רונה בשישי במרתף 10

רונה בשישי במרתף 10

יום ו', 30.11, 22:00 -------------------------- רונה קינן - מופע אקוסטי רונה קינן חוזרת למרתף בפורמט האקוסטי האהוב למופע הכולל שירים מתקליט הבכורה שלה "לנשום בספירה לאחור", שירים מהאלבום השני "עיניים זרות" וכן גרסאות כיסוי ושירי משוררות מפרויקטים קודמים ("אתה חברה שלי" של ערן צור ו"שרות לאה גולדברג"). רונה קינן - שירה, גיטרה אקוסטית ערן ויץ - קולות, גיטרה אקוסטית www.myspace.com/ronakenan www.ronakenan.com מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

bזוהר

New member
זה השירשור הגעה+טרמפים לחיפה..

מי מגיע? מישהו יכול להציע טרמפ'? אני צריכה מת"א מישו מגיע מת"א? כאילו אם אני אלך לבנימינה אז לא... אבל בינתיים ממש אין לי איך לחזור מבנימינה..

Sheeesh

New member
מגיעה..

מהקריות לחיפה ובחזרה... כרגע אנחנו שתיים אז יש בכיף מקום אם משהו צריך טרמפ.. אני אדע יותר לקראת הסופ"ש. =)

SheIIy

New member
קחי טרמפ עם רונה..

זה צריך להיות מהנה
חבר'ה - תהנו!

califia

New member
רגע, אז כל הזמן הזה

הפסדתי חברה מהנה וטרמפים כי אני מטרידה את רונה מינית? אלוהים, דחקות מוצלחות שוות יותר מסקס טוב. היו צחוקים? מעניין מה ואת מי עוד החמצתי בגלל ההרומונים המשתוללים שלי. עוד ידידות שהיה להן לא נעים שהתחלתי איתן בצורה נחרצת והחליטו לא להתידד איתי למרות שנשאתי חן בעיניהן אפלטונית? אני נואשת חברה. אין לי סקס, אין לי אהבה, אני מדוכאת מהמוסיקה, חורף, קר, אין לי חברים, הן נשואות עם פעוטות, ואני שונאת ילדים ומחויבות. אם אני ארצה לשמוע צווחות אני אשמע פאנק ומטאל. אני בעד זמרות בל קנטו. בלי קולרטורות, הן עושות לי סחרחורת. ובלי כורסאות מזמרות. ובלי ויברטו היסטרי. אגב, יש חדש בנגזרת הטי שרטס עם ההדפסים ההזויים? שאני אדע להעתיק, עכשיו שהיא דבה וכבר לא קונה מידות ילדים בזול בשוק, או להבדיל מעצבים, פיחס קאלה, פיחס פיליה. סתם. הכל מהשוק בזול מידה 16 של בחורים בני 14. אני מקנאה. זה כ"כ נוח וזול. האידאל הלסבי. אין לי אויר פה. רוצה ללונדון, רוצה לברלין, רוצה לפריסקו. כמעט קניתי אחת עם פטיפון, הומור של לסביות, ז"א אני לא יכולה לבייש את הפירמה של ענבל ורונה, וללכת עם הצעות בוטות למין אוראלי. ולא היה לו אחד עם הדפס של טלפון חוגה. גם אני רוצה קמיקזה. אגב, גם לכם קרה שהבנתם שבזבזתם את רוב חייכם ושכלכם וכספכם וזמנכם ועיצביכם המרוטים על מוסיקה מדכאת וגרועה, ושהמוסיקה הכיפית שכולם שמעו בילדות ובנעורים היא היא הדבר האמיתי? אני הדרדרתי לשמיעה של נו דאוט פוג'יז שב"ק ס וג'ו קוקר. גנז?נירוונה?מדונה?מה שמעו בפ"ת? לא זוכרת.מה זה טעם פתח תקוואי? כל הקודמים הם מת"א וחדרה. אני אצליח לגרום לעצמי לשמוע ענבל בסוף? זה קורע לי את הלב.

punky brewster

New member
את יודעת בהתחלה

נורא סקרנת אח"כ שעשעת, עכשיו זה סתם צפוי עד פיהוק. לאט לאט ובהתמדה את עולה להרבה פה על העצבים. לא חבל? אם בא לך להוציא מה שעל ליבך אנא פני לפורום 553 שם תוכלי לכתוב מגילות עד שיגמרו לך התווים (ואז תוכלי לפתוח הודעה חדשה, נשבעת לך זה אפשרי). אם בא לך חברה\בת זוג שימי זוג נעליים וצעדי לכיכר רוטשילד או לקניון ברוך ז"ל אני בטוחה ששם יש לך סיכוי הרבה יותר טוב. ואם בא לך לשגע לנו את השכל פשוט תבקשי מכל אחת ואחד כאן את המסנגר וזהו. די נמאס לשמוע ירידות על רונה\מרמורך כלסבית בארץ הקודש\דעתך על הרוק הישראלי (במיוחד הנשי) משנות ה90 עד ימינו.

TziMHoNoa

New member
../images/Emo31.gif

אף אחד לא חייב לקרוא אותי זה מעניין [אוטיזם? מעניין.]

bזוהר

New member
זה לא קשור לאף אחד לא חייב לקרוא.

רוב מה שהיא כותבת לא באמת עוסק ברונה/במוסיקה שלה.

califia

New member
בסדר. אני הולכת למצוא לעצמי

קשר שבו אכול לעלות למישהי על העצבים עד כדי פיהוק וזה יהיה מקסים ומתוק ואהבה וזה. נישואין. איחס. מחויבות. למה לי. אני אגוון. אני אכתוב את דעתי על הרוק הנשי בארץ הקודש מימי העליה הראשונה ועד דור התקומה. אני אשרטט את מרמורי מהקהילה בקוטב הצפוני באינואיטית מסורתית. אחחח סשימי טרי. לגבי ירידות על רונה ונעליים, אז מקרר. זה תמיד פתרון. או זוג נעליים חדש. אבל לא מקניון ברוך. ורגע, לעולם, אבל לעולם אל תגידי את המילה ברוך למישהי שגדלה בפ"ת, הסתובבה בפלורנטין בשנות ה90',ועוד כמה דברים. זה מזל רע. אני אכין מילון שמות שלעולם אסור לך להגיד. מסנג'ר מישהי? גם אוחצ'ות פרינדלי מוזמנות. עומררר, תסתדר בשלשות. רד ל25 שכיבות שמיכה.

מיץ פזי

New member
אני מגיעה אבל

אני גרה בחיפה, וגם אני עדיין עם מלווה אז אני לא כל כך יכולה להציע טרמפים.. :/

bזוהר

New member
../images/Emo10.gif כנראה שלא אגיע למרתף 10

וגם לא לבנימינה מחר
אני אחכה לסיקורים

מיץ פזי

New member
אוי זוהר!

זה ממש חבל...
אין כאן אף אחד שיסיע את זוהר החמודה...? מצטערת שאני לא יכולה לעזור :/ \ מבטיחה לחזור עם סיקורים ואולי גם עם צילומים...!

bזוהר

New member
חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה ממש עצוב לי:/ אני מקווה שיהיו עוד תאריכים בקרוב אבל את בטח לא צריכה להצטער אין לי איך לחזור משום הופעה, בזמנים אחרים אולי הייתי מחפשת אנשים בסביבה לישון אצלם אבל עוד כמה ימים אחותי חוזרת מהודו אחרי שנה... אמא שלי באקסטזות ניקיון ואני לא יכולה לנטוש :) סיקור בהחלט יהיה מעודד מאוד... :)

מיץ פזי

New member
הממ טוב בכל מקרה

אני יודעת שאמרת שאת צריכה לחזור הביתה.. אבל- אם בכל זאת את צריכה, אז את ממש מוזמנת לישון אצלי, אני גרה בחיפה, וזה ממש לא בעיה :) וגם אם הפעם לא יצא, קחי הזמנה זו באופן קבוע בהופעות בחיפה.

bזוהר

New member
וואי תודה רבה!!איזה מותק את!

הפעם זה גם יום שישי ואין לי איך להגיע אבל אני אזכור את זה לפעמים אחרות, ממש תודה!!!! :)

למעלה