רון הדבורון...
ח חוצפאי New member 29/9/03 #1 רון טוען שצריך לשנות את שם הפורום ל "פורום על שומדבר". (הוא אמר "פורום על שום דבר", אבל לטס פייס איט - אני המרענן הרשמי של השפה העברית). אל צ'אלו מי זה רון.
רון טוען שצריך לשנות את שם הפורום ל "פורום על שומדבר". (הוא אמר "פורום על שום דבר", אבל לטס פייס איט - אני המרענן הרשמי של השפה העברית). אל צ'אלו מי זה רון.
ח חוצפאי New member 30/9/03 #7 כוּלם להגיד יפה שלוֹם לרוֹן../images/Emo70.gif הוּא טוֹען שאנחנוּ סנוֹבים, תראוּ לוֹ ש... כלוֹמר, תשחקוּ אוֹתה כאילוּ שאנחנוּ לא
כוּלם להגיד יפה שלוֹם לרוֹן../images/Emo70.gif הוּא טוֹען שאנחנוּ סנוֹבים, תראוּ לוֹ ש... כלוֹמר, תשחקוּ אוֹתה כאילוּ שאנחנוּ לא
E [eLad] New member 30/9/03 #8 היי רונצי ../images/Emo13.gif משלומלומלומך? -- ורק בגלל שזיו איים שהוא ירביץ לי אם לא
C claimbing New member 30/9/03 #11 מצטרף ../images/Emo4.gif -- וזה רק בגלל שזיו איים שהוא ירביץ לי אם לו
Y yuval k New member 30/9/03 #12 יפה שלום לרון../images/Emo70.gif סתם. רון, נו באמת... חסרים לנו קצת גברים פה... בוא ליוספה
ח חוצפאי New member 30/9/03 #17 דבר יפה על רון או שאני מתחיל להתעצבן. ות'יודע מה קורה כשאני מתעצבן. אני מעצבן.