רונה בלאישה

DeepThoughts

New member
תקשיבי: הקימו את מדינת ישראל!

כאילו בלי להעליב אבל זה מלפני כמה חודשים וכבר דיברנו על זה ארוכות..

לה הודח

New member
אבל כאילו היא לא ידעה

מסכנה. אם כבר בחדשות עסקנו- שמעתן שאנג'י בהריון? צריך לחסוך כסף למתנה.

גם אני רוצה

תינוק מבראד פיט
[כמובן שאני צריכה את הגנים של אנג'י כדי שייצאו לי שיילויים כאלו קטנים ויפים אבל זה פרט שולי..
] על איזו מתנה חשבת?

לה הודח

New member
לא משהו פאנסי, את יודעת

איזה משחקון לשילו, נזימה, מקדילן ומקדונלדס (בטח יש עוד ילדים שאני לא זוכרת). וכמובן, גם לחדשדשון שיגיע. רוצה שנקנה בשותף? נחסוך כסף. אני בטוחה שלאנג'י לא יהיה אכפת, העיקר הכוונה!

כן..

משהו סמלי יהיה נחמד, במיוחד בהתחשב בעובדה שבכסף שיש לה היא יכולה לקנות אותי ואותך ביחד ויישאר לה עוד המון.. בכל אופן, נראה לי ששמעתי שהיא אמורה להגיע לביקור מתישהוא בקרוב. אז נחכה לה בשדה עם המתנה והיא כל כך תתרגש עד שהיא תאמץ אותנו ותיקח אותנו איתה למסעות ברחבי העולם [בקרוב אסיים לכתוב את התסריט המלא, יש למה לצפות
]

califia

New member
זמם ורסן. את יודעת שמגנים קיצוניים

וגנים קיצוניים יוצאות מפלצות. תמיד. מנוי לבדלאם. מה קורה עם גברת שימיזו אגב? אני חשבתי על שמה כתוב על גרגר אורז, שכמובן יתרם להיות ארוחת הצהריים של ילד אפריקאי רעב. מה אתן אומרות? אני עברתי לטשה. קצתי בדייקיות פאמיות ובי. רק בוצ'ות מתוקות ונאוות. הולכת לחפש מחר מי זאת שהזיתי שדומה לרונן אבל גבוהה יותר ולא משנוררת טרמפים מגרופיות ואבא שלהן. לא בטוחה שזה היה דוקאטי. תעזרו לי! לא אירית, לא זאת הכוסית והחברה הכוסית שלה, נו. שהיו איתי באיגי.לא לינור. לא לא לא. לא מכירה. ברח לי השם. טעיתי בפורום. גם אצלכן יש יתושות בבית או שרק אצלי יש מים עומדים איפהשהו?

califia

New member
ועוד דבר. בקצב שהמטען החורג מאחורה גדל לה

היא תצטרך להתחיל להלחין חנוך לוין בסיטונאות. היו לו הרבה קטעים משעשעים על תחת. היה לו משהו על לסביות ותחת?

N o o s h y

New member
וואו! פעם ראשונה שאני רואה את זה.

למישהו יש את העיתון ויכול לסרוק את הכתבה בבקשה?

מיץ פזי

New member
אני לא יכולה לסרוק

כי אין לי סורק :/ אבל אם תסתכלי בארכיון תוכלי למצוא שרשור שיש בו גם הודעה שלי על הכתבה שממש מפרטת מה כתוב שם. זה גם משהו!

Sheeesh

New member
יש לי את הכתבה

שלחי לי במסר את המייל שלך ושלח לך חזרה

למעלה