רונה בתפן

Sheeesh

New member
רונה בתפן

חזרתי לפני שעתיים מההופעה המצויינת של רונה בתפן... הופעה אקוסטית עם ערן וייץ ועדי רנרט, ישבנו בחוץ על הדשא שליד הגלריה של המוזאון, היה קריר ורונה ששאלה מה שלום הקהל ואם קר לנו, אנחנו מוזמנים לעלות להתחמם על הבמה.. (התאורה דאגה לה ל"חום גוף גוף חם"..
) הסאונד היה סביר, חוצמי איזו פעם שפתאום הגיטרה קיבלה כזה ווליום והתעוררה לחיים, וזה היה משעשע. הקהל היה מגוון מאוד וכמו שהיה כתוב בפרסומת של המופע "מגיל 3-103"... אז אכן היו כמה ילדים קטנים והיו כמה חבר'ה מבוגרים, שכמעט אחרי כל שיר היה איזה סבא חמוד שצעק לרונה "ב-ר-א-ב-ו" והיא צחקה ובאיזה שהוא שלב ציינה שיש כמה חברים של המשפחה בקהל או משהו כזה. והפלייליסט, אני לא זוכרת את הסדר בע"פ.. מה שכן היא התחילה ב"נס" אח"כ "בתוך אגם קפוא" (שימו לב לשינוי בסדר !!!) היו גם סיפור מגירה, טיול בהיר, my prison, הפעם האחרונה, 10 שניות, גלויה, לחיות נכון, עיניים זרות, מיהו המילל ברוח, הקול שקורא לי ולחיות נכון (לא בסדר הזה..סורי) דפקו נפקדות והיו חסרים לי מאוד: המעיין הזוהר, wait, ובמערכת הדם. חוץ מזה המיוחדים שלנו להערב: היא ביצעה את "האהבה הראשונה" של אבא שלה כמחווה, ולבסוף את "פתחי לי את הדלת" של אחרית הימים. בהדרן: "מי מפחד מהזריחה" שהיה מצחיק כי לקראת הסוף היו כמה בנות שכנראה לא הכירו את השיר וחשבו שהוא הסתיים ובאיזה קטע בסוף הם חשבו שהשיר נגמר והתחילו למחוא כפיים... מצחיק. ו..כמובן- "מבול" (איך רונה מכנה אותו? הפייבוריט...) בקיצור נהניתי, היה מרגיע כתמיד וכיף אבל.. (כן יש אבל) ציפיתי למשהו אחר, (חבל שלא ראיתי את ההודע בפורום לפני) אם הייתי יודעת ששאלו אותה מה הולך להיות בערב מחווה לא הייתי מפתחת ציפיות... שלא תבינו אני לא מצטערת שנסעתי לחור הזה.. (אהה עוד לא ציינתי איזה חור המקום הזה.. לפני הכניסה לכרמיאל לוקחים פניה שמאלה ונוסעים 12 ק"מ (!!!) בדרך חשוכה עם מלא סיבובים ועיקולים, ו-בעליה! קיצר מתיש אבל היה שווה, כי רונה זאת רונה...
ויש לי עוד הופעה לרזומה...

Sheeesh

New member
העליתי את גלויה

ליוטיוב.. מצטערת על האיכות.. זה מה שהסוני אריקסון שלי מסוגל לעשות... אבל שומעים סבבה.

misheani

New member
תודה, אבל למה דווקא את גלויה?

דורשים פתחי לי את הדלת!!!! והאהבה, כמובן. נשמע אחלה, זה בדיוק השירים העמוסיים שציפיתי שיהיו.

califia

New member
פעם הבאה אני אבוא עם הטייפ מנהלים שלי

לעשות חקירה תחת אזהרה. יש לי גם מצלמת וידאו לא רעה עם חצובה, אבל ההמרה ממיני דיוי על חשבונכם. אני צריכה לזכור לטעון את הסוללה ולקנות את הצו'פצ'יק מחדש ביוגנד.

bזוהר

New member
שירה!!!!! :)

תודה שכתבת, חיכיתי לזה. שמחה שהיית שם ושיש לך עוד הופעה לרזומה.. ושהיה לך כיף.. נשמע שהיה ממש נחמד

0mroosh

New member
אוי,

גם "האהבה הראשונה", "פתחי לי את הדלת" ו"מי מפחד מהזריחה" שכל כך חסר לאחרונה. קקה. שמח שנהנת.

היה בהחלט כיף:)

הגעתי לגן התעשייה תפן בשעה 12 בצהריים עם עוד מישהי שהצלחתי לסחוב איתי עד לשם D: שמענו הרצאות משעשעות, ראינו תערוכות, הסתובבנו בגן הפסלים עצמו, במוזיאון המכוניות, הסתלבטנו לנו עם סמיכה על הדשא, ציירנו והיה מאוד נחמד. אחרי כ-6 שעות כבר לא נשאר כל כך מה לעשות אז דיי הסתבובבנו בחוסר מעש, אז פגשנו את אסנת ולירון [לירון נכון?!D:] היי אסנת:) היה משעשע. ישבנו לנו על הדשא וחיכינו שההופעה תתחיל. הייתה אוויריה מרגיעה [ולצערי הרב היה גם מאוד קר] וגם אני ציפתי למשהו טיפה אחר. רונה וחבריה לבמה היה מקסימים כתמיד. סה"כ הייתה הופעה טובה. בסוף ההופעה אסנת נידבה את לירון ואת המכונית שלו והם החזירו אותנו הביתה:) יום טוב, אבישג. נ.ב אפילו קיבלתי גלויה D:

DeepThoughts

New member
פתחי לי את הדלת אודיו

גמדים קטנים זורקים עלי קבצים ואני מעלה http://www.badongo.com/file/4521244 califia את מודל לחיקוי בלי פסיקים ובלי נקודות ובלי קשר לעולם כותבת וכותבת מה יהיה בסוף רונה נהיתה זונת מוזיאונים בין באר שבע לתפן סיור מוזיאונים בעקבות רונה אמצעי התחבורה שלך מענה לבעיות שלך טיפול למפרקים שלך ואני מדמיינת פרסומת לבית אבות די אין לי כוח אלך לישון על הכרית נוצות היה מעייף

wile weaver

New member
צפיתי מן הצד

בפורום הזה כבר זמן מה, ומשום-מה אף פעם לא הרשיתי לעצמי לכתוב פה. ההופעה בתפן הייתה ההופעה הראשונה של רונה שיצא לי לחוות (ראשונה מני רבות, אני מקווה). משך חודשים חיפשתי הופעה שאוכל להגיע אליה, ובגלל לו"ז צבאי עיקש וחיים בפריפריה נטולת תחבורה ציבורית, לא מצאתי. אבל הפעם היא נחתה כל כך קרוב אלי שידעתי שכל העולם יתהפך ואני לא אפספס את ההופעה הזאת
. וגם, החלטתי לנצל את ההזדמנות המופלאה הזו כדי להצטרף :) [אז, למקרה שזה חשוב למישהו - הפלייליסט בסדר כרונולוגי: נס בתוך אגם קפוא הקול שקורא לי טיול בהיר סיפור מגירה Prison By the Sea מיהו המיילל ברוח הפעם האחרונה האהבה הראשונה (שאבא שלה כתב) עיניים זרות גלויה לחיות נכון 10 שניות פתחי לי את הדלת (שגם אותו, כידוע, כתב אבא שלה) - ובתור הדרן- מי מפחד מהזריחה מבול] ההופעה הייתה נהדרת ורונה הייתה מקסימה
..והתרגשות של הופעה ראשונה, שאני מקווה שלעולם לא תיעלם לי.. ולבסוף, רק שאלונת - אולי במקרה יש למישהיהו קובץ וידאו של Prison By the Sea מההופעה הזו? (לא יכולתי להתאפק..)

נשמע כיף גדול ../images/Emo9.gif

וההופעות במקומות הנידחים הן תמיד משום מה היפות ביותר אולי בגלל תחושת הניתוק והמרחק... שמחה שנהנית ומקווה שתזכי להופעות נוספות בקרוב :)

למעלה