רונה- באר שבע- 23.2.08

LadyInBlack1

New member
שאלה לי

יש לי שאלונת אני מעוניינת להגיע להופעה בבאר שבע אתם חושבים שצריך להזמין כרטיסים מראש או שאלה הופעות יותר אינטימיות שאפשר פשוט להגיע...? תודה על העזרה

משובשה

New member
אני חושבת להגיע או לב"ש או לחיפב, יחד עם דעתי

המשובשה מעט, תסבלו אותי קצת נכון? בב"ש פחות קר, בחיפה יש לי משפחה, בעצם גם בב"ש, אבל הם לא בקשר איתי שנים. מאז שהגעתי לפסטיבל חיפה האחרון לפוטיומקין וכפיתי את עצמי עליהם לארוחת צהרים במסעדה נראה לי שהיחסים ביננו התקררו עוד יותר, אולי לטובתי, אולי לא, חסר לי מידע זאתי בב"ש עסוקה בניהול בנק הדם או משהו כזה ועם בת דודתי אין לי מושג אם היא חיה בכלל משהו כזה גם בירוןשלים, אוף גם שם וגם במבשרת גם כן משפחה אה, גם ברחובות כמה מעניין, כל המקומות שרונה היתה בהם לאחרונה, ובכל זאת לא היה לי אומץ, הקור זה רק תרוץ, התגברתי עליו קצת אז, חיפה או בארשבע ? או גםוגם יוםאחרייום ? שישי קל יותר להשיג טרמפ חוזר לת"א אאיחך אני אגיע חלבפ"ס אללה יסבתור אבל החיפה קר והיא אדומה או שהן בכלל לא מיועדות לי? אהה ולזחור לחפש משהו בת"א או בכפ"ס? היה יוכל להיות רגוע יותר, גרוע, גרוע, יכולתי לראות טלביזיב ולאכול רעל אז? מה עוד לטובתי לשמוע, ככה מתסיס, חות מרונה וביטלס? הרוב רע ומזיק, נכון? שריפה, שריפה קר ועצוב ומדמם פה מי MRH שצריך יקרא ויעוזר ומי שצריך ימחוק, מקוב שלא מורדם מוקדם מדי... אה, תערכו פשוט, תשאירו רק את המחפשת טקמפ או מקום לינה או עצה טובה לגבי בארשבע או חיפה

noa08128

New member
והוהווו למרות שאם זה היה בת"א לא היה בא

לי ללכת.. את בב"ש זה מיוחד ועשן הזמן מקום מקסים... טזה גם פאקינג זול! נתראה..

למעלה