רונה במעלה אדומים בשני 28.12

רונה במעלה אדומים בשני 28.12

יהיה מעניין

רעוּת

New member
לפי חוש השמיעה שלי:

כל החיים לפחד לאבד זה כל החיים חצי בן אדם זה כל החיים סיבים של חולצה וריח קלוש שנמוג עם הזמן כל החיים לישון בענן ולנשוף ולשאוף את אותו העשן לשטוף את העור נקבובית נקבובית ולמצוא שאין כלום בתחתית התחתית ולרקוד בלי לזוז ולצחוק בעווית ולרדת על ארבע כדי לכרות את הברית שבין אנשים לבין הילדים שגולפו מן הגזע והפכו לגברים כל החיים לפחד לאבד זו לא התמונה שיש לי ממך מכורבל וכאוב ורועד במיטה מגמגם בלי לנשום מול כל הכיתה מקפל את עצמו אל תוך מלונה ודוחה על הסף נשיקה ראשונה מתעורר לשעות ארוכות של שינה מעניש את עצמו ועומד בפינה היא לא אמרה לך כלום כשתלתה את עצמה על הקולב הישן בחדר השינה היא יצאה מהחדר ומאז לא חזרה והשאירה מכתש בתוך התקרה והשאירה רוחות בחלל הדירה והשאירה אותך עם עווית בשפה ותמונה של עצמה אכזרית ויפה (דווקא חשבתי עליו לפני כמה זמן, ופתאום הוא נראה לי מתאים ליואל, בין "אתה מתעורר" ל"איש לא גבוה")

חיפאית36

New member
אני הבנתי את זה כ"זו מלוא התמונה שיש לי ממך"

אני מסכימה איתך שיש בחוסר השקט של הדמות משהו מיואל, אבל לדעתי אצל יואל המצב נובע מסיבות אחרות ולכן נראה לי פחות מתאים.

רעוּת

New member
שרונה תעבוד קצת על הדיקציה שלה, ואז נדע ../images/Emo46.gif

סתם, נו, דווקא בדיקציה היא סבבה
. וזה נכון שזה לא מתאים לביוגרפיה של יואל והכל, אבל זה דווקא מתחבר לי ל"אתה מתעורר". כאילו, עוד הדרדרות כזאת, אחרי זה לא הכל ואתה מתעורר
. וחוצמזה, אני אוהבת את השיר הזה ורוצה שהוא ייכנס לאלבום בצורה מוקלטת ויפה

חיפאית36

New member
../images/Emo14.gif

אכן מתאים כהמשך ל"כאב פנטום" של "אתה מתעורר" בתרחיש חיים אחר... והוא באמת שיר יפהפה!

חיפאית36

New member
כנראה מאותה סיבה שזנחה שירים יפהפיים אחרים

חוץ מזה, עם עושר של שלושה אלבומים נראה לי שכבר אין לה הרבה מקום להכניס שירים חדשים כקבועים בהופעות, אלא אם היא מוותרת על שירים קבועים וותיקים.

רעוּת

New member
אז שתוותר ../images/Emo46.gif

חוצמזה שהיא לא צריכה להכניס אותו באופן קבוע (חבל על אחוז ההתאבדויות שיעלה בקרב הנוכחים בהופעות
) אבל מדי פעם, מה

תמרוש5

New member
כדאי להכיר הוא די מדהים.

אני בכיף אשלח אבל אני הולכת לישון ואהיה בבית עוד
אז אם לא תמצאו מאף אחד אחר עד אז, מסר

דידושקע

New member
אוי. אז אני מרשה../images/Emo13.gif

אבל יש כאן עוד אנשים! (בנות!) די נו, אני במצוקה פה. בטוח יש למישהי את השיר. או לפחות קישור? פיסת מידע לגביו? משהו?
אל תאלצו אותי להזכיר איך שלחתי לכוווולן את "בדרך הביתה" בקובץ mp3 כשזה עוד היה מצרך נדיר!

למעלה