רונה במרתף 10

מיץ פזי

New member
רונה במרתף 10

טוב אז כרגע נכנסתי הביתה (כן ההופעה נגמרה קצת יותר מוקדם, אבל היה לי קפה חינם בבית קפה, אז מה, לא ננצל?) וראיתי שאף אחד עדיין לא כתב סיקור למרות שפגשתי כמה אנשים מהפורום, אז אמרתי יאללה נכתוב! טוב אז אני ממש ממש נהניתי! אני ממש אוהבת הופעות במרתף כי מרגישים, והיא אומרת גם, שהיא ממש אוהבת את המקום וזה ממש טוב בהופעה... הפלייליסט היה שגרתי למדי, היו כמה נקודות חדשות: הקאבר היה "שרמוטה פוריטנית" של שלומי שבן, לא מכירה את השיר ממש טוב אבל היה ביצוע ממש נחמד. יש וידאו של ממש קטעים קצרים ממנו, נראה אם נצליח לעשות עם זה משהו. היה רק הדרן אחד, שזה היה קצת מאכזב כי פעם שעברה היא עשתה שני הדרנים ושרה שני שירים חדשים! אז חשבתי שגם הפעם יהיה אבל אנשים פשוט קמו אחרי שיצאה אחרי ההדרן.. וזה היה ממש מבאס אז היא כבר לא חזרה להדרן שני.. אבל- היא אכן שרה הבור!!!!! יי! כל כך שמחתי! גם ההופעה אולי לא הייתה מאוד שונה מההופעות הקודמות, ולא היו המוון קטעי קישור שכאלה (למרות שהיו לה כמה יציאות.. P: ), אבל הקול שלה היה פשוט מדהים בצורה פשוט.. יותר מבדרך כלל! הוא היה צלול וטוב וחזק ובגלויה שהיא עולה גבוה, אז היא עלתה ממש ולא ירדה לנמוך כמו שהיא עושה לפעמים.. בכל מקרה היה באמת אדיר, ולהלן הפלייליסט, מקווה שלא שכחתי כלום וזה בערך לפי הסדר: הקול שקורא לי נס טיול בהיר סיפור מגירה (זה דווקא לא תמיד נכנס לפלייליסט, היה נקי ויפה ורונה נגנה במן כזה שעושה רעשים של רשרוש כזה, בזמן ה "פה פה דה דה" וזה ממש הוסיף) במערכת הדם מיהו המיילל ברוח my prison by the sea הפסקה-מרתף 10 והשטויות שלו... שרמוטה פוריטנית/שלומי שבן- אחרי שהיא סיימה לשיר היא אמרה "בדרך כלל אני לא מנבלת את הפה אבל בגלל שזה מילים שמישהו אחר כתב אז אני מרשה לעצמי.." או משהו כזה.. ואז כמובן שהיא לא יכלה להשאיר את זה ככה אז היא הוסיפה.. אהה כן כלומר אני מנבלת אבל לא ככה בלה בלה.. טוב בכל זאת זה חיפה... !!! אחח זה היה כואב! אוקי אולי אנחנו קצת עיר של זקנים אבל יש אצלנו מספיק ערסים שאומרים שרמוטה.. זה בסדר :) הפעם האחרונה עיניים זרות (אחד הביצועים המרגשים) גלויה לחיות נכון 10 שניות המעין הזוהר הדרן: מבול (נכון היא תמיד מתרכזת ומן לוקחת נשימה לפני שהיא מתחילה את השיר הזה? אז היו איזה שני אנשים שישבו ממש על הבמה שכל הזמן דיברו ואז היא כזה עצמה עיניים לקחה נשימה וממש שמעו אותם מדברים, אז היא עצרה כזה הסתכלה עליהם ואמרה כזה? נו אז מה היה אחר כך? או משהו כזה.. זה היה די משעשע..) הבור (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) wait וזהו.. היו לה עוד איזה קטע משעשע שדי על תחילת ההופעה היא זזה בכסא כזה ואמרה פתאום באמצע החיים משהו כמו נראה לי שאני מפתחת איזה ocd קטן- אם אני לא בשדיור מול המוניטור (זה המכשיר הזה שעושה לה מן רמקול לעצמה וככה היא שומעת איך היא שרה ומנגנת) אז אני פשוט לא יכולה לשיר.. או משהו כזה. או שאחרי שהיא עלתה לבמה להדרן אז היא כזה וואו איזה חמודים אתם.. ממש.. אני בבוקר לפעמים קשה לי להתעורר אם תבואו ככה מתחת לחלון שלי ותעירו אותי זה יהיה.. ממש טוב.. משהו כזה. ואני חושבת לעצמי- כמה מהאנשים פה חושבים עכשיו כמוני? "אם הייתי יודעת איפה את גרה.. הלוואי והייתי מעירה אותך בבוקר!" זה היה די מצחיק :) אהה וגם דיברתי איתה אח"כ- היה ממש כיף, כרגיל היא הייתה ממש נחמדה וחייכנית, דיברתי איתה על ההופעה, אמרתי לה שהיה לה קול ממש טוב באופן מיוחד והיא אמרה שהיא עשתה חימום הפעם לפני ההופעה, כי הייתה לה הופעה באבן יהודה (אני כזה.. מה את אומרת..?) שממש נצרד לה הקול והיא פשוט לא יכלה לשיר! זה היה ממש מפחיד אז הפעם היא לא לקחה סיכון :) היא גם אמרה שהיא נוסעת עכשיו לחודש.. אז ההופעות הבאות רק לינואר, ושהיא מקווה להתחיל ממש לעבוד על התקליט החדש אחרי זה ושהיא מקווה שבחצי שנה הקרובה זה יקרה. אבל אני לא רוצה להבטיח בשמה כלום, כמובן. כן אני יודעת שחפרתי לכם המון, אבל אני מקווה שמי שלא היה יוכל ככה לטעום קצת מההופעה :) בקשר לוידאוים- שירה (ב"ש) אנחנו די סומכים עלייך בקטע הזה! יש לי רק חלק וידאו פעוט בפלאפון וגם תמונות שניסיתי לצלם לא יצאו משהו, כי לא הספקתי להיות בבית לקחת את המצלמה שלי :/ בקיצור- הודעה מדויקת תבוא בהמשך :) לילה/בוקר טוב לכולם!!

DeepThoughts

New member
היי חזרתי עכשיו הביתה

הקלטתי אבל עוד לא שמעתי, אז אני לא יודעת מה יצא לא צילמתי כלום שירה מחיפה צילמה היה נחמד לראות את יעל ועתליה ושירה אבל ההופעה היתה יותר מידי רגילה (טוב נו התרגלתי להופעות נדירות..) אני בעד כל יום ללכת למחוא לה כפיים מתחת לבית היה ממש קצר

מיץ פזי

New member
באמת הרגיש קצת קצר..

מקווה שההקלטות יצאו טובות... בתכל'ס לא היה כלום שאין כבר וידאו טוב שלו, נראה לי.. ואני מקווה שאולי היא תעשה את הקאבר הזה בעוד מקום שנוכל לצלם כמו שצריך

עכשיו תורי

ההופעה זהו היתה מאוד חשובה עבורי עם כל הסמליות שבעניין מאוד שמחתי לראות את כולן שירה, שירה,מיץ פזי , וגם את הפפרצ'י מבינמינה גם בשבילי ההופעה היתה קצרה מדי ציפיתי לשירים חדשים ,ולבקשות הקהל גם אני בעד ללכת ולמחוא לרונה כפיים מתחת לבית (אפשר לארגן משהו בחנוכה) אני ממש הרגשתי בבית מוקפת במשפחה שלי יש לי שירה ויעל בבית וגם האוסידי מעניין לאיזה סרט רונה התכוונה גם לי קוראים יעל תודה רבה על הכל תודה שהגשמת את חלומי כמו בציור לסינגל עינים זרות יש לי תמונות עם כולן תתנו לי
לשים אותם פה

שימי במקומי את התמונות של רונה כי

תפוז משום מה לא מוכנים לאפשר לי להעלות אותן גם אחרי שהקטנתי את הקבצים
בכל מקרה, יעל (מיץ פזי) כבר כתבה ממש הכל על ההופעה ומסביב לה, סיקור כל כך ממצה שאין מה להוסיף. שתי גיטרות ושני גאוני גיטרה זה מה שמספיק כדי להפוך ערב לכל כך יפה. איזה ביצועים מרגשים היו להמון שירים. היה לי כיף לפגוש אתכן. ועתליה, בפעם המיליון, מזל טוב

123nisayon

New member
מה רגילה?

שרמוטה פוריטנית? הבור? דיבורים? עליה גבוה בגלויה? נו, שתופיע כבר בתל-אביב, אחרי שתחזור מהחודש המסתורי שלה. קדימה.

Sheeesh

New member
אחת ההופעות

הטובות שראיתי של רונה מתוך ה3 האחרונות שהייתי בהן... אולי זה באמת תוצאה של החימום של הקול. נכון הפלייליסט היה שגרתי (מלבד "בור" והקאבר) אבל היה משהו בהופעה הזאת שהיה שונה. היא שרה מדהים, הוסיפה קצת קולות ועלתה ממש גבוה בחלק מהשירים, בטיול בהיר לדוגמא שהיה ביצוע מעולה, (חוץ מהעובדה שאני ממש אוהבת את השיר הזה בזמן האחרון הם גם ביצעו אותו ככ טוב!! ) ב10 שניות היא הוסיפה קצת מבד"כ.. ואחח הטונים בגלויה, מבול, המעיין הזוהר... וואו.. רונה רוצים חימום כל הופעה!!!!!! בקיצור אני אסכם במילים שמיץ פזי אמרה לי "אולי לא היו נדירים אבל הרגילים היו ממש איכותיים" ואני מסכימה לחלוטין.. אהה כן והקאבר לשלומי שבן??? גדול

califia

New member
אמא אבא בדונגו

ויוה זישייר אני מורידה ריבה מקינטייר במדיה פייר ! אני לא יכולה יותר אני ישנה אצלכן בהופעה הבאה בפריפריה. תהיה לי הזדמנות יום אחד להחזיר לכן טובה, לא, אין לי כסף, אני סתם קבורה בעיר שעולה הון לגור בה בלי שום נימוק או סיבה או תכלית. אמא שלי כנראה חושבת שיש פה כלות איכותיות. אני והמחלה דמויית האפילפסיה שלי. לא מומלץ לנהוג. 140 על מונית בית- ת"א. גם אם אני אתפוס מונית שרות באמצע הלילה מחיפה או ב"ש לת"א. בלתי נסבל. די עם המלח על הפצעים. מספיק שהייתי בקומה כל השנים האלה ושכחתי מקיומה של רומה, המוסיקה שלה, הופעות, בפרט ובכלל, והעולם שבחוץ, ואה, חיים. והכל בזכות זוגתי היקרה לשעבר, פוייזן אייבי, הידוע הבכינויה גברת נשיקת הכפור.לא לבלבל עם פוייזן אייבן.

califia

New member
תזכירי לי איך הסולסיק הזה עובד.

שוב גמרתי את המנוי 75 שירים באימיוזיק, ואני פושטת על האוזן וקרמבו והדוכן בלבונטין ב2 לחודש. ואני רוצה שישאר לי כסף להופעות. לחם ושעשועים. או לפזורה. מה שיגמור לי את כולו. אח, פלטשר היה כ"כ מאכזב. אבל אין לי אומץ לכתוב בפורום מוסיקה אלטרנטיבית, הם כאלה קונוסיירים. מישהו היה ברוטס מנובה? לפי הטרקים שקניתי הוא מדהים. אוףף.גו'זפין פוסטר סתם מדכאת בטח. ואני אפילו לא אוכל להגיע לשילה מחר. מתי יש רונה בת"א? בואי לכפ"ס! נו! מת פה! בקצב הזה אני חוזרת לפ"ת.חולון נהייה עיר תוססת לאחרונה. עומר. תענה לי! תענה! כבר דצמבר, הבטחת יונה, אה, דירה. בת"א. ושנכתוב ביחד סרט על לסבית מזדקנת ועומו כוסון שחולקים דירה בג'יפה. אבל כבר עשו את זה.מילא, אתם הדור שלא זוכרת את פלורנטין.

califia

New member
עומר! ת"א עכשיו הבטחת אתה מתגייס או

או ברלין באפריל, לבד? אני צריכה לשכור דירה מראש ולהזמין טיסה בזול. וללמוד קצת גרמנית. אה? פדהיין קרוייצברג פנקוו? פרנצברג? מזרחה יותר? עוד מזרחה? איפה? יש לך קשרים בדלת ליד מירינגדם והיינריך היינה? עוד תדרדר אותי ללגשת ללידר ואוחובסקי. כל הלסביות נהיו טרנסים בלאו הכי. לא נשארה לי אף אחת. רק אותך. העיפו אותי מהשוורצה.לקחו אותי למסיבה פרטית עם המון מגולחות ראש, אבל נראה לי שהן פאג הגז או סתם פרינדלי. המבורג? מינכן?דרמשטט?ברסט?הצפון התעשייתי ? איין?

מיץ פזי

New member
שרמוטה פוריטנית

עובדים על הקלטות, גם אם יהיה זה רק חלקים לא באיכות מזהירה

bזוהר

New member
יוווווווואו!!!

איזה חמודה רונה כל הדברים שהיא אמרה! איזה חמודה... וואי זה נשמע שהייתה הופעה פשוט מעולה! יו איזה כיף.. ממש נהנתי לקרוא! תודה רבה על הסיקור המעמיק :) ושרמוטה פוריטנית!!! אולי לא קיבלתם שירים חדשים אבל זה קאבר גדול..! ראיתי בפייסבוק תמונה שלכם שעתליה העלתה, אחלה תמונה תעלי את זה לפורום אם בא לך איזה כייייף לכן :)

מיץ פזי

New member
אכן

קאבר מדליק :) אני גם התלהבתי מהתמונה, אפילו שרונה לא מחייכת.. אבל תתמקדו בה ולא בי כמובן! P:

מי מהן זו את?

חח ישבתי ליד הבחורה עם האדום. ואני מסכימה עם כולן פה, ההופעה הייתה פשוט איכותית. לדעתי זו הטובה ביותר מההופעות האחרונות של רונה שגם הייתי בהן, כאילו התאהבתי בה מחדש. :>

למעלה