רונה בלבונטין 7 ביום שישי זה!

danniboi

New member
רונה בלבונטין 7 ביום שישי זה!

חברים, ביום שישי זה בשעה 1600 בלבונטין 7 בת"א יתקיים מפגש עם המשוררת רחל חלפי לרגל צאת ספרה החדש והמצויין "פרטים סודיים מתוך הקלסר השקוף". המשוררת ואחרים יקריאו משיריה, וכמו כן יופיעו ערן צור, רונה קינן, יהלי תורך ורונן שפירא. דומני שעלות הכניסה היא 30 ש"ח. מי שלא שמע אף פעם את הביצועים של רונה לשירים של חלפי, לא יודע מה הוא מפסיד... ממליץ בחום להגיע! דניאל

califia

New member
אני אבוא אם אני לא אשכח. מפוזרת משהו.

היה לי רק את זיקית ועיקרון אי הודאות של רחל לפני שנים. ואני כבר לא כ"כ קוראת שירה. טוב לחזור לזה. אם לא פיזיקה, אז לפחות שירה. אני לא יודעת כמה תאים אפורים מתן לי הקיץ.בלבונטין נורא מחניק. מילא. תשמרו לי מקום צמוד למאורר.

misheani

New member
תבואי

ותורידי בסולסיק את "אי" ואת "אהבה מופרעת" שרונה הלחינה.

califia

New member
אולי תמיד תשימו בשרת להורדה, כמו ראפיד וכדומה

הסולסיק אף פעם לא עובד לי... זה רק אצלי? אולי לא הגדרתי משהו נכון? וגם לא הצלחתי לפתוח את הסיומת של הציפורי לילה, וגם התקליטיה בוואלה, וגם כל השטויות בווינט לא עלו לי. ווינט בגלל שהווינדווז מסרב לטעון את המדיה פלייר בטענה שהווינ לא מקורי. נגד זה אין לי מה לעשות פרט ללחזור לטכנאי ולצרוח עליו שיתקין מקורי(היה לי מקורי במקור) בקשר לוואלה ולסיומת לא יודעת למה. גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. יש עוד דברים שלא עובדים. לא קשור לפה. האיטונז אמור לפתוח .asf?

califia

New member
ותכינו שרשור כינויים בסולסיק. שאני לא אתרפס ב

פני זרים.

misheani

New member
תחפשי בפורום

יש קישורים לשרת, למשל של שני השירים האלה.

califia

New member
ועוד דבר, רונה כל הזמן מתארחת בערבי שירה, וכל

מיני כאלה. ומלחינה להצגות.ועוד בטח. ומתארחת בהופעות. תנסו לארגן לו"ז מדוייק יותר, ובזמן. חבל, תמיד מעניין לשמוע אותה עושה דברים, פחות, אהמ, מיינסטרים. צדדים אחרים. מישהו מעלה את הרשימת המלצות שלה, הכוללת? נניח, את הספריה בהארץ, התקליטיה בוואלה, מה שהמליצה עכשיו בציפורי, התוכנית הזאת ב88, ויש עוד. שנשכיל, לא כולנו זכינו לגדול בבית כל כך ספרותי ומוסיקלי.ולהסתובב בבוהמה.

misheani

New member
תחפשי ביוטיוב, ובנוגע ללו"ז

תקראי בפורום. תמיד מפרסמים פה לו"זים. תקראי באופן מדוייק יותר, ובזמן.

למעלה