רונה הולכת להגיש את ציפורי לילה (!!!) http://b.walla.co.il/?w=/3050/1652330
M misheani New member 11/3/10 #1 רונה הולכת להגיש את ציפורי לילה (!!!) http://b.walla.co.il/?w=/3050/1652330
ח חסמו לי את הסיסמה New member 11/3/10 #2 אז אולי כדאי לי לנסות לשמוע את התוכנית הזו בלילות בהם לא נרדמים. ולא רק בימי רביעי
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 11/3/10 #3 יאאאאאאאא אני מאושרת. טוב, לא לגמרי, אבל מספיק. רונה מגישה תכנית על שירה!
ת תמרוש5 New member 12/3/10 #8 יו מגניב! חבל שלא באמת יש לי זמן להקשיב וכאלה אבל לא נורא. טוב בעצם מיום ראשון אני הולכת לא לעשות כלום במשך שנתיים, אולי פה ושם יהיה קצת זמן...
יו מגניב! חבל שלא באמת יש לי זמן להקשיב וכאלה אבל לא נורא. טוב בעצם מיום ראשון אני הולכת לא לעשות כלום במשך שנתיים, אולי פה ושם יהיה קצת זמן...
ת תמרוש5 New member 12/3/10 #14 לא רק אקמול!!! אני יכולה לתת לך גם מאלוקס פלוס, קל גרון, שמן פראפין ועוד שלל תרופות לא מועילות
נ נעה של ה י ם New member 15/3/10 #28 הכי כיף להיות מרפאה ללא רופא ואז את מחלקת לאנשים את כל הכדורים בסמכות רופא + בונה סטוק לעצמך, ואז ביום שהרופא מגיע - "אממ דוקטור... נתנה לX ככה ולY ככה ולZ ככה ואני לקחתי זה וזה... אז תוציא מרשמים טוב? "
הכי כיף להיות מרפאה ללא רופא ואז את מחלקת לאנשים את כל הכדורים בסמכות רופא + בונה סטוק לעצמך, ואז ביום שהרופא מגיע - "אממ דוקטור... נתנה לX ככה ולY ככה ולZ ככה ואני לקחתי זה וזה... אז תוציא מרשמים טוב? "
ת תמרוש5 New member 15/3/10 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה כמעט שווה ערך ללהיות מותקפת מינית ע"י דוקטור ארז ולקבל ממנו את כל התרופות הנחוצות אבל אני הולכת כנראה להיות במרפאה שהיא כמעט בית חולים ומלא קורסיסטים חכמים של 8200 אז רופא כן יש שם
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה כמעט שווה ערך ללהיות מותקפת מינית ע"י דוקטור ארז ולקבל ממנו את כל התרופות הנחוצות אבל אני הולכת כנראה להיות במרפאה שהיא כמעט בית חולים ומלא קורסיסטים חכמים של 8200 אז רופא כן יש שם
ת תמרוש5 New member 14/3/10 #26 קאטמין ודורמיקום../images/Emo65.gif (טוב השמות האלה שווי ערך אצלי ל-טובוס קאפנו אמבו ) איי איי. ממחר חיים חדשים.
קאטמין ודורמיקום../images/Emo65.gif (טוב השמות האלה שווי ערך אצלי ל-טובוס קאפנו אמבו ) איי איי. ממחר חיים חדשים.