רון שאלה..

רון שאלה..

עברנו את ראש השנה והדיסק של לירון לא יצא ניכנסתי לאיזה חנות דיסקים ושאלתי אותם מתי הדיסק אמור להגיע והם אמרו שהם לא יודעים אולי אתה יודע???? אני כבר מחכה הרבה זמן אני לא יכולה להתאפק..!!

הודעה חשובה..

מי שלא יודע לירון ישחק בסדרה חדשה בערוץ הילדים שנקראת "האי" שיהיה לו בהצלחה..!!

אממ לירון לא ישתתף ב"האי"

זה יהיה לירון לבו. סורי לאכזב ...

loveee123

New member
הנה קישור..ניראה לי שהם טעו.

תיראו למטה http://www.kidstv.co.il/magazine/katavot.asp?id_katava=10780&nose=26

לא נראה לי שזה הוא כי

ראיתי כתבה איפשהו ... שכתוב שלירון לבו ישתתף ב"האי". אבל מה שאני יודעת שלירון לב הוא זה שישיר את שיר הנושא של הסידרה החדשה של ערוץ הילדים (בהוט) "האי".

מסתבר שבאמת לירון לב ישחק ב"האי".

כל מה שאני חושבת זה רק שהוא לפחות ישיר את שיר הנושא... ולירון , לא יודע לשחק (אל תהרגו אותי אבל זו דעתי האישית)
שיפסיק לנסות.. שישאר בתחומו - שירה

../images/Emo4.gif

אבל בפורום "השמיניה" כתוב שהוא ישיר ... וגבי המשחק אני כבר מבולבלת

את זה אני יודעת...

ולירון לבו הוא זה שישחק ב"האי" , כלומר אין חדש תחת השמש.

דברים משתנים,אין מה לעשות...

התכנון לפני שיצא הסינגל היה אולי להוציא אלבום בחגים,אבל הסינגל לא הצליח מספיק ולא שווה להוציא אלבום במצב כזה ולכן היה פסק זמן ובקרוב יחליטו איך, מתי ואיזה סינגלים יוציאו ואז ייצא האלבום. כולם מחכים בציפיה כבר המון זמן, כולל לירון עצמו, ואנחנו חייבים להיות עוד קצת סבלניים. כשהאלבום יהיה לקראת יציאה בוודאי נפרסם כאן בפורום בגאווה שהאלבום עומד לצאת ותוכלי להיות בין הראשונים לקנות אותו
אל דאגה. בינתיים, יש ללירון מנהל אישי חדש וטוב ונקווה שעניינים יתחילו לזוז ולהתקדם לטובה.

יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

האם לירון ישים באלבום החדש (שיצא כבר) את השיר "מול כל העולם" ? כי אם כן , יששש
אני חולה על השיר הזה וגם על "מתעורר מחדש".

מול כל העולם לא יהיה באלבום

כי זה לא שיר שלירון כתב והוא שייך לסדרת הטלויזיה, אבל לא לדאוג-יש אחלה שירים שגם להם יהיה כיף להתמכר

אממ רק שיגע כבר האלבום ?

ואולי חברת התקליטים ישימו את השיר כי זה מה שממש פירסם אותו
לך תדע ...

האלבום כבר מוכן בעצם... וגם נבראתי לך

לא יהיה באלבום, והוא פרסם אותו בגדול ועד היום מושמע ולהיט... באלבום לירון מנסה להציג את עצמו ואת הכתיבה שלו, הכל שירים שהוא כתב, הלחין ושר.

למעלה