-רומניה ומוזיקה חסידית-

-רומניה ומוזיקה חסידית-

היום העוזרת שלנו אומרת לי שאני יפעיל לה את תשעים ותשע שלושים (כך על פי דבריה) כידוע זה רדיו בית ישראל שמשדר ב 99.3 שאלתי אותה מאיפה היא מכירה את הרדיו הזה, אז היא אומרת לי שהיא שומעת אותו הרבה והיא אוהבת מוזיקה דתית.

Rצינית

New member
נראה לי שהיא במקרה גם המנקה של

האולפנים ברדיו בית ישראל..זה מאד תמוהה רומניה וחסידי.לא? בטוח מזכיר לה הסוציציה מסוימת. ואואו יש לכם מנקה סלברטית... תברר לי ת'עניין.אני חייבת עוד חתימה לאוסף שלי:)

גם אני הייתי המום מזה...

שהיא אוהבת מוזיקה חסידית, כנראה שבאמת אלה שטוענים שאין הבדל בין מוזיקה חסידית ללועזית צודקים והראיה זה העוזרת.

אני בכלל לא המום מזה

יש במוסיקה החסידים הרבה מוטיבים צועניים והרומנים שמכירים את המוסיקה הצוענית אוהבים גם מוסיקה חסידית. אמנם אין לי עוזרת בית רומניה ובכלל אין לי עוזרת (אני העוזר של רעייתי) אבל יש לנו שכנים רומנים לא דתיים שמאוד אוהבים מוסיקה חסידית ומהם הבנתי את העניין הזה.

טוב לדעת...

אם אני יבקר פעם ברומניה ואני ישמע שם ברדיו את והכן פרנסתנו אז אני כבר לא יתפלא.

Rצינית

New member
דווקא רומנים??חשבתי שאתם מתלוצצים

עם הטיזה הזו.או יותר נכון, העובדה הזו.

מן הסתם אני חושב שבין הזמרים

החסידיים יש לא מעט ואולי אפילו הרבה מיוצאי הונגריה ורומניה.

לא ידוע לי

אני רק חושב כך מכיוון שבאופן טבעי יש בין הציבור החרדי רבים מיוצאי שתי הארצות האלה.

האדמו"ר יהודה וסרמן

הוא אכן מיוצאי רומניה ואני משוכנע ששמעתי פעם ברדיו קול חי שהוא אדמו"ר. רק לא זוכר של איזה קהילה. אני לא צוחק, אני מאוד רציני בדבר הזה. אם מישהו יודע יותר טוב אנא יואיל להוסיף פרטים.

הוא אדמו"ר...

מאותה שולשלת של האדמו"ר מתולדות שמואל (הרב שמואל טויסיג המופיע בתוכנית השידוכים אצל רבקה פאלוך) אגב גם אני שמעתי שם שהוא אדמור.

Rצינית

New member
אה ואני חשבתי שהוא מלהקת רבע לשבע..

יש שם גם יהודה משו.. לא? סורי על הבורות.

Rצינית

New member
יפה לי,ניצחון שני להיום.הקשת זמר

ללהקה. האדמו"ר יהודה סלמון ג"כ בלהקת רבע לשבע?כאלו שר שם? ולגבי הניגונים שלהם הם קרליבכים כאלו-עניין של טעם.

Rצינית

New member
יו איך בילבלתי אותי..אני מדברת על

יהודה סלמון..ואתם על וסרמן... יו לא נעים... מתנדב! תעשה טובה תמחוק את השירשור לפני שרפוש יראה.הוא יאכל אותי בלי מלח כעת.

למעלה