"רונה במופע אינטימי המוקדש לאביה עמוס קינן"

DeepThoughts

New member
אממ

1-איפה זה? 2-יש לי קצת בעיה עם ההמלצות של רונה, היא ממליצה עליהם כי הם חברים שלה?

מיץ פזי

New member
נראה לי

היא ממליצה עליהם גם כי היא ממש אוהבת את המוסיקה שלהם ובגלל שהיא בעצמה יוצרת ומוסיקאית נראה לי מטבע הדברים שהיא תהיה חברה של המוסיקאים האחרים שהיא אוהבת את המוסיקה שלהם... יצא לי קצת מסורבל. נו אתם מבינים.

misheani

New member
היא מעריצה של הבילויים

אבל, באמת מצחיק שרונה, שלומי ונעם המליצו כולם אחד על השני, ושילה פרבר- על דניאל סלומון (ידיד טוב שלה)... "אריק ברמן: אפשר משהו ישן יותר? יש איזה תקליט שזה כנראה סוג של פטיש שאני אוהב אותו, כי אני לא מכירים אנשים שמכירים את התקליט הזה ואני חושב שהוא אחד התקליטים הכי טובים שיצאו בארץ. מדובר על התקליט השני של המכשפות, "זמנים מוזרים". זה תקליט מופלא בעיניי. יש שם שירים מעולים, ענבל פרלמוטר הייתה כותבת בחסד, וזו ממש אבדה שהיא נהרגה בטרם עת. " אוקיי, הוא *לא מכיר* אנשים שמכירים את התקליט הזה. מה זה לעזאזל אומר עליו??? אבל בחירה טובה.

זה כל כך רחוק ../images/Emo7.gif

גן התעשיה בתפן- בין כרמיאל למעלות תרשיחא :( זה בטח יהיה מושלם כל כך...

califia

New member
אוף, בדיוק חזרתי מהאזור. מתי זה?

תודיעו לי בזמן בפעם הבאה. אני הולכת לראות אם יש ריטריט ליד ובזמן. מישהי רוצה לבוא איתי ? עוד לא החלמתי מהv.r.

מיץ פזי

New member
איזה באסה

שאני לא אהיה! אני במחנה סוכות עם חניכיי הטריים.. :/ זה בטח יהיה מרגש מאוד מאוד.. תהנו מי שהולך.. (אוף וזה אפילו יחסית קרוב...)

למעלה