רומנטיקה בכליל

dardaroni

New member
רומנטיקה בכליל

סוף סוף אנחנו נוסעים לסופ"ש רומנטי ביחד.... אני וחברתי המקסימה. מישהו מכיר את הצימר של יואב ואסתי בכליל ויכול לתת טיפים לטיולים באזור ובכלל. הוא נקרא "בואדי אצל איילי". מעבר לכך הסופ"ש הקרוב הולך להיות קר וסוער ואשמח לקבל ממכם רעיונות לדברים שניתן לעשות בכל זאת בחוץ כי אנחנו די בעניין של לטייל קצת ולא לשבת רק בג'קוזי. אשמח לקבל רעיונות.....תודה.....

ShirShir

New member
נשמח לשמוע המלצות וחוויות שלכם.....

כשתחזרו מהסופ"ש
תעשו חיים
ואם בא לכם רעיונות כיפיים לחגיגות בתוך הצימר, אתם מוזמנים לפורום "ימי הולדת ומתנות" - יש לנו שם כמה המלצות נחמדות

אני מכיר אותו מקרוב... בבקשה...

בקצה כליל עם העליה בנחל יחיעם לכיוון המבצר מצוי הצימר הנ"ל. צימר מושקע בסוף העולם. - רק הג'אקוזי עם החלון אל הוואדי מנצח... אנשים חביבים עם סיפורי חיים מרתקים. ילדים מוצלחים ואפילו בת צ'לנית לעילא ולעילא... בצימר תמצאי הכל וכנראה לא יבוא לך לצאת ממנו... (אפילו יין ושלא נדבר על יואב שהוא אלוף העולם במטבח). אם תרצי, ביום שישי שעה 10:30 יוצא טיול מהאזור לצפת (תתקשרי אלי - ליואב יש את הפלאפון שלי) כשתחזרי - ספרי איך היה. נ.ב. ביום חמישי לעת ערב יש בכליל שוק מקומי - ממליץ לך לבקר בו. חופשה נעימה

יופי של שאלה...

בעיקרון בכליל לא מחוברים למערכת החשמל הארצית וכל אחד "מייצר" לעצמו חשמל. במקרה של הצימר אצל יואב אז יש לו מערכת ניצול אנרגיית השמש וגם גנרטור.

lavendula

New member
../images/Emo6.gif עשה זאת בעצמך, מה?

מסתבר שהתעשיה הביתית בצפון לא נעצרה בגבינות צאן, דבש, לחמים, ריבות, אלא הרחיקה עד ל... חשמל!... נותר רק לקוות שהגנרטור מספיק מרוחק או לא מרעיש כליל...

morgal

New member
מחירים?

נשמע מקום ממש נחמד. כמה עולה לסופ"ש?

למעלה