רומנטיקה בעבודה

No fun intended

New member
רומנטיקה בעבודה

הכרתי בחור בעבודה. אני שם כבר כמה חודשים ויצא לנו לדבר מעט...
לפני שבוע דיברנו יותר ויצאנו בערב יחד עם עוד כמה חברים. אחרי כן הסעתי אותו הביתה ובדרך הצעתי שנקפוץ לשבת בים.
כל הערב היתה כימיה נהדרת, הומור, משיכה... כשהיינו בים התנשקנו, התמזמזנו. הוא גם אמר לי דברים מתוקים. באמת היה נהדר. אחרי כן, כשהתקפלנו- הוא ביקש שכמובן זה ישאר בינינו. אמרתי שברור.
מאז יצאנו עוד כמה פעמים, גם עם חברים מהעבודה וגם רק שנינו. גם שכבנו (
וואו).
באמת הכל מרגיש לי נהדר. הוא בחור מדהים, אינטיליגנטי, מתייחס אליי כל כך יפה. הכל מושלם.

רק עניין אחד מטריד אותי מעט ורציתי לשמוע את עצתכם-
הוא ממש רוצה לשמור את מה שקורה בינינו בסוד. אחת מהבנות כבר קלטה משהו ושאלה אותו- והוא הכחיש לגמרי, ועוד אמר לה שאני לא הטיפוס שלו... את זה אני יודעת כמובן כי הוא סיפר לי. ואמר שניסה פשוט שהיא לא תחשוד.
ובכלל, בעבודה הוא קריר אליי, כדי לא לעורר חשד.

ואני תוהה למה כל הטרחה להסתיר. כאילו, זה לא סטוץ... זה מרגיש כמו התחלה של קשר. אני רואה שהוא מתלהב ממני. ולמי שיתהה אני לא מכוערת, אז זה לא זה.
פשוט לא מבינה את זה, ובד"כ הייתי שואלת אבל חוששת להראות בעיניו לחוצה או ממהרת להגדיר את הדברים או משהו כזה. כי זה רק שבוע.. אבל בחיי שבוע אינטנסיבי רגשית. לשנינו.

מה קורה?

****לא לראשי!!!!****

elena20

New member
אם אין ביניכם יחסי מרות, אז לא אמורה להיות בעיה

לספר במקום העבודה,
אבל נראה לי שבהתחלה זה בסדר לשמור בסוד, כי קודם כל למרות ההתלהבות שלך לא בטוח
שבאמת זה ימשך לקשר רציני וארוך טווח וחבל סתם לספק ריכולים בינתיים במקום העבודה.
&nbsp

אולי הוא פוחד מזה שאנשים יכנסו לכם לעניינים

ויתערבו, או אולי הוא לא בטוח בקשר... או אולי כלשהו אחר

אני חושבת שהכי טוב לשאול בצורה ישירה למה הוא בעצם רוצה להסתיר את הקשר הזוגי בינכם בעבודה.
בעיני עדיף לשמור על זה בסוד כל עוד לא ברור לאן מועדות פניכם (וגם אז שום דבר לא בטוח
).

אני חושבת שזה הגיוני.

המטרה היא שאנשים לא יתחילו להיכנס לכם לעניינים (אפילו עם עקיצות קטנות ודברים כאלה) ותוכלו לנהל את הקשר ביניכם כמו שאתם רוצים, בלי לחץ, בלי להיות מוקד עניין או משהו בסגנון, בבועה קטנה משלכם.
האמת שההסתרה מוסיפה גם קצת מתח לקשר, וזה דווקא תורם להתרגשות ההתחלתית - ולדעתי זה דבר טוב.
אם וכאשר הקשר יתפתח ויתבסס, מובן שהוא יהפוך להיות גלוי.

זה בדיוק מה שאני ובעלי עשינו בתחילת הקשר שלנו. במקרה שלנו אני זו שיזמה את ההסתרה.

shay4442

New member
מנסיון

זה בהחלט לגיטימי והגיוני לשמור את העניין בסוד גם אם לא מדובר ביחסי מרות, כידוע הדינמיקה והאנרגיות במשרד יכולים להיות מוגזמים ולעיתים מעיקים מי רוצה להפוך לרכילות משרדית? להיות מושא להערות אגב כאילו משעשעות? כידוע במקומות עבודה מסוימים יש לעיתים חלוקה בינאישית של קבוצות(הם שונאים את ההוא, ההן לא סובלות את ההיא) והכוח במספרים ואם אתם זוג אתם מהווים כוח במקום העבודה.

A לוןA

New member
לגמרי מובן

קודם כל, כמו שאמרת, זה רק שבוע
מעבר לכל מה שכתבו מעלי, יש גם את הניסיון לשמור על העניינים המקצועיים- מיקצועיים. אני לא הייתי רוצה נניח להגיע לעבודה ביום מחלה של בת זוגי ושיבואו לשאול אותי לשלומה, או אם יצאת לארוחת צהריים ארוכה שישאלו אותו איפה את או אם יצאתם יחד יום אחד קצת מוקדם שיתחילו ליחשושים.
בשביל מה זה טוב? מה זה מועיל למישהו שהוא יודע שאתם יחד?
והשאלה הכי רלוונטית- למה זה כ"כ מפריע לך? מה אצלך זקוק כל כך להכרה/הכרזה הזו?

No fun intended

New member
קודם כל תודה לכולם על התשובות

שנית אעדכן וארחיב...
אזרתי אומץ ובדרך קלילה שאלתי אם לא מרגיש לו מוזר כל ההסתרה הזו, החוסר כנות עם החברות המשותפות.
הוא הסביר לי, כמו שרובכם עניתם- שהוא לא רוצה להיות נושא לרכילות, שלא יתערבו לו בחיי האהבה ובחיים האישיים. שזה לא עניינם.
&nbsp
תכלס.. אני מבינה.
באשר לשאלה הנדרשת- למה זה מפריע לי- יש בי חוסר בטחון. תמיד כשאני מפתחת רגשות אני מרגישה נורא פגיעה. מפחדת שלא יחזירו לי אהבה, שיעזבו אותי... זו בעיה שאני שנים מתמודדת איתה. ונורא מנסה שהחוסר בטחון הזה לא יתבטא בדרכים דוחות וקלינגיות. לכן גם חששתי לשאול אותו למה להסתיר.
וההתעלמות שלו בעבודה, בשילוב עם זה שהוא דיבר מולי על בנות אחרות (כדי לא לעורר חשד... :-\), זה צבט לי בנקודה הרגישה הזו של חוסר הבטחון.
&nbsp
סיכמנו שנמשיך עם הדיסקרטיות (אגב הוא לא בעמדה בכירה, אנחנו עובדים זה לצד זה באותו תפקיד). והוא יהיה פחות בדיסטנס, יתייחס אליי כמו לשאר הידידות בעבודה, והוא אמר שהוא גם יפסיק עם הדיבורי בחורות (זו חתיכה וזו יפה וזו בסדר). אז בסך הכל אני מרוצה ומרגישה שהוא מאד מתחשב בי.

הלוואי שיצליח לנו.
תודה!

למעלה