רונדה ראוסי חושפת טפחיים

רונדה ראוסי חושפת טפחיים

לפני זמן מה ביקרה רונדה את נערות הזירה (ומישה טייט) המצטלמות בפוזות חושפניות בפומבי, על כך שביום מן הימים ילדיהן יראו את התמונות ויבכו:
whatever I’m not gonna show on a beach, I’m not gonna show in a magazine. These girls are going to have to explain to their kids one day why mommy’s ass and vagina are all over the place

בתוך כך, היא הצטלמה למגזין של ESPN לבושה פוטושופ בלבד. במילותיו של דוד לוי למנחם בגין בישיבת הממשלה בה הודיע האחרון על כוונתו לפרוש מתפקיד רוה"מ: צ'ייל סונן, יש לך יורש!

(זהירות, עירום אמנותי בקישורים)

AmitNHB

New member
כפי שאמרת בשורה התחתונה - זה אומנותי

ופאקינג דאמן, ד'אטצ' אנ עכוז שרירי.

yair_bar

New member
מנהל
מישהו יכול לאשר לי שהיא אכן טריפוליטאית

מה זה התחת הזה?

היא כבר הצהירה בעבר שיש לה...

black woman's bootey
לבחורה פה גדול, אבל היא מקדמת את העניין
בmma נשים יותר מכל בחורה או פרומוטר אחר.
בינתיים היא מגבה את כל מה שהיא אומרת,
למרות שאני בטוח שמול יכולות עמידה גבוהות היא תקבל בראש.
לדעתי יקח לה עוד שנתיים לחדד את העמידה שלה.

yair_bar

New member
מנהל
אני בטוח שיש כמה חברי פורום אדיבים שישמחו

לעזור לה לחדד את העמידה שלה

מרקו בי

New member
ראיון הזוי עם צ'ייל פה גדול סונן

http://fightnext.com/forum/showthread.php?107-Chael-Sonnen-Wants-Jon-Jones
בגדול טוען כעת שסילבה רימה כשתפס במכנס וזו טקטיקה חדשה שהוא לא היה מוכן אליה, אנדרסון חכם שגילה טקטיקה כזו.
הברך פגעה בפנים לא בגוף ככה הוא הרגיש, לא צפה בוידאו.
לא הולך לערער עי הוא חושב שצריך לדעת להפסיד בכבוד.
והכי חשוב, הוא חושב שהוא יכול לנצח את ג'ונס.
שמישהו ימכור לי את החומר שהוא לוקח, נראה משהו משהו. סתם, יש לו יכולת ביטוי ושכונע נהדרים יאמר לזכותו

הבנאדם הזה כל כך אוהב לדבר....

טוען שהוא הרגיש שזה נכנס לפנים. הפעמיים האחרונות שסילבה נתן למישהו ברכיה לפנים היתה לפרנקלין וכל האף זז הצידה. האף של סונן נראה לא רע מזווית הצילום הנוכחית.

נצל"ש - כמה מילות סיכום על צ'ייל סונן

לדעתי הוא נתן קרב לא רע בכלל מול סילבה, יחסית.

הוא הצליח לעבור לסילבה את הגארד ולהגיע למאונט!! האחרון שעשה את זה היה טראביס לותר לפני איזה 5 שנים. לא טריוואלי בכלל. מה שמוכיח שהג'ו ג'יטסו שלו כבר לא חובבני אלא ברמה של ה UFC.

הוא ניסה להטיל את סילבה בהטלת מותן בג'ודו( קוראים לה אוגושי אם אני לא טועה) כשבהאבקות הוא לא הצליח להתגבר על סילבה.

בעמידה הוא עדיין לא ברמה אבל יש לו ביצים. הוא לא מפחד לחטוף מכות.

בסיבוב השני הוא עמד עם סילבה בגבורה ואחרי הברכיה לחזה על הקרקע הוא שוב לא התבכיין מהמכות והצליח שוב להעמד. הוא נתן כל מה שהיה לו בקרב הזה.

בשרדוג כבר מדברים על כך שהוא לא צעיר ומקבל טסרואידים על פי מרשם רופא, וחיתוך משקל זה כבר לא טריוואלי בשבילו. מעבר ל LHW בהחלט יתכן בשבילו והייתי רוצה לראות אותו מול הטופ של המחלקה.

אחר כך, שיהיה פרשן! כל משפט שהוא מוציא מהפה הוא מעניין. יש לו רטוריקה מעולה, ולמרות שהוא מזיין ת'שכל לפעמים(מקווה שזה נגמר) הוא גורם לאנשים להקשיב לו.

צ,ייל סונן לפרשנות

למעלה