רונה באירוח אצל שלומי

chen1litvak

New member
רונה באירוח אצל שלומי

טוב אין לי באמת הרבה מה להגיד, הם שרו 6 שירים ביחד; פעם שירים האזרח ה1 בעיות אישיות ואלס שרמוטה עיניים זרות ולהדרן אחרון ביצעו את מבול. רונה הייתה מדהימה וכו' וכו'.. אני חושבת שאם רונה לא הייתה לסבית היא ושלומי היו ביחד
אבל לא נורא,היא בצד הטוב |גאוה| ואם כבר גאוה,גם יהודית רביץ הייתה זה פעם שניה בשבועיים האחרונים שאני רואה אותה, הפעם הקודמת הייתה לפני הופעה של שילה שהיא יצאה מהופעת בלט
טוב, לילה.

bזוהר

New member
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

היההההההה........מדהההההההיייייםםםםםםם ברמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי האזרח הראשון(נכון זההיה השיר הזה?)רונה הביאה מונולוג על כמה שהיא אוהבת את השיר הזה וזה היה כ"כ יפה ואחרי שהיא ירדה מהבמה שלומי אמר שהוא לא רצה להגיד את זה כשרונה על הבמה כדי שזה לא יהיה טו מאץ' שהם מחמיאים אחד לשני, אבל - הוא אמר משהו כזה - אתם לא מבינים כמה מרגש זה לשיר עם זמרת כזו עם כוח וקול כזה ושירים כאלו, משהו כזה הוא אמר, ושהוא מקווה שזה עבר אלינו, והקטע הוא שזה כל כךךךךךךךךך כבר שלא יכולתי לא להגיד כלום כשהוא אמר "אני מקווה שזה עבר אליכם" אז צעקתי "עבר, עבר" ותמיד כאילו אנשים אמרו לי שלומי שבן גאון בהופעות את לא מבינה וזה וזה....ורק עכשיו הבנתי על מה הם מדברים!!!!זה נראה לי פעם באלף שנה דבר כזה...הוא פשוט מלך, זה פשוט נכון..והקטע הוא שהוא גם כזה צנוע, וחמוד! היה פשוט מ ד ה י ם !!!

bזוהר

New member
*כבר=עבר

כתבתי בטעות "והקטע הוא שזה כל כךךךך כבר" התכוונתי "הקטע הוא שזה כל כך עבר"... ועוד משהו-כשהוא הציג אותה הוא אמר שהם הרבה זמן רוצים לעשות משהו ביחד וזה והוא אמר "זמרת מדהימה, כותבת מדהימה, אבל בעיקר- בן אדם מדהים"

*אוכלת את עצמי למוות על שלא הלכתי*

ממש לא נהניתי בהופעה האחרונה של שלומי והחלטתי לא לבזבז עליו כסף עוד פעם. טעיתי.
*ממררת בבכי*

Sheeesh

New member
איזה כיף לכם!!!

אני נכנסת לפורום אחת לכמה זמן וקוראת ומתעדכנת מה חדש ואני כולי אכולת קנאה על כל ההופעות האלה!! 5 הופעות בשבוע? (וואו!!!) עם שלומי שבן?? (נשמע מעולה!!!) שרה את ICE (תהרגו אותי וזהו.... ) בקיצור נשמע שהיה ממש מדהים!! אני עכשיו בבוליביה ואני כבר ממש מצפה לחזור לארץ לתפוס איזו הופעה... זה ממש חסר לי!!! ואני חייבת לשתף אתכם שאני שומעת המון את השירים של רונה בMP וזה פשוט כיף ברגעים האלה שבא לך קצת להתנתק פשוט לשים את האוזניות ולשקוע לתוך המילים והקול המדהים הזה שלה בייחוד בכל הטירוף הזה שנקרא דרום אמריקה!!

SheIIy

New member
וואי, האזרח ה-1..

שיר מצויין.. נכון שיש מישהו שעשה בשכל והקליט...? צריך לבדוק בפורום של שלומי..

מיץ פזי

New member
*בכי* *מרמורים*

אוף. אני פשוט לא מאמינה שפספסתי את הדבר הזה בגלל מתכונת מטופשת בתנ"ך פשוט לא מאמינה איך עשיתי את הדבר הטיפשי הזה אני ידעתי שזה פעם בחיים אני ידעתי ועדיין לא הלכתי אוף אוף אוף אם לא הייתה לי שירי משלי הייתי פשוט פורצת בבכי

bזוהר

New member
חחחחחחחחחחחחחח

סליחה שאני צוחקת, זה רק בגלל השורה האחרונה.. תקשיבי!!תירגעי!זה בסדר שלא באת,הייתה לך מתכונת, ואמרתי לך יש מצב שהם יעשו את זה שוב מתישהו בגלל שזה היה טוב, וחוצמזה שמעת חלק מזה בטלפון, ויש הקלטות של זה ויש גם וידיאו של זה..וחוצמזה עשית מתכונת בתנ"ך! מגניב! אל תהיי עצובה מזה

מיץ פזי

New member
חחח אני שמחה שזה משעשע אותך! :)

סתם כן אני יודעת.. איזה מגניבה את שהתקשרת אלי באמצע אני פשוט הייתי מאושרת! ולמי יש הקלטות או וידאו???

פשוט חייבת להגיב.

ואו, שנים מאז שכתבתי פה. היה מדהים, בהתחלה ממש חששתי מהשילוב, אבל זה היה פשוט מדהים! שווה כל רגע ובמינון הנכון. מי שרוצה לדעת, יש עוד הופעה כזאת:)

מיץ פזי

New member
צודקת, אמרת.. P:

בינתיים אני רוצה פרטים!! חחח.. תגידו לו הייתה איזה תקופה שבמייספייס היה לוח הופעות? כבר אין? או שאני לא רואה או משהו..

למעלה