רונה במרתף 10
טוב אז כרגע נכנסתי הביתה (כן ההופעה נגמרה קצת יותר מוקדם, אבל היה לי קפה חינם בבית קפה, אז מה, לא ננצל?) וראיתי שאף אחד עדיין לא כתב סיקור למרות שפגשתי כמה אנשים מהפורום, אז אמרתי יאללה נכתוב! טוב אז אני ממש ממש נהניתי! אני ממש אוהבת הופעות במרתף כי מרגישים, והיא אומרת גם, שהיא ממש אוהבת את המקום וזה ממש טוב בהופעה... הפלייליסט היה שגרתי למדי, היו כמה נקודות חדשות: הקאבר היה "שרמוטה פוריטנית" של שלומי שבן, לא מכירה את השיר ממש טוב אבל היה ביצוע ממש נחמד. יש וידאו של ממש קטעים קצרים ממנו, נראה אם נצליח לעשות עם זה משהו. היה רק הדרן אחד, שזה היה קצת מאכזב כי פעם שעברה היא עשתה שני הדרנים ושרה שני שירים חדשים! אז חשבתי שגם הפעם יהיה אבל אנשים פשוט קמו אחרי שיצאה אחרי ההדרן.. וזה היה ממש מבאס אז היא כבר לא חזרה להדרן שני.. אבל- היא אכן שרה הבור!!!!! יי! כל כך שמחתי! גם ההופעה אולי לא הייתה מאוד שונה מההופעות הקודמות, ולא היו המוון קטעי קישור שכאלה (למרות שהיו לה כמה יציאות.. P: ), אבל הקול שלה היה פשוט מדהים בצורה פשוט.. יותר מבדרך כלל! הוא היה צלול וטוב וחזק ובגלויה שהיא עולה גבוה, אז היא עלתה ממש ולא ירדה לנמוך כמו שהיא עושה לפעמים.. בכל מקרה היה באמת אדיר, ולהלן הפלייליסט, מקווה שלא שכחתי כלום וזה בערך לפי הסדר: הקול שקורא לי נס טיול בהיר סיפור מגירה (זה דווקא לא תמיד נכנס לפלייליסט, היה נקי ויפה ורונה נגנה במן כזה שעושה רעשים של רשרוש כזה, בזמן ה "פה פה דה דה" וזה ממש הוסיף) במערכת הדם מיהו המיילל ברוח my prison by the sea הפסקה-מרתף 10 והשטויות שלו... שרמוטה פוריטנית/שלומי שבן- אחרי שהיא סיימה לשיר היא אמרה "בדרך כלל אני לא מנבלת את הפה אבל בגלל שזה מילים שמישהו אחר כתב אז אני מרשה לעצמי.." או משהו כזה.. ואז כמובן שהיא לא יכלה להשאיר את זה ככה אז היא הוסיפה.. אהה כן כלומר אני מנבלת אבל לא ככה בלה בלה.. טוב בכל זאת זה חיפה... !!! אחח זה היה כואב! אוקי אולי אנחנו קצת עיר של זקנים אבל יש אצלנו מספיק ערסים שאומרים שרמוטה.. זה בסדר
הפעם האחרונה עיניים זרות (אחד הביצועים המרגשים) גלויה לחיות נכון 10 שניות המעין הזוהר הדרן: מבול (נכון היא תמיד מתרכזת ומן לוקחת נשימה לפני שהיא מתחילה את השיר הזה? אז היו איזה שני אנשים שישבו ממש על הבמה שכל הזמן דיברו ואז היא כזה עצמה עיניים לקחה נשימה וממש שמעו אותם מדברים, אז היא עצרה כזה הסתכלה עליהם ואמרה כזה? נו אז מה היה אחר כך? או משהו כזה.. זה היה די משעשע..) הבור (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) wait וזהו.. היו לה עוד איזה קטע משעשע שדי על תחילת ההופעה היא זזה בכסא כזה ואמרה פתאום באמצע החיים משהו כמו נראה לי שאני מפתחת איזה ocd קטן- אם אני לא בשדיור מול המוניטור (זה המכשיר הזה שעושה לה מן רמקול לעצמה וככה היא שומעת איך היא שרה ומנגנת) אז אני פשוט לא יכולה לשיר.. או משהו כזה. או שאחרי שהיא עלתה לבמה להדרן אז היא כזה וואו איזה חמודים אתם.. ממש.. אני בבוקר לפעמים קשה לי להתעורר אם תבואו ככה מתחת לחלון שלי ותעירו אותי זה יהיה.. ממש טוב.. משהו כזה. ואני חושבת לעצמי- כמה מהאנשים פה חושבים עכשיו כמוני? "אם הייתי יודעת איפה את גרה.. הלוואי והייתי מעירה אותך בבוקר!" זה היה די מצחיק
אהה וגם דיברתי איתה אח"כ- היה ממש כיף, כרגיל היא הייתה ממש נחמדה וחייכנית, דיברתי איתה על ההופעה, אמרתי לה שהיה לה קול ממש טוב באופן מיוחד והיא אמרה שהיא עשתה חימום הפעם לפני ההופעה, כי הייתה לה הופעה באבן יהודה (אני כזה.. מה את אומרת..?) שממש נצרד לה הקול והיא פשוט לא יכלה לשיר! זה היה ממש מפחיד אז הפעם היא לא לקחה סיכון
היא גם אמרה שהיא נוסעת עכשיו לחודש.. אז ההופעות הבאות רק לינואר, ושהיא מקווה להתחיל ממש לעבוד על התקליט החדש אחרי זה ושהיא מקווה שבחצי שנה הקרובה זה יקרה. אבל אני לא רוצה להבטיח בשמה כלום, כמובן. כן אני יודעת שחפרתי לכם המון, אבל אני מקווה שמי שלא היה יוכל ככה לטעום קצת מההופעה
בקשר לוידאוים- שירה (ב"ש) אנחנו די סומכים עלייך בקטע הזה! יש לי רק חלק וידאו פעוט בפלאפון וגם תמונות שניסיתי לצלם לא יצאו משהו, כי לא הספקתי להיות בבית לקחת את המצלמה שלי :/ בקיצור- הודעה מדויקת תבוא בהמשך
לילה/בוקר טוב לכולם!!
טוב אז כרגע נכנסתי הביתה (כן ההופעה נגמרה קצת יותר מוקדם, אבל היה לי קפה חינם בבית קפה, אז מה, לא ננצל?) וראיתי שאף אחד עדיין לא כתב סיקור למרות שפגשתי כמה אנשים מהפורום, אז אמרתי יאללה נכתוב! טוב אז אני ממש ממש נהניתי! אני ממש אוהבת הופעות במרתף כי מרגישים, והיא אומרת גם, שהיא ממש אוהבת את המקום וזה ממש טוב בהופעה... הפלייליסט היה שגרתי למדי, היו כמה נקודות חדשות: הקאבר היה "שרמוטה פוריטנית" של שלומי שבן, לא מכירה את השיר ממש טוב אבל היה ביצוע ממש נחמד. יש וידאו של ממש קטעים קצרים ממנו, נראה אם נצליח לעשות עם זה משהו. היה רק הדרן אחד, שזה היה קצת מאכזב כי פעם שעברה היא עשתה שני הדרנים ושרה שני שירים חדשים! אז חשבתי שגם הפעם יהיה אבל אנשים פשוט קמו אחרי שיצאה אחרי ההדרן.. וזה היה ממש מבאס אז היא כבר לא חזרה להדרן שני.. אבל- היא אכן שרה הבור!!!!! יי! כל כך שמחתי! גם ההופעה אולי לא הייתה מאוד שונה מההופעות הקודמות, ולא היו המוון קטעי קישור שכאלה (למרות שהיו לה כמה יציאות.. P: ), אבל הקול שלה היה פשוט מדהים בצורה פשוט.. יותר מבדרך כלל! הוא היה צלול וטוב וחזק ובגלויה שהיא עולה גבוה, אז היא עלתה ממש ולא ירדה לנמוך כמו שהיא עושה לפעמים.. בכל מקרה היה באמת אדיר, ולהלן הפלייליסט, מקווה שלא שכחתי כלום וזה בערך לפי הסדר: הקול שקורא לי נס טיול בהיר סיפור מגירה (זה דווקא לא תמיד נכנס לפלייליסט, היה נקי ויפה ורונה נגנה במן כזה שעושה רעשים של רשרוש כזה, בזמן ה "פה פה דה דה" וזה ממש הוסיף) במערכת הדם מיהו המיילל ברוח my prison by the sea הפסקה-מרתף 10 והשטויות שלו... שרמוטה פוריטנית/שלומי שבן- אחרי שהיא סיימה לשיר היא אמרה "בדרך כלל אני לא מנבלת את הפה אבל בגלל שזה מילים שמישהו אחר כתב אז אני מרשה לעצמי.." או משהו כזה.. ואז כמובן שהיא לא יכלה להשאיר את זה ככה אז היא הוסיפה.. אהה כן כלומר אני מנבלת אבל לא ככה בלה בלה.. טוב בכל זאת זה חיפה... !!! אחח זה היה כואב! אוקי אולי אנחנו קצת עיר של זקנים אבל יש אצלנו מספיק ערסים שאומרים שרמוטה.. זה בסדר