רונה ב24- עכשיו!

0mroosh

New member
הו. קליפ מדהים! ../images/Emo9.gif

מי שרוצה, ולא יודע-ניתן להוריד אותו מהאתר הרשמי של רונה. ערב נעים.

ברררר

New member
../images/Emo107.gif

מי מפחד מהזריחה? ברור שאורן! איזה כבוד להיות אדום, במחנה! מה יש לברוש ולאלון? כולם שם חנונים, באורן יש רק א-נשים טובים

אני מגיב אני מגיבב להלהלה

סוף סוף. אז ככה, עומר מזל טוב!. והייתי חייב להגיד שאלון המחנה הכי טוב. {קוב בא לעזרתי! :}.} חג שמח שנה טובה. הקשר היחידי לרונה זה, אהבה שקופה אהבה שקופה אהבהההה שקופה. אלפקה מדברת האמרית.

קוֹבּ

New member
אלון המחנה הכי טוב!

אלון המחנה הכי טוב! אלון המחנה אלון המחנה אלון המחנה הכי טוב!
אפילו התפוח כאן ירוק.
אלון! צועד, אני שומע. אלון! צועד, אני מרגיש. כי מאלון יוצאים המדריכים הכי טובים. [לפי שירו של ברי סחרוף]. הו! מחנה אלון מחנה אלון מחנה אלון מחנה אלון אלון אימפריה. "קוֹבּ, אתה מפוטר". סליחה! סיימתי. אלון - או כלום! אלון - או כלום! אלון - או כלום!

ברררר

New member
../images/Emo46.gif

או-רן או כלום או-רן או כלוםםםםםםםםםםםםםם אוווווו אני אדום בנשמה מחנה אורן מלחמה אורן או כלום! איכס על אלון!
הדבר היחיד שהיה טוב באלון זה השיר" כשהגעתי כבר ידעתי חרא באלון או או או או או חרא באלון" ו"כשהגעתי ראיתי נגנבתי חרא באלון או או או או או חרא באלון" (סליחה
). מה היית באלון ב04? איזה חוג ספר ספר?

קוֹבּ

New member
אלון 6

הכי טוב שיש אלון - ראשי תיבות של 'אורן לפלפים ונלוזים'. וזה 2003, חמודה. כבר עברו שנתיים ורבע
אני מזדקן. כבר רואה את עצמי בפרק משימה מספר לחניכים על 2003 כשאנחנו ב2009
. אני אלון בנשמה.

ברררר

New member
אההה טוב אז לא איתי!!

אעלק! אתם מלפלפונים רקובים
מי היה איתך בחוג ממשגב!?

קוֹבּ

New member
ואתם בצבע של פוֹת עירקי.

הייתי בחוג עם שירן ירוסלבסקי ויותם ממשגב. וגם הכרתי שם מישהו בשם יונתן שיפר אבל הוא היה בחוג 8 בכלל. ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם. אשמח אם יש לך מושג מה קורה איתם

ברררר

New member
יונתן שפר ../images/Emo6.gif כפרעליו!

איזה יותם? פרליץ? אתה פות עירקי בעצמך! יודעת גם יודעת. משגבניקים. עצוב.

michal optimit

New member
אני הייתי חוג ליד יותם פרליץ.

כמה זמן עבר מאז קורס מד"צים, שעשעתם אותי קלות. אני הייתי בברוש, ואני לא מתכוונת לפתוח במורלים (אולי כי אני כבר לא זוכרת כל כך.)

שישיץ

New member
../images/Emo32.gif שאלה חשוביסימה_../images/Emo79.gif

מישהו פה לקח פעם רואקוטאן? כי לא עונים לשאלה שלי בפורום תרופות, ומכיוון שאתם כ"כ מושים חשבתי שאתם תעזו לי.

למעלה