הלשוניים שלו ייחודיים ("לחלום על עצמה" שמופיע בשני הספרים... זה לא ביטוי שגור) ממליצה לכולם בחום! וחוצמזה התחלתי את "מר ורטיגו" של פול אוסטר, ועד כה אני ממש נהינת... זו החשיפה הראשונה שלי אליו :) ג´ול

lp

New member
פול אוסטר

ג´ול, אם תהני מוורטיגו מומלץ לנסות את "ארמון הירח" של אוסטר, עד כמה שידוע לי סיפרו הראשון, ספר יפהפה ולהבדיל מספריו האחרונים והמפורסמים יותר שלוקים לדעתי בכתיבה יהירה ומודעת לעצמה ולגדולתה יש בו חינניות בוסרית מעט של סופר צעיר ומוכשר. יערה

byron

New member
ארמון הירח

בדיוק סיימתי אותו ומאוד נהניתי, לא ידעתי שזה הראשון שלו. אני מחכה לקרוא עוד משהו שלו. ארמון הירח נפלא, כל צרופי המקרים שמזיזים את העלילה, ואתה לא יודע מה יבוא בהמשך. בהחלט ספר מומלץ

KALIMERA

New member
אפרופו פול אוסטר.....

שלום!אני חדשה פה ורציתי לציין שזה פשוט מגניב שאני בכל זאת יודעת על מה אתם מדברים!!!!! ובקשר לפול - חוץ מזה שהוא גאון,הוא גם כתב את "המצאת הבדידות" שאמנם שונה לאללה משאר הספרים כי הוא הרבה פחות סיפורי (בחלקו השני) אבל הוא נושא בתוכו כמה אמיתות חיים שלמרות שחשבתי על חלקן לפחות, אף אחד לא היה מנסח אותן יותר טוב!!!! אסור להפסיד!!!!!

כסלו

New member
פול אוסטר

אני ממליצה גם אל הספר טימבוקטו של פול אוסטר.

לאה_מ

New member
לא אהבתי את הסוף שלו

(נראה לי כאילו שהוא הרגיש שהוא צריך לסיים את הספר איכשהו...). אבל הטרילוגיה הניו יורקית שלו מצויינת, לדעתי.

ציפי ג

New member
גם אני לא

באיזה שלב, הרגשתי שהלכתי לאיבוד. ספרים אחרים של אוסטר קראתי ואהבתי מאוד.

KATCHA

New member
לוייתן ספר ´קריאכזה´.

נחמד. זורם. פלה, הספרנית הקשישה ביותר בעולם (מאתיים פלומינוס?) המליצה לי.

למעלה