רונה בריאיון ענק שהתפרסם היום: "כבר לא לסבית"

bזוהר

New member
רונה בריאיון ענק שהתפרסם היום: "כבר לא לסבית"

סתם סתם......1 באפריל......חחחחחחחחחח תתפקדו שם: גיל: מה הכי בא לכם לעשות החודש: מה אתם חייבים לעשות החודש: שיר שאני שומע/ת הרבה לאחרונה: תמונה:

../images/Emo192.gif

מתפקדת :) שם: טל גיל: 15 מה הכי בא לכם לעשות החודש: חופש פסח, והופעה של רונה :]] מה אתם חייבים לעשות החודש: לימודים
וליל הסדר (אני ממש שונאת את זה.. כל כך מייגע..) שיר שאני שומע/ת הרבה לאחרונה: osais- wonderwall ועיניים זרות תמונה:^^

מיץ פזי

New member
חחחחחחחח

וואי כל כך קל לעבוד עלי באחד באפריל.. שם: יעל גיל: 18 מה הכי בא לכם לעשות החודש: ללכת לראות את ההופעה של שלומי עם רונה שיוצאת יום לפני המתכונת שלי בתנ"ך!!!! מה אתם חייבים לעשות החודש: ללכת לראות את ההופעה של שלומי עם רונה! מה אני באמת חייבת? להוציא מחנה פסח עם החניכים שלי.. זה מחנה ארוך עם המון הכנות, עוד עוד שלושה שבועות וכבר הוא מעיק עלי.. שיר שאני שומעת הרבה לאחרונה: כל השירים ב"עיר" של שלומי שבן תמונה:

../images/Emo6.gif

הבהלת אותי. שם: נוף גיל: 17 מה הכי בא לכם לעשות החודש: טיול ארוך, אבל כרגע כולי תפוסה (הבגרות בספורט מאחורי!) מה אתם חייבים לעשות החודש: בגרויות. שיסתיים כבר שיר שאני שומע/ת הרבה לאחרונה: "שגר פגר" של הבילויים. אני אוהבת אותו בגלל החרוזים, הקצב והיצירתיות, אבל הוא כ"כ שובניסטי.
ותמונה

חדש פה../images/Emo13.gif

שם: איתמר גיל: 14 מה הכי בא לכם לעשות החודש: לוידע, משהו שיעשה לי הרבה כיף
מה אתם חייבים לעשות החודש: מיצב פיכסה... שיר שאני שומע הרבה לאחרונה: "לשטוף" של ערן צור תמונה:

מיץ פזי

New member
ברוכה הבאה!

נראה לי אתה משהו לא שכיח בקרב כותבי (כותבות?) הפורום כאן, וגם לא בקרב המעריצים (המעריצות..?) של רונה. אז עוד יותר ברוכה הבאה! ממש מעניין אותי איך הכרת את המוסיקה שלה?

SheIIy

New member
גם אני, גם אני:

שם: לא השתנה מהחודש שעבר, האמינו לי. גיל: אממ 19 ותשעה חודשים בדיוק. מה הכי בא לכם לעשות החודש: לישון, להיות עם כל המשפחה בליל הסדר.. מה אתם חייבים לעשות החודש: לעזור לנקות את מקום העבודה + הבית לפסח. שיר שאני שומע/ת הרבה לאחרונה: את כל האלבום של אטליז + עוד כמה שירים משמונת הדיסקים החדשים שלי
תמונה: הם מעולים, באמת.

כל מה שבא לי זה לעבור את זה . .

שם: נעה. גיל: 17 והרבה. מה הכי בא לכם לעשות החודש: בעיקר לנוח!!!! מה אתם חייבים לעשות החודש: ללמוד, והרבה. שיר שאני שומע/ת הרבה לאחרונה: 'אני שוקעת..תפוס אותי' של שלומי שבן. תמונה: אין צורך:].

bזוהר

New member
עונה

שם: זוהר גיל: 16 ו9 חודשים מה הכי בא לכם לעשות החודש: להיות איתו, לנוח וללכת להופעות של רונה בפסח מה אתם חייבים לעשות החודש: ללמוד ולעבוד על כל מיני דברים למגמת תיאטרון שיר שאני שומע/ת הרבה לאחרונה:Crazy וכאלה... תמונה: עם בת דודה שלי

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo187.gif

שם: אופיר גיל: 17 מה הכי בא לכם לעשות החודש: לישון טוב. מה אתם חייבים לעשות החודש: ללמוד למתכונות, לסיים פרוייקט מגמה. שיר שאני שומע/ת הרבה לאחרונה: Alessandro Nivola - Shade & Honey תמונה: -

noa08128

New member
צחוקיה

שם:נועה (ממ יש פההרבה נועה לאחרונה) גיל: 18 וחצי מה הכי בא לכם לעשות החודש: האמת שעכשיו עשינו מתחיה אדירה שפתחה לי את החודש בסבבה (גנבנו את האופניים של כל האנשים בקבוץ ושמנו ברחבה של החדר אוכל) מה אתם חייבים לעשות החודש:ממ פסטיבל האביב והופעה של להקת רגאיי (יזראל ובריישן) שבאה מחו"ל. לצערי ההופעה הזו נופלת אל רונה קינן במדרשה שזה ממש קרוב אלי. שיר שאני שומע/ת הרבה לאחרונה: האמת שWAIT/ תמונה:

למעלה