רונה אוהבת את באר שבע

DeepThoughts

New member
רונה אוהבת את באר שבע

ובאר שבע אוהבת את רונה היה כולם יודעים וקסיוס בין כל הרגילים, היה גם דוד פרץ, היה גם פזמון ליקניטון והיו גם מלא אנשים שנשארו בחוץ כי לא היה מקום אני אבדוק מה יצא מההקלטה וביום שני רונה באוני' ב12:00

מיץ פזי

New member
למה את מתכוונת?

כן כנראה שכולם יודעים יתחיל להיות פחות ופחות נדיר.. זה מה שהבנתי ממנה לפחות :) שמחה שנהנית! וואי היא ממש מבקרת אצלכם הרבה באוניברסיטה שם הא?

מיץ פזי

New member
זוהר את לא מבינה את מסתכלת על זה לא נכון

זה שהיא עשתה את זה בשתי הופעות ברצף זה לא אומר שפספסת את שתי ההזדמנויות לשמוע את השיר ועכשיו בא לך למות. לא! זה אומר, כמו שאמרתי לך, שהיא הולכת ומכניסה את זה לפלייליסט עכשיו. את פשוט צריכה להיות באחת מההופעות הקרובות שלה והיא תעשה את זה בטוחה, בטח אם תגידי לה שאת באה..

bזוהר

New member
קודם כל,תודה:)

באמת קשה לי להאמין שהיא תכניס את זה לפלייליסט..בלי קשר זה מרגש שהיא עשתה אותו בשתי הופעות ברצף.. וההודעה שכתבתי זה גם בגלל פזמון ליקינטון..שבאמת אני לא מאמינה שהיא שרה את זה..זה מעבר לכל קאבר אחר שיכולנו לבקש

bזוהר

New member
אני מתנחמת בעובדה שלא באמת היה קאבר ליקינטון

ידעתי שזה יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי... זה לרגע ובכאילו..רונה וההתבדחויות שלה :)

bזוהר

New member
היא לא כזאת גרועה!

ממה ששלחת לי אפילו הצלחתי להבין מה רונה אומרת לפני היקינטון..זו לא הקלטה איכותית אבל בהחלט יש גרועות ממנה

מיץ פזי

New member
את לא מאמינה לי הא?

אני אומרת לך שדיברתי איתה. תלכי לאחת ההופעות בת"א מספיק שתכתבי לה הודעה לפני זה שאת מגיעה היא בטוח (והיא גם ככה די בטוח) תעשה אותו שם.. היא בקטע שלו עכשיו נו..!

bזוהר

New member
איך זה נגמר..בסוף כולם יודעים..

סתםם..אני נורא דרמטית..אני בטוחה שאת צודקת ואני עוד אזכה לשמוע את זה..חוץ מזה זה לא באמת עד כדי כך משנה..פשוט אני מחכה מלא לשמוע את זה בהופעה ותמיד פחדתי שזה יקרה בהופעה שאני לא אהיה בה, אבל אם זה יהיה בעוד הופעות כל מילה שאגיד מיותרת :)

DeepThoughts

New member
פלייליסט

אגם קפוא נס טיול בהיר במערכת הדם הקול שקורא עם סיגר-בוקס גיטר מיהו המיילל prison הפעם האחרונה עיניים זרות כולם יודעים גלויה פזמון ליקינטון וחיות נכון 10 שניות המעיין קסיוס (מישהו מהמקום התקשר אליה בצהריים לשאול אם היא צריכה שידפיסו לה את המילים, אז היא הבינה שאין מצב שהיא לא עושה תשיר) מי מפחד כאן דוד פרץ הצטרף הריקוד המוזר מבול וזאת היתה הופעה מאוד צפופה, להדרן היה לה סנטימטר וחצי לזוז

למעלה