רונה, הופעה במעבדה בירושלים, 6.7.07

רונה, הופעה במעבדה בירושלים, 6.7.07

בסוף התרגשתי מאד. ידעתי שאתרגש, אבל לא תארתי לעצמי עד כמה. הופעה של רונה הייתה חשובה לי מאד וברמות שלא יתוארו. ההופעה התחילה בזמן: בהתחלה עלתה הלהקה המדהימה, ולאחריה רונה העוד יותר מדהימה ופשוטה כדרכה. הקהל היה נהדר ובמשך כל ההופעה דרש עוד ועוד, הירושלמים, ואלו שבאו מחוץ לירושלים מילאו את המעבדה והוכיחו ללא ספק שרונה גדלה והולכת (אני אישית הבאתי איתי חברה שלא הכירה את רונה בכלל ועכשיו היא רוצה לקנות את הדיסקים שלה וללכת לעוד הופעות). רונה עלתה לבמה ואמרה 'שלום' פשוט כזה, ההופעה החלה ואני הרגשתי שוב את פעימות הלב על כל פריטה ועל כל מילה בשירים שאני מכירה כל כך טוב. ניסיתי לצלם את רונה, כי אני אוהבת תמונות אבל איש אחד שכנראה עובד במקום ניגש אליי ואמר לי 'תפסיקי לצלם לפני שאני אחרים לך את המצלמה' אז הפסקתי לצלם ותהיתי לעצמי מה עבר על הבנאדם באותו יום. למרות זאת לא נתתי לזה להרוס לי, במיוחד כשהשיר הבא היה 'נס'. רונה שרה אותו ואת השירים הבאים אחריו עם הקול המדהים שלה, ולקראת סופי השירים עשתה את הקול שלה עוד יותר מרגש ממה שהוא גם ככה. כמו אצל כל זמר גם לרונה יש שירים שאני יותר אוהבת ושירים שאני פחות אוהבת. 'לחיות נכון' נחשב אצלי בין השירים שאני פחות אוהבת בד"כ, ובכל זאת אני לא יכולה שלא להודות שזהו השיר שבוצע הכי מדהים בהופעה. רונה פשוט לקחה את השיר הזה ועשתה בו משהו מדהים. ניכרת הייתה בביצוע הזה השקעה רבה של רונה ושל להקתה בעוצמה. באמצע ההופעה רונה אמרה לנו כמה שהיא 'אוהבת מאד את הלהקה שלה' ואנחנו כמובן שגם אהבנו אותם ביחד איתה מה שעושה אותם לבכלל מושלמים. ובכלל, מי עוד שם לב חוץ ממני לעובדה שרונה נהנתה מכל שניה שעמדה על הבמה? פשוט רואים מתי טוב ונוח לזמר להופיע, וראו כמה שהיא הייתה נינוחה. לסיכום, רונה, ואני פונה בפנייה ישירה, נתת לנו הופעה הכי טובה שאפשר וכמובן, שהכי איכותית. כן, איכותית זו המילה. כי על הרבה דברים אפשר לבוא מבחוץ ולהתווכח ותמיד יהיו כאלה שלא מתחברים לקול או למילים, אבל מי יכול לבוא ולטעון שזו לא איכות? אז תודה רבה לך רונה, על העבודה הקשה להביא לנו מוזיקה טובה, והמשיכי לגדול ולהופיע. אנחנו נהיה שם.
 
גם 10 דקות דרך הפלאפון הספיקו לי

איזה נפלא שחשבנו על זה שאני יכולה להקשיב להופעה דרך הפלאפון ל10 דקות ממש התרגשתי רציתי להשאר שעה שלמה הקו אבל ויתרתי אל זה אני ממש שמחה שהנהת ואני מקווה שבקרוב נלך להופעה יחד אין לך מושג כמה שמחת אותי
 
אה זאת היית את שצילמה בהתחלה?

גם אני צילמתי, אבל אז אמרו להפסיק אז הפסקתי. בכל מקרה, בגלל שזו הייתה הופעה ראשונה שלי, היו לי ציפיות כל כך גבוהות ונדהמתי איך רונה סיפקה אותן מעל ומעבר. כל כך נהינתי... ישבתי מעל עמדת הסאונדמן, זה היה מקום מש טוב.. הרגשתי כאילו אני בגובה העיניים שלה. היא כל כך חביבה וצנועה.. "מישהו יודע מה עם פסטיבל הסרטים? לא? אף אחד לא יודע? אני חושבת שהפסטיבל יותר מעניין.." (משהו כזה) פלייליסט: בתוך אגם קפוא נס טיול בהיר במערכת הדם הקול שקורא לי מיהו המילל ברוח הפעם האחרונה שינה ישנה my prison by the sea עיניים זרות candy says לחיות נכון גלויה עשר שניות המעיין הזוהר מי מפחד מהזריחה מבול wait לפני מי מפחד מהזריחה היא אמרה שההופעה באה לפני סיום, ונשמעו קריאות "אווו..." ואחרי השיר היא ירדה וכולם מחאו כפיים נון-סטופ.. אחרי כמה דקות היא עלתה עם בקבוק מים והיא שרה את מבול והסאונד של הגיטרות היה כל כך חזק וטוב
זה הגביר את המשמעות של השיר... ואז היא את wait ואז באמת נגמר.. בקיצור, הייתי מאושרת עד הגג, גם בגלל ההופעה המעולה וגם בגלל שחצי שעה אחרי שנגמר, ראיתי את הלהקה מעמיסה ציוד וגם את המפיקה שלה, בקיצור המפיקה הכניסה אותי אל רונה ודיברתי איתה טיפה, התרגשתי נורא ולא היה לי נעים ולא הפסקתי להתנצל אבל ניחא, היא לא תזכור אותי.. היה כיף !
 

Sheeesh

New member
תגידי,

ההופעה הייתה בישיבה? (פשוט לא מכירה את המעבדה לא יודעת איך זה שם... ) תודה
 
מה זאת אומרת זאת הייתי אני??

היה משהו מיוחד בצילום שלי ספציפית שממש שמו לב? היה פלאש חזק? אני שואלת כי באמת שלא שמתי לב וזה מה שאני מבינה ממך.
 
בתחילת ההופעה ראיתי פלאש של מצלמה

ובדיוק כתבת שהתחלת לצלם ואז הפסקת, ובאמת אחרי שנים שלוש צילמוים הפלאש ההוא הפסיק, אז הנחתי שזו את.. אני ניסיתי לבטל אצלי את הפלאש, אבל לא הצלחתי..
 
ד"א

רונה אם את קוראת כאן... אני זו ילדת הפלאשים מאחרי ההופעה
(זו תמונה שלי איתה, חסכתי את עצמי אבל חלק מהיד נשאר בתמונה.. בכל מקרה זו צולמה אחרי ההופעה, מאחורי הקלעים כזה,לאן שהמפיקה שלה הביאה אותי)
 

מיץ פזי

New member
שמחה שנהנית!

אמנם לא הייתי במיליון הופעות, רק ב- 3 (ועוד חצאי ורבעי השתתפויות במקומות שונים), אבל אני יודעת מה זאת ההתרגשות לפני הופעה ראשונה.. אז איזה כיף לך! שמחה שנהנית ושציפיותיך אכן סופקו. הפלייליסט די זהה לזה שהיה בצוותא (קצת מנחם אותי, למרות שבאמת שאי אפשר להיות בכ-ל הופעה..), למרות שנראה לי יסכימו איתי כאן ש"מי מפחד מהזריחה" הוא לא שגרתי בכלל.. אז יי זכיתם ירושלמים..! איך היה הביצוע שלו? התמונה השנייה ששמת (שבה גזרת את עצמך.. למה? תביאי את כל התמונה :) ) ממש ממש יפה! ממש! כל הכבוד. אחת מהתמונות האיכותיות שיש לי באוסף לפחות. אני אנצל"ש אותך רק מעט ואשאל- מישהו יודע אחרי בנימינה מתי יש עוד הופעות?
 

bזוהר

New member
יעל../images/Emo24.gif

כיף לקרוא את מה שכתבת שמחה מאוד שנהנית!!! לא היה לי ספק שתיהני תודה שכתבת, ותודה רבה אישית שהתקשרת! שמעתי את גלויה ונשמע סוער במיוחד
 
:)

זו הייתה ההופעה הראשונה של רונה שהלכתי אליה. אני אדם עצלן ופשוט לא טרחתי להופעות קודמות גם כי לא הרגשתי שאני מכירה מספיק. גם הפעם הלכתי עם היכרות מאד מצומצמת עם האלבום החדש - הקשבתי לו במלואו רק פעם אחת - אבל זה לא מנע ממני להנות לחלוטין. רונה היא אחת האמנים הבודדים שהופעה שלהם לא נופלת מהביצוע בתקליט, ולא בגלל שהם דופקים כזה שואו (ע"ע עברי לידר שאני אוהבת מאוד, למען הסר ספק) - אלא בגלל שהם פשוט מוצלחים, מדוייקים, נוסקים. היא אפילו יותר טובה מאשר באלבום, פשוט כי אין לה מגבלות אולפניות וכמה הנחיות שאני משערת שהיא בכ"ז צריכה להתייחס אליהן (לפחות מהמפיק). התרשמתי ממש :).
 
בהחלט הייתה הופעה טובה!

עד כה כל ההופעות שהייתי בהן היו אקוסטיות, ככה שלא ידעתי למה לצפות. אבל כן, היה מוצלח! למרות שאני חושבת שאני מעדיפה את האקוסטיות.. אני עדיין לא סגורה על זה.
 

etieti1

New member
שאלה חשובה.

הייתי בהופעה 6.7 האחרונה שהיתה ובכלל ההופעה הראשונה שלי של רונה!!! היה כ"כ מדהים ובאותו זמן שרציתי להביא מצלמה והמצלמה לא עבדהX: (איזה מזל!) למישהו יש תמונות שיכול להפיץ בפורום? או שיש סירטונים של רונה שאפשר לשלוח לי? דברו איתי. אתי.
 

bזוהר

New member
אתי

מקווה שזה בסדר ששירשרתי אותך, פשוט יש ממש מתחתייך הודעה על ההופעה גם עם כמה תמונות..
 
למעלה