רונה ואתם-

DeepThoughts

New member
רונה ואתם-

אולי תוכלו לרשום את ההופעות-רונה שהייתם בהן ונוכל לעשות מעין ציר זמן
30/5/07 פאנל, לובי בית הסטודנט באר שבע, הכי ספונטני, הכי מקסים שיש (ניסים קלדרון going once)..
14/6/07 יום הסטודנט מתארחת אצל יודית. רונה כ"כ נרגשת ואני גם, וכמה טוב שהיתה שביתה ושינו את רשימת האומנים ברגע האחרון
26/6/07 ההופעה הראשונה ever עם הלהקה בב"ש, ההופעה הראשונה עם הלהקה שאני ראיתי , רונה מזיעה, שלמה ארצי..(ניסים קלדרון going twice)..
17/9/07 ה-הופעה הכי נדירה על הדשא של המוזיאון הכי מכוער בארץ, רונה הכי מקסימה, הפאשלות הכי חביבות, וכמובן (ניסים קלדרון going third).. מה שהביא אותי לחשוב שכל ההופעות של רונה שהייתי בהן הן די נדירות ואתם?

bזוהר

New member
הייתי בכל כך הרבה...

כמה בחיפה, אחת בירושלים, אחת בבנימינה, ומלא מלא בתל אביב.. אני לא זוכרת תאריכים, אבל הראשונה שלי הייתה ב18.3.05 נראה לי, שזה היה הופעה ראשונה אחרי ההפסקה הגדולה(הכרתי את רונה לעומק בדיוק בהפסקה ולא הבנתי למה אין הופעות וכל יום כשחזרתי מהביצפר נכנסתי לאתר..עד שיום אחד אחרי איזה 3 חודשים זה הופיע) מאז...אני חושבת שעברתי את ה20 ועכשיו עבר הכי הרבה זמן אי פעם שלא ראיתי את רונה !!! ואם אני רק אנסה להסביר לכם איך אני מתגעגעת זה יהיה כ"כ קיטשי ועלוב שעדיף שאני לא אעשה את זה..אני כבר מנסה לא לשמוע אותה בזמן האחרון כי אני יודעת שזה יעציב אותי:( אבל..זה מצחיק להגיד אבל עברתי איתה הרבה..:)כאילו מהצד שלי כמובן היו מלא קטעים שאמרתי טוב די..זה לא עושה לי טוב לחזור אחרי הופעות ופתאום יש ריק כזה..ובבוקר שלמחרת בכללל ומלא זיוני שכל שלי עם עצמי על מה אמרתי טוב (כשדיברתי איתה)ומה אמרתי לא ומה פה ומה שם וויכוחים עצמיים בלי סוף פשוט..הלקיתי את עצמי על "טעויות" כמו לא יודעת מה..עד שיום אחד אמרתי יווווו כוסאמק מזה השטויות האלה כאילו על מה אני כועסת על עצמי?תעשי מה שבא לך תגידי את מה שעולה לך בראש..זה לא שזה כזה משנה לה ממילא.. וזה היה מזמן ועכשיו זה כבר ממש לא ככה. חח זה ישמע מוזר להגיד את זה אבל 'אני במקום הרבה יותר טוב'..כי לא שהייתי בדיכאון או משהו אז אי אפשר להגיד את זה..אבל אז זה היה כזה כמו שאמרתי הרבה זיבולי שכל עם עצמי וזה כבר בכלל בכלל לא ככה.. בקיצור באמת שעברתי איתה הרבה :) היו תקופות (במיוחד השנה של כיתה ט') שהיא הייתה כמו חברה דמיונית. היא הייתה עוזרת לי להתגבר על העלבונות היומיומיים כמה שזה נשמע מצחיק..זה אשכרה ככה..היא ליוותה אותי כאילו יום יום אפשר להגיד..הייתי קמה עם המוזיקה שלה,נרדמת עם המוזיקה שלה,עושה הפסקות מהחיים לנשום עם המוזיקה..ממש זה היה כמו עולם בפני עצמו (השירים,ההופעות),כמו עולם מקביל שברחתי אליו כל הזמן..ובגלל זה היה לי גם עם זה הרבה לא כיף כי לחזור מהעולם הרונאי לעולם האמיתי היה באסה..לקום בבוקר של אחרי הופעה אחרי high מטורף פתאום אין לך כלום..ופתאום ללכת לביצפר כאילו שומדבר.. עכשיו זה שונה.ממש שונה..פעם אם לא הייתי הולכת להופעה שלה בת"א זה לא היה עובר ככה..וכל הופעה שהייתה לה אי שם איפשהו הייתי יושבת בבית עצובה,מחכה שיבואו למחשב לספר לי מה היה..אני זוכרת שאמרתי פעם לרוני מהפורום (misheani)שהקטע הזה שאני חייבת להיות בכל הופעה והופעה שאני לא בה זה ממש באסה וזה,שמעניין אםזה יגמר מתישהו,או שעוד כמה שנים כשיהיה לי רישיון(עכשיו זה כבר עוד איזה שנה בטח:) ),אני אסע אחריה לכל מקום,והיא אמרה לי שזה יעבור..בינתיים זה עבר..אבל אני עדיין חושבת שכשיהיה לי רישיון אני אסע אחריה כמעט לכל מקום :) מ-מ-ש סליחה על החפירה :( אני מתגעגעת:( לילה טוב

DeepThoughts

New member
תודה על השיתוף../images/Emo24.gif

ידעתי שלך ולעומר ולעוד כמה יהיה קשה לרשום תאריכים כי הייתם בכל כך הרבה רק חשבתי על זה שלפני חצי שנה חשבתי לעצמי שאין סיכוי שאני אראה אותה בהופעה בדרום ואז היו 4 פעמים די ברצף והופעות די נדירות ואני חייבת להגיע לתמונע מתישהו כדי לראות אותה "בבית" זוהר- חיפה ובנימינה לפני רישון זה יפה מאוד
וזוהר- את גם עושה מוזיקה?

bזוהר

New member
תודה שקראת!!

אני לא מבינה כלום במוזיקה,אני אוהבת לתופף כתחביב,ואני כותבת קצת יו כ"כ מגניב לך שהיית בכל ההופעות הנדירות האלה:)

Loosing my life

New member
עאלק לא מבינה כלום במוזיקה!

היא מנגנת על תופים וגיטרה,מנגנת מעולה הדברים שלה שהיא הביאה לי לקרוא הייתי בהלם שהיא אשכרה כתבה אתזה חאלס עם הצניעות פוזי'ל'ה!

misheani

New member
כיף שחפרת

היה מרגש לקרוא את זה. נראה לי שהרבה מאיתנו עברו את אותו התהליך (והבריחה הזאת לעולמות של השירים קוראת לי כל הזמן, עם זמרים מתחלפים. למשל, כשעבדתי בבית קפה ששנאתי הייתי כל הזמן שרה בראש שירים של פיונה אפל. ובצבא ענבל פרלמוטר היתה המפלט שלי. אגב, מי בא להופעה לזכרה בבארבי ב-1.10?). ואני חייבת להגיד שאני אמנם כבר לא באה לכל הופעה, ואף פעם לא רדפתי אחריה למקומות נידחים, אבל עדיין רונה היא חלק משגרת חיי, היא הרגל, וכשאני מפסידה הופעה (במיוחד נדירה כמו האחרונה) אני עדיין מתבאסת קלות. ובכל זאת- זה באמת עובר, זורוש :)

bזוהר

New member
תודה, רוני'לה

כמובן שאני באה לערב לזכרה של ענבל (כאילו, מבחינתי זה כמובן) (למרות שאני לא מרוצה כל כך ממי שמופיע)

SheIIy

New member
תהנו...

אני אמנם לא מכירה כ"כ שירים של המכשפות (מתכוונת לעשות משו בנידון), ובכל זאת.. נראה לי כאילו הולך להיות ערב מהנה.

מיץ פזי

New member
זוהר נראה לי

שעדיין לא הפנמת לחלוטין שכולנו חיים ונושמים את רונה. חלקנו יותר חלקנו פחות, יש תקופות שיותר יש תקופות שפחות. אבל מי שבאמת מבקר פה וכותב פה בקביעות, רונה היא חלק מהעולם שלו, אם לא, כמו שאמרת, מן עולם שלם משל עצמה, שעוזרת לנו לברוח מהמציאות לפעמים ומעניקה לנו מתנות מקסימות בדמות ההופעות שלה, שאתה תמיד בקריז כזה לפניהן, בהיי בזמן שאתה רואה אותן, ונשאר עם ריק קטן בלב כשהן נגמרות..(שאיכשהו זה תמיד יותר מהר ממה שציפית..) את לא מבינה כמה אני מזדהה עם הרבה מהדברים שכתבת שם (ומי אם לא אני מחבקת בשתי ידיים חפירות). זה אפילו די מדהים כי הקטע הזה שאמרת עם לקחת הפסקות מהחיים וכאלה.. אני די עושה את זה עכשיו כי היה לי היום יום מבאס ברמות הסטריות.. גם נכשלתי בטסט (שני, אז קחי בחשבון שלוקח זמן להוציא רשיון...), גם הייתי הלחץ של להתקשר לחניכים שלי ולהכין מלא דברים ובין לבין חצי רבתי עם המורה שלי לפסנתר ובקיצור.. עדיף שלא. עדיף לשמוע רונה... השיר החדש. התאהבתי. יותר מבמאחורי הדלת. מתי הדיסק?

bזוהר

New member
כן..ידעתי שתזדהו איתי.. :)

מקווה שמחר רונה תלווה לך יום יותר טוב...

DeepThoughts

New member
מחלון המשרד המעפן שאני עובדת בו

אפשר לראות את המקום שבו היתה ההופעה המופלאה בשבוע שעבר והיום עברתי פעמיים ליד הקיוסק שבו רונה קנתה בשבוע שעבר וחבל שאין לי מכונת זמן... רונה בחיים שלנו כל הזמן:)

misheani

New member
לא הייתי בהרבה נדירות

אולי חוץ מאחת, בפסטיבל שער של שירי משוררים, כשהיא ביצעה את היונה וולכים ואת חולד וחמסין. וגם בערב שירי יונה וולך עם ערן צור (לא המקורי) וגם ברחל חלפי האחרון ובדוד אבידן בקיצור, כל הופעות המשוררים למיניהן. אבל חוץ מאלה הייתי כמעט רק בתל אביב. פעם, ההופעה בתמונע פעם בחודש היתה מסורת, ולכן נעצבתי כשהיא עברה לזאפה. צוותא מהווה שיפור מסוים, ועדיין אני רק מחכה להופעה הבאה בתמונע. עמיר לב עושה את זה כל חודש, ואפילו קורין וערן לא מעט, אז למה לא את? ההופעה הראשונה שלי היתה הופעת ההשקה של האלבום הראשון, בבארבי, 10.6.04.

מיץ פזי

New member
רונה ואני

אני יחסית חדשה עם רונה, התחלתי להתמכר אליה בהדרגה מלפני.. כמעט חצי שנה.
27/4/07- הופעה ראשונה בביט, בחיפה. הופעה ראשונה שלי. אקוסטית. כל כך נהניתי. אחר כך פגשתי אותה בארומה ואפילו אזרתי אומץ להגיד לה שההופעה הייתה מדהימה (=היא הייתה מדהימ ולא יכולתי להפסיק לחשוב עליה)
18/5/07- הופעה אקוסטית בתמונע. יומולדת לאחותי (מכאן ההסעה). גם אחלה הופעה, שרה את הפרש.. לא ראיתי אותה אח"כ..
22/6/07- הופעה ראשונה בצוותא! איכשהו ההורים שלי נסעו גם לת"א לקונצרט שבמקרה היה בדיוק באותה שעה לכן שוב הייתה לי הסעה :) הופעה עם הלהקה בפעם הראשונה שלי. ממש התלהבתי... בין לבין היו איפשהו ההופעה למען קונגו.. וגם המפגש של נוער גאה במרתף 10 שהיה ממש מעניין ודיברתי איתה מלא אחריו.. אושר :)
אחר כך באה ההופעה בבנימינה 12/7/07- אני וידיד שלי נכנסו למרות שאנחנו קטינים :) הופעה עם להקה שגרמה לי להתגעגע לאקוסטיות ממש.. שרה את פייב יירס אחד הקאברים המוצלחים.
23/8/07 הופעה במרתף 10, אקוסטית אינטימית מעולה!! כל כך כיף.. גם קרוב לבית גם מקום קטן היה כזה אדיר ודיברתי איתה אחרי.. והיא חשפה את מאחורי הדלת, ואפילו מסרה לנו את השורה האבודה בכולם צדקו+הסבר! וזהו.. מחכה להופעה הבאה.. נראה לי שבקטע של ללכת אחריה לכל מקום, גם אני ממש הייתי רוצה להיות בכל הופעה, במיוחד באלה בדרום שהיו ממש הרבה וממש נדירות בזמן האחרון ואין לי שום דרך להגיע לשם :/ אבל זה מן הסתם לא תמיד מתאפשר.. אבל כשלי יהיה רשיון (עוד מתאימאלף שנה כשאני אואיל בטובי לא לעשות שטויות בטסטים! אררררררררר!) אני בהחלט אגביר את תקצובת (יש מילה כזאת?) ההופעות שלי... ובנימה אופטימית זו- מישהו יודע באמת מתי ההופעה הבאה? חוץ מהערב מחווה לאבא..

bזוהר

New member
יוו יפה,זה הרבה הופעות!

כל חודש.. בינתיים לא ראיתי בשומקום עוד תאריך חדש:/

איפה הערב מחווה לאבא שלה?

האתר שלה התעדכן.. ועוד משהו (גם מתוך האתר)- "יום שלישי, 25.09, 17:00 - רונה מתארחת בתכנית "אספסוניק" בקול הקמפוס לשעתיים של שיחה ומוסיקה" מצטערת אם זה כבר ידוע

bזוהר

New member
וואלה האתר התעדכן

היא גם מופיעה בערב לזכר ענבל,איזה יופי!

למעלה